Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кога трябва да получим цялата документация от наблюдаващия ни лекар преди да влезем в болницата, за да раждаме?
Има ли ефект жегата върху бебето?
Какви документи са необходими при постъпване в родилно отделение?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кога трябва да получим цялата документация от наблюдаващия ни лекар преди да влезем в болницата, за да раждаме?
-
Има ли ефект жегата върху бебето?
-
Какви документи са необходими при постъпване в родилно отделение?
-
Могат ли сърдечните проблеми да бъдат причинени от горещината?
-
Какво представлява обменната карта, обсъждана в разговорите?
Ама и иначе надали ще възрази, че дотук го виждам как специално за дрешки и малки бебешки джиджавки много бързо му се изчерпва търпението. Интересно му е само като става въпрос за мебели и колички. 
, а иначе си ни прибират здравните осигуровки
Така е, като живеем в държава дето управниците мислят само как да си напълнят джобовете....
Към 10 вечерта уж се поуспокои, но още ми е едно странно - за първи път ми се случва и се чудя, може ли това да е лош знак и изобщо знак ли е за нещо или просто човечето е решило да се раздвижи в теснината?
Че да не ви говоря какво мазало стана заради това, че си изгубихме съботата. Най-сетне в понеделник майсторите ще кацнат вкъщи за ремонта на банята, но няма да имат какви плочки да лепят, защото ние нямахме време да ходим по магазини да разглеждаме и изберем. Упяхме едва вчера да поръчаме и ще дойдат чак след 10 дни. 
да се готвят и другите дивани
момичето, за което бях много изненадана, че е родила три седмици по-рано, е била с три см. разкритие и тия са й намушкали системата
така че много внимавайте с тия предизвикани раждания
ама те докитата са за
За горе долу 3 седмици съм качила 3кг
Акушерката ми я нямаше, измери ме и ме прегледа колежката и - така, че сега ще чакам да стане 7-ми август
..имам и дата отдолу кога е издадено