Ето че Септември наближава и търпението ни се стопява

• 15 217
  • 287
  •   1
Отговори
# 180
Ама тия доктори верно са много отвеяни Doci, то докато ти даде направлението ти да си родила. тя и мойта приятелка така, последния месец даже въобще не ходи на консултация по ЖК, имаше си уговорка с доктор, влезна по рано  в болница да я наблюдава, защото щеше да е секцио и никакви документи не и искаха.
А иначе Ани то направлението се издава най-рано 30 дни преди термина, така че ще ти го дадат при следващата консултация, но е хубаво и ти да си ги подсетиш, че те да не забравят.
В краен случай, както каза Павлинка викаш бърза помощ и те ти издават направлението и те водят да раждаш.
Доколкото разбирам аз съм взела последния час за 03.08 за училището в Тина Киркова.( ако има още някоя мама за тогава моля да се обади) Жалко, че не си избрах и аз 10.08 за лекцията, щяхме да се съберем повече. Но нищо де, аз ще разкажа по рано какво е било:)
Tiarra  без да искам съм те излъгала за чорапките, че не знам от къде са. вярно подарък са ми, но си имат кутийка и на нея пише Fox, ама бях забравила. Така че може да провериш там, може и да ги има още, или поне подобни Simple Smile

# 181
Здравейте и от мен!
Днес съм луднала от работа, та се включвам набързо да ви поздравя.
Толкова набързо четох, че със сигурност ще забравя нещо.
Палечке, твойто мъж си реагира точно като татко Simple Smile Хем сърби, хем боли Simple Smile Аз мойто успях да го накарам да влезем в 2 бебшки магазина и до там. Ама и аз още много не ми се пазарува, та и не се натискам много.
Майчета, имайте предвид, че на татковците колите са им много важни. Не само щото обичат да карат, а защото ги е и шубе (въпреки че няма да си признаят) да останат без кола в сюблимния момент, в който ще трябва бързичко да карат към родилното. Така, че не им се сърдете много. Те по собствен начин бременеят с нас и да ви кажа правичката, май повече и от нас се шашкат.

Кали, как ти дават да караш бе мила? Аз оня ден взех колата за няма и километър каране и мъжа ми и майка ми през 5 минути звънят къде съм що съм, как е пътя, имам ли контракции, да съм внимавала и пр. Направо не е истина - Викам, хора бе, спокойно, така като ми звъните, само ме притеснявате повече. От колко години съм шофьор, вземете се стегнете малко!

Инче, да им теглиш на твойте работодатели една ... и да си се прибираш при синчето и да пазиш бебока!
Анииии,  Joy Joy Joy Joy не троши леглото бе жена  Joy Joy Joy УБИ МА!
Оооох, толкоз се сещам за сега.

Хайде до довечера!

Среща-гореща на септемврийски мами!
Дата - ДНЕС - Мишока, Бенич, Кали, Bravy, Thumbelina, Hexina, Galia2007, Katrin7, Munkamm, Tiarra, Морена, Анири, Ваня, Freli, Кукла
Час - 18.30 часа (четвъртък)
Място - Джепето (Картата)
Адрес - ген. Йосиф Гурко 19

Някоя мама ако не се намери в списъка, не значи, че не приемаме Hug Hug Hug
Молим някой да взме фото, че забравих Mr. Green
Ставаме силна банда шкембета! Радост за персонала

Хайде, до скоро

# 182
Катринче, Хексина, като казах на мъжа ми, че съм си намерила компания за пазаруване, той направо се обиди, че можело да ми е по-приятно да пазарувам с някой друг  Joy
Палечке, ама то и твоя мъж как само реагирал. Вместо да се зарадва, той... се цупи. те всички мъже са такива, хем не искат да идват с нас, хем ако им кажем че ще ходим с друг и се обиждат. Ще му мине Simple Smile а ние ще си ходим на пазар без да знаят мъжете:)
Аз пък от другата седмица като изляза майчинство и съм си вкъщи по цял ден, а мъжът ми цял ден на работа, даже няма и да разбере кога и с кого съм ходила на пазар.  newsm48  Ама и иначе надали ще възрази, че дотук го виждам как специално за дрешки и малки бебешки джиджавки много бързо му се изчерпва търпението. Интересно му е само като става въпрос за мебели и колички.

И аз като Катрин вчера му дигнах луд скандал че си мисли само за неговите си работи, за колата/тропали моля ви се амортесьорите и това разбирате ли е най-големия му кошмар в момента/
И моят е същият, Галя - стане ли въпрос за колата, всичко друго отива на заден план. Миналата седмица само дето не спа в сервиза при майстора, докато му оправяше скъпоценната кола, защото го било страх да я остави просто ей така. А през това време аз си кесех сама вкъщи вечер след вечер, вкл. и цялата събота, когато имахме да вършим работа. Шантава работа!  smile3515

Кали, мерси за инфото за мача. Аз така и така се чудех за колата, че в центъра трудно се намира място за паркиране, но това вече съвсем ме разубеди. Ще помоля мъжа ми да ме докара и вземе после.

Escarina, да ти кажа и аз повече от половината изследвания съм си ги плащала. Все нямат пари за направления #2gunfire, а иначе си ни прибират здравните осигуровки #Cussing out Така е, като живеем в държава дето управниците мислят само как да си напълнят джобовете.... #2gunfire  #2gunfire  #2gunfire
За съжаление, и аз съм така.  smile3515

Аз снощи за първи път се стреснах сериозно от движенията на бебето. Иначе като не рита, се притеснявам, че не дава признаци на живот, а снощи изведнъж стана точно обратното - няколко часа ми се струваше, че играе усилено гимнастика в корема ми. То не само ме риташе, направо целият ми корем от всички страни се движеше, сякаш се въртеше в кръг размахвайки ръце и крака. След първия половин час започна и да ме боли и направо се притесних - да не би да се бунтува, защото му има нещо и ми дава знак, а аз не разбирам??  newsm78  Към 10 вечерта уж се поуспокои, но още ми е едно странно - за първи път ми се случва и се чудя, може ли това да е лош знак и изобщо знак ли е за нещо или просто човечето е решило да се раздвижи в теснината?  #Crazy newsm78

Между другото, гледам как всички споделят ниво на хемоглобин. На мен защо ли още не са ми го изследвали изобщо??  newsm78

# 183
  • Севлиево
Мишоче туй с колите дет го казваш е много вярно.
Наскоро наща мъжа ми я кара на ремонт,че да не станело някой сакатлък като дойдел момента.Притеснява се човека да не ни остави на пътя до родилното.Смешното е това че наща болница е на 200/300 метра от нас,ама кво да ги правиш...мъже.Само ме пита ами ако съм на работа кво ще правим и аз му отговарям...ами ще си взема такси.А той...Ааа няма ще ми се обадиш и аз ще дойда.Тъй че колата на мъжа му е много необходима точно сега. Grinning Heart Eyes

# 184
Майчета, имайте предвид, че на татковците колите са им много важни. Не само щото обичат да карат, а защото ги е и шубе (въпреки че няма да си признаят) да останат без кола в сюблимния момент, в който ще трябва бързичко да карат към родилното. Така, че не им се сърдете много. Те по собствен начин бременеят с нас и да ви кажа правичката, май повече и от нас се шашкат.
Да, права си, но точно моят мъж това не го извинява, защото ако нещо не е наред с неговата кола, винаги имаме за резерва моята. Така че аз съм дала ултиматум близките поне 3 месеца да не си и помисля пак да ми виси с часове при майстора и да пренебрегва семейството си заради тъпата кола.  Crossing Arms  Че да не ви говоря какво мазало стана заради това, че си изгубихме съботата. Най-сетне в понеделник майсторите ще кацнат вкъщи за ремонта на банята, но няма да имат какви плочки да лепят, защото ние нямахме време да ходим по магазини да разглеждаме и изберем. Упяхме едва вчера да поръчаме и ще дойдат чак след 10 дни.  smile3506
Ама и ние всичките като сме си заремонтирали жилищата по никое време...  tooth

# 185
  • Бургас
Привет от мен днес,
аз май се поизморих тия дни и днес ще се оттдам на лежане.
Не знам това с околоплодните дали е вярно, но утре сутрин съм на гинеколог и ще докладвам. Но този път и мама ще дойда с мен и ще го разкатае от въпроси тоя доктор.
Хайде бай

# 186
  • Севлиево
Хексина верно че всички по никое време сме се заремонтирали.Ние само слагахме тапети на стаята където ще е бебчо и където сме ние,ама все пак.Добре че мъжа ми даваше зор да го направим по-рано.Той сега дава зор и легло да купуваме,че да не съм го "изръсела август месец" и да нямало къде да спи.Голяма треска го тресе обаче с туй бебе,тоз моя мъж. Grinning

# 187
  • Кърджали, България
Като гледам наистина, навсякъде кипят усилени ремонтни дейности... В нашия блок почти на всеки етаж някой нещо чука, бръмчи, хвърля боклуци..... В междублоковите пространства има камари натрошени плочки, вар, хоросан, хартиени чували..... и, естествено, 80% от случаите после "забравят" да си разчистят боклуците и вятърът ги разпилява навсякъде........
А, и ние не оставаме по-назад с ремонта, само че при нас е мини: пребоядисваме само кухнята (добре, че си имам свекърва под ръка, да ми е жива и здрава!) и малко нова мебел в спалнята-детска. Снощи се изумих как ме променя бременността и най-вече това, че бебочето е момиченце - до онзи ден изобщо не харесвах розовото в почти всичките му нюанси, а снощи избрах новата боя за кухнята точно в розов оттенък на прасковеното..... Дори и свекърва ми се учуди, че го харесвам!

# 188
Хай, мацки и то мен  Hug днеска много пишете, ей - то се поразхлади малко и вие се разчуруликахте  Hug
 #Crazy #Crazy Анита, мила как строши спалнята бре  Joy Joy hahaha да се готвят и другите дивани  Joy Joy
хубава и бъбрива среща пожелавам на софийските мами  Peace
аз като се замислих и аз, нищо чудно някои от августинките да ги предизвикват за раждане  ooooh! момичето, за което бях много изненадана, че е родила три седмици по-рано, е била с три см. разкритие и тия са й намушкали системата   #2gunfire а си мисля, че е можело да си ходи с това разкритие без да й пречи и още малко ... та бебето е 3 150 и 50 см., но с неразвити дробчета и сега за капак - бронхопневмония  Sad така че много внимавайте с тия предизвикани раждания  Naughty ама те докитата са за  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
айде аз да бягам, че май ни донесоха холовата гарнитура  Mr. Green Mr. Green
Инче боядисах стената в хола в прасковено - супер е  Peace

# 189
  • София
Мишока, аз не слизам от колата цяла бременност. Онзи ден само се прецаках да вляза в такси, ами после триста пъти съжалих, тоя щеше да ме прибие с тази кочина. Аз и да искам нямам друг избор, защото всеки ден ходя до Бояна да прибирам детето от детска. Единствено ме е страх да не ми се отвори еърбега на волана, но малко време остана и не ми се ходи на сервиз да го изключват.

Аз ще взема моя фотоапарат, но ще гледам да дойда към 7 ч., за да сте се събрали повече момичета, защото ще съм с малкия дзвер и не знам изобщо дали ще ме остави да стоя с вас. Най-много да дойда, за да набавя снимковия мат'рял и да си тръгна.

Пък за моят мъж и колите изобщо и не ща да приказвам. Тоя човек откакто се сдоби с мечтаната кола през Февруари, така му се вдигна морала и само гледа къде да отиде на дълъг път, но не за да почива, а да се наслаждава на пътуването. Нащо отроче и то е тръгнало по тоя път и още сега знае такива марки и емблеми на автомобили, които и баща му още не знае. Признавам си, че и аз си падам по колите и по-голяма част от знанията си, детето е научило от мен.  

# 190
Само да кажа, че май ще пропусна срещата. Cry
Тези дни ми се посъбра повечко обикаляне и ще гледам да си почина днес.

Но ще чакам с нетърпение да се отчетете след това и да гледам снимки!

# 191
Поредната слоница се завърна от ЖК   smile3535 За горе долу 3 седмици съм качила 3кг #Crazy Crazy Акушерката ми я нямаше, измери ме и ме прегледа колежката и - така, че сега ще чакам да стане 7-ми август ooooh! - искам да обсъдим някои въпроси по секциото, изследванията и т.н, но не било писано да е днес Rolling Eyes
И към Басилиск - ако се включи в темата, че пак забегна ooooh! Днес всички много бързо се разбягаха след лекцията и за това не ти звънях Embarassed

# 192
  • морето и сините вълни :)
Поредната слоница се завърна от ЖК   smile3535 За горе долу 3 седмици съм качила 3кг #Crazy

аа така няма само на мене да се смеете и на мойта тЮленска осанка Joy Joy Joy

а относно диваните вкъщии..ооо за тях бая  тулуп тряяя да стана  че да изпращи нещо.. Sick Sick

Чеки да ви кажа  ..като заобсъждахме туй направление и таз обменна карта... ПОГЛЕДНАХ аз какво  ми е дала  акушерката..и отгоре пише  :Направление за раждане:

и  отдолу си ми пише данните, килата,хемоглобина, кръвно ,кръвна група, дали съм имала раждания абе сичко кото трябва..Демек аз друг документ не трябва да чакам ми се струва.. Peace PeaceЯвно зависи от болниците Peace Peace

Предния  път май пак такова нещо ми дадоха абсолютно същото Thinking..имам и дата отдолу кога е издадено newsm78 newsm78

# 193

Саморасличе, колко време максимум могат да ти насрочат секциото по-рано  Rolling Eyes 10 или 15 дни  newsm78

# 194
  • морето и сините вълни :)
толкова..10 -15 дена преди термина се  насрочват секциотата

Общи условия

Активация на акаунт