Октомврийски мами под жегата събрани!

• 12 676
  • 281
  •   1
Отговори
# 75
Благодаря ви, момичета, за утешителните думи. С  толкова позитивна енергия няма как да не се почувствам по-сигурна!!!   bouquet   bouquet   bouquet

Карина, специялни благодарности за този цитат, доста ме поуспокои и потвърждава това, което си мислех и аз. Ама пусти и доктори само гледат да притесняват.

Аз май искам да си сменям кариерата, искам да уча за лекар, омръзна ми да ме шашкат за щяло и нещяло  #Cussing out

Довечера на спокойствие ще чета изписаното (гледам и днес сте на "норма"  Mr. Green ) и ще разгледам албумчето.

Целувкиииии  Hug

# 76
До всички мами от и във Варна, които желаят да дойдат на училището в четвъртък - уговорката е в 9 и 10 на Общината или по-точно на сянка до часовника. Събираме се и дружно се запътваме към Годзила!  Grinning

# 77
 bowuu там съм и аз под дървото за сега сме Аз и МАМА МИА.Кои ще идва още докладваите!! Naughty

# 78
Благодаря ви мили момичета за успокоителните думи   newsm51 smile3525 сега се чувствам по-спокойна newsm03 
лека и прохладна вечер пожелавам на всички ви и целувки по коремчетата  love001

# 79
galentinass, страхотни покупки - честито. )))) със здраве да си ги ползвате. ))))

mamma mia, цветовете наистина са супер, всички неща са едни такива шарени, много бебешки, много красиви. Не като при нас в БГ едноцветни и пълна скука. Но това ми е последната поръчка, повече нищо няма да взимам. Хубавото е поне,че съм поръчвала различен размер, та съм планирала част от нещата да стават към 3тият месец на бебето. Но ще видим дали ще ми излязат правилни сметките. ))) А и нали уж подаръци се очакват. )))

Много искам да си купя някой красив обиколник, но това което съм виждала тук в Плевен е пълна скръб, да не говорим че изобщо не е мекичко. Ако някой е виждал по София нещо наистина красиво, като тези, които примерно дават по снимките на креватчетата ще съм му много благодарна да ме светне. ))))
Иначе в краен случай ще измисля сама как да си направя, то не че е голяма философия. ))))

# 80
Аз съм много притеснена! Не съм усещала бебето близо 24 часа Shocked. Утре рано, рано ще цъфна пред кабинета на лекарката. Преди малко имах две силни и много близки една до друга контракции. Много сериозно съм се изплашила, моля ви стискайте палци всичко да е наред.

# 81
коки стискам ти палци мила  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed дано утре сутрин след прегледа всичко да е наред и тревогите ти да се окажат напразни  newsm10

# 82
Още дни палци и от мен  fingerscrossed  fingerscrossed  fingerscrossed

Предполагам че всичко е от жегата така че не се шашкай .... и утре да се окаже че са напразни тревоги....

А за четвъртък и аз ще гледам да дойда .... Не се познаваме лично но по снимките предполагам че ще ви позная...

И още веднъж не се шашакай всичко ще бъде наред...  newsm10

# 83
коки стискам ти палци , не се притеснявай миличка всичко ще е наред с бебо
честита ни нова за мен темичка Simple Smile страхотна е както винаги:)Simple SmileSimple Smile  bouquet  bouquet  bouquet
честит рожден ден    Jazznia  bouquet  bouquet  bouquet
пожелавам ти на есен едно здраво , сладко и послушно бебе и едно леко колкото се може по-безболезнено раждане
ей и не на последно място много се радвам на това , че българските медици вече са на свобода , направо не ми се вярваше , че ще ги освободят
лека вечер и целувки по тумбаците:)

# 84
Коки, мила имаш силно стиснати палци и от мен!  fingerscrossed  fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
Нали знаеш какви чудеса вършат тук, при нас!  smile3521
Дано всичко да е наред и още утре да се пахвалиш с един голям и шугав шошо!  Praynig  newsm51

# 85
  • София
Здравейте момичета!  Hug
Вие наистина сериозно се разписахте и точно, когато не ви чета един ден - 5 стр!  Mr. Green

Аз днес бях на лекцията на 9м, наминах към офиса да разсея малко колегите... blahblah blahblah blahblah и се прибрах следобяд най-сетне. Но нямах интернет ...и чак сега ви чета.

Да започваме подред:
Jenna - стискаме много палци... Praynig Praynig Praynig Ще видиш как всичко ще е наред.....знам, че е лесно да се каже, нп наистина се опитай да не мислиш за това, за да не се тормозиш излишно.  Peace

коки - не се притеснявай и аз така съм се шашкала, даже като бяхме на морето обмислях да пътуваме до Бургас за преглед наа ехограф.  Crazy Но нямаше нужда, изглежда просто не съм забелязвала, когато е мърдала, защото съм се занимавала с други неща.  Peace Все пак отиди на лекар, стискам палци всичко да е наред  Praynig и ще чакаме хубави новини утре.!

Меги и Нигела - супер са заглавията и вече са добави на 1 страничка. Сега остава само да пишем по-бързо.  Mr. Green

tanini - браво на твойте юнаци, да растат все така  Hug Мойта бебка по-това време беше 1350 гр, така че изглежда на твойте двама бебока им е много хубаво в коремчето на мама.  Peace

galentinass - честито обзавеждане ...да си го ползвате със здраве с бебко... Hug

Mirama - спалните комплекти нали обикновено си вървят с обиколник.  Peace   Аз например си получих този, които бях поръчала - с Бамби, много е сладък, но за съжаление мъжът ми остави фотоапарата при свекървата и не мога да снимам Crossing Arms И така смятам да ги избирам чаршафите с обиколниците да са в тон. Разбира се, може и обиколника отделно да се купи. Мисля, че във всички бебешки магазини би трябвало да има.

# 86
Пак бързичко да се включа

КОКИ, СТИС!!!  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig
Всичко ще е наред, тъкмо ще си видиш бебчо утре  Hug

(ако си много притеснена, защо не отидеш още сега в някое спешно за да ти е по-спокойно)

и да знаеш, че контракциите нямат общо със здравето на бебчо в коремчето (различно е от 1вия триместър, когато двете вървят ръка за ръка)

# 87
  • София
КОКИ

fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
Ето какво пише по книгите, пиенете малко кафе или кола, легнете по гръб, отпуснете се - внимателно наблюдавайте корема си- трябва да има до един час поне леко помръдване.
Нали и моята шушулка не беше мърдала близо два дни преди три седмици, и аз като ревнах - обажда се мъжът ми на доктора и докторът му казал, че всички бременни по някое време психясвали, но за да се успокоя да ме води на преглед.
А и още нещо, установих, че не всяко мърдане на беба го усещам, понякога като си загледам корема- ама той мърда, а аз не усещам- явно съм дебелокожа и бебка мърда много леко.

Ивон бързо да си взимате фотоапарата и да гледамееееее

# 88
Сядам и запрятам ръце да отговарям, че изписахте братче 10 страници без да ме питате имам ли време да чета или не  Crossing Arms

за мърдането на бебчето: да се повторя отпреди -  сутрин и вечер се старайте да отброявате по 10 движения на бебчо. Те трябва да бъдат в рамките на 1 час най-добре, максимум 2-3 часа. Ако не преброите 10, тичайте при чичо доктор.

специялно за Добра, която ни предостави рецептата за бързо раждане: един танц на щастието   261uu - нашият татко тъкмо навреме ще се прибере начи

за медиците: аз така и не разбрах как така стана и изведнъж ги освободиха... има нещо дето ми остана неизяснено, но съм сигурна, че не е току така защото някой си тропнал с крак. Но е супер, че ги върнаха, страхотна новина и аз много се развълнувах.

за стриите: аз имам ехеее, колкото си поискаш, до ген си е, не е до килограми за съжаление  Sad

за имената на новородените напоследък - да бе и аз забелязах, че Борис, Никола, Виктория, Ема и тн страшно често се срещат. Смисъл те са си много хубави имена, ама как така всички решават да си кръстят децата така?  newsm78.

Галентинас, честита количка, да наснимаш едно хубаво като пристигне  Hug Хубаво сте решили с имената, и аз се надявам да зарежем тая работа с името с "Н" и да го кръстим бебчо на нашия татко.

Мирама, и на мене са ми много сладички тези неща, които си поръчала от Ла Редут - твоята госпожица има да я обличаш, обличаш и пак няма да износиш всичко... Crazy

Мишолина, как е на българска земя - гледам улучи големите жегички, дано за морето маааалко се позахлади, че няма да ти е лесно в този пек на плажа  Laughing

Нигелла, и мене много ме кефи количката ти, както и цветовата комбинация - возиш ли я напред назад из къщи, я си признай бързо  Mr. Green

Дара, Мина и на мене много ми харесва като име, даже познавам едно американче с това, нетипично за тука, име.

Мама Мия, стискам палци за прегледа в петък, ама защо искаш беба да е дебела, нали после ще се мъчиш повече, нека е мома елегантна, както и се полага  Grinning

Там Там, радвай се, че бебока мърда, това означава, че е здравичък и се развива добре (мамите с по-малко шаващи бебоци, да знаете, че обратното не важи   Naughty ). Моят бебок е много палав и много му се радвам, защото така знам, че е там и се забавлява  Mr. Green

Венера, много ми харесва Велина, ако живеех в БГ и чаках момиченце, това щеше да е изборът ми (на баща ми)

Меги, според мене спирайте се на Симона, страшно звучно име и галено Мони звучи супер!!!

Ивонка, кръсти я Елена  Blush - много хубаво име, върви на определението "Хубава"  Crazy

Танини, как ги отгледа такива едри тези твоите юнаци беее... пу пу  да не им е уроки, да са ти живи и здрави малчуганите и да не те ядосват много по време на раждането и след  Wink

Мечтание, мисля, че надуването може да се получи от твърде дълго стоене права, сол в организма или... голяма жега. При мене не се случва, защото съм все на студено, но имаше един период като ходех на топло и се подувах за отрицателно време. Нормално е и да, от бременността е  Crazy

Рали, личи си че чудесно сте си изкарали - блазе ви, още едно море ще правите, завист голяма ме обзима  Rolling Eyes

Илонита, много ти е сладко детенцето, дано и малката госпожица бъде такава кротка и обичлива   bouquet

... ох заморих се... дано не съм пропуснала някой дето исках да отговоря...не пишете толкова много тази седмица, другата вече може  Naughty

Лека ви ноооооощ!

ПС: Ехееей, днес влизам в ОСМИЯ  newsm44

Последна редакция: ср, 25 юли 2007, 08:33 от Jenna

# 89
Добро утро мамчета  Hug
Момичета искам да ви кажа много сте писали извинявам се не съм ви чела, а и нямах никакво време 2 дена но утре ще ви изчета. Сега искам да кажа доколкото прегледах
КОКИ имаш и едно стискане на палци и от мен не се притеснявай всичко ще е наред  Hug
Май доста сте напазарували ще погледна след малко какво сте си купили но и без да ги видя предполагам, че ще са супер  Peace
Сега да ви каза за мен вчера ходих да си поръчам перде за спалнята влизам в един магазин гледам гледам чудя се и накрая уж се спирам на един вид и питам жената, кога ще ми са готови тя ми вика след близо 2-3 седмици  Shocked Направо да ви кажа момичета тия тук в нашия район нямат грам нюх за работа. За 6 метра перде толкова време ама било шиенето без пари. И така отказах се аз естествено отивам в другия магазин и не съжалявам влизам една мадама веднага ми помогна да си избера даде ми 3-4 идейки и питам аз кога ще са ми готови, тя ми вика жената довечера в 5 ще ви е удобно ли да си ги вземете и аз естествено да да. Сега да ви се похваля стаята ми е 100% завършена с пердета с корниз много хубавко ми стана ще ви кача снимки на перденцата аз много си ги харесвам. После отидохме до един Детски магазин да погледнем какво има влизаме да гледаме, аз нямах намерение да си купувам на ден нищо и магазинерката какво искате аз и казвам просто разглеждаме да се ориентираме за цените тя с един тон ами то сега цените са едни после други нали знаете, че се менят цените с две думи вадете пачките и пазарувайте. Казах ви тук, че нашия район не е богат доста ни е нисък средния доход на хората, ама ако ще и 1 милион да имаш тия патки те отказват с  тяхното държание категорично даже и 1 шише да си купиш от магазина им.
Това е сега съм много щастлива днес отиваме да гледаме да си вземем климатик, че не се живее тук такъв е мор и като си влезна в стаята толкова хубавко ми става като ми е завършена  newsm44
И да не забравя и според мен много хубавко стана, че си дойдоха нашите сестри стига са били изкупували на някой друг грешките
Вие да се пазите целувки на всички на тези които ще ходят на преглед само хубави новини и да са пораснали мишлетата до скоро   love001

Последна редакция: ср, 25 юли 2007, 08:37 от Irenn

Общи условия

Активация на акаунт