Сервирам ви кафенцето
Ани, направо благородно ти завиждам за промоциите за сън. Тази сутрин Тери е будна от 7,10. Заспала е снощи в 22,30ч. и се въртя , мрънка и рева през ноща , та я взех при мен да спи, а и ми е толкова хубаво да я гушкам
.Нашата педиатърка също слага тривалентната ваксина на Тери и каза в началото на октомври, че пак ще й слага същата. Преди 10 дни й сложи Имовакс полио - противополиомиелитната, но с убити вируси. Незнам какви са другите две съсътавки на петвалентната ваксина, но ако една от съставките е нова за Ивко т.е. за първи път ще го имунизирзт незнам дали е удачен вариант, това все пак е реимунизация.
Виф, Тери много обича домати. Яде ги всеки ден, но такъв ефект
засега няма при нея. Да не би да е друга причината за разхлабеното стомахче на Макси? Пък и може на него така да му действат доматите
.Желая ви слънчев, изпълнен с весели игри ден!
! Снощи Килиан си заспа в 8.00 часа, но се събуди към 22.00 и не можа пак да заспи. Аз легах с него, но то беше въртене, дупене, сучене, после пак и така до 23.30, а на мен така ми се спеше...най-накрая се ядосах и го изпратих при баща му, та той го приспа.
, може би Макси реагира алергично към домата.
.
и аз се нагледах на красоти - Елла, Тери, Ивайла, Монката много пораснал
ужас... Съответно сега ми иде да си полегна на бюрото и да захъркам
Започвам да го отдавам на това, чекато сме заедно тя си цока по-начесто и не й се яде друго... Миналата вечер бях направила мусака и съм оставила порцията в края на масата. Тъкмо си говорех нещо с майка ми и забелязвам една малка ръчичка, която пресяга към чинията - гладничето се надигнало на пръсти, пълни шепата с мусака и тъпче в устата
Така съм се смяла... и това след като е излапала цяло плодово мляко и беше ни глобила от нашите чинии
Наградата е за специални постижения (и магарешка упоритост) - за мама-герой
. Подариха на Кики разни шарени книжки и тя беше мнооого щастлива 
аз бих й вдигнала скандал...
(тя е от старата генерация). Та реших да е на принципа 'каквото знае баба това да си бае...'
Бели не прави кой знае какви, на фона на разказаното от някои мами, но все нещо мрънка, все за нещо е крив...не се трае, значи! И рев. Като новородено. Не знам съседите вече какво ли си мислят,че си правя детето
Вчера, например, носи две шишарки, идва едно дете и направо му измъкна едната, а нашият-нищо. Само го изгледа учудено, дори не измрънка...
А,няма ли да пуснеш снимки на Макси?Като си видиш сватята я поздрави от мен и да вземе да се разпише в темата!
, при мен го има фактора бъзЕ. Като знам колко "лесно" се получи Велизаркин и ми се изправя ОЩЕ толкова косата...
Така настървено се изправя и УДРЯ по клавиатура и монитор, вече е "бракувал" две мишки и една клавиатура, да видим занапред статистиката колко черна ще бъде...