Отговори
# 225
по добре да не пие нищо 4е после да нея хванат яките болки ами да си идват както им е реда Peace
пък аз няма да мигна тая ве4ер докато не4уя някоя новина за родила мама Hug

# 226
  • Pb
я да се включа и аз, че утре пак ще цъфне нова тема.
Кроки, садете каквото искате, само не и орех.
Аз през деня горе-долу бивам, но легна ли вечер почват болките и то бая силнички са.
Щипи, а на теб ако ти се ражда по-скоро, просто трябва да се движиш - това е ключа към палатката, ако не - лягай и почивай...

# 227
...Мариета, а момченце ли чакаш? Ако е така, това с банана е добра идея  Laughing
Да.
Но не затова е банана /мойте са надарени Flutter/, ами да е сладък, не кисел и мрънкащ.

newsm62  Винаги може още ,Мариетка! smile3532
Мале ,станах шизофреник с моите крайни емоции.Все пак и професията ми има заслуги за това!
 ku-ku bambam cow smile3540  animal085 newsm57  icanfly tongue
Щипалчице ,следим те!Ако не включиш до полунощ ,ние включваме пръстите в действие! newsm10
Елхи4ке ,пиши по-4есто!липсваш ни тук! Hug

# 228
 Здравейте, ей много емоции днес, дано да сме приключили с лошите Stop. Днес бях на запис и моя лаконичен доктор пак каза само браво много добре, и нищо повече, за моя изненада апарата отчете и контракция, а това засили опасенията ми, че имам контракции, но не ги усещам, не че е лошо, ама като станат зловещи няма да ми се разминат. Исках да питам мамите които ходят в Шейново, аз мисля там да раждам, а другата седмица моя доктор го няма и мисля да ида там за запис и ехограф(не са ме гледали от месец) къде точно да ида, колко се плаща и къде, ако можете кажете, ако не ще се осведомявам на място,благодаря.

# 229
ЕЙЙЙЙЙ, уж се разхлади, а тук големи страсти се вихрят  Mr. Green

Шоши, може и да се засечем щом ти се отлага, аз два пъти ходих до МД и искаха да ме оставят, но отказах, утре съм на док и ще видим какво ще каже.

Ментина, стискам много силно палци  Heart Eyes

Момичета, ми те вестителките ще започват да раждат и няма на кого да се обаждаме  newsm78 Laughing

# 230
Да попитам - някой има ли новини от МиаМиа? И какво става с Екатерина, Мегита, Вася78 /за нея знам, че няма нет/, Лулумба...?
4ESTITI BEBOTZI NA VSI4KI OBEBILI SE   bouquet
 eho tyk sam i sam o6te 2 v 1  Joy
Dobre sam skoro ne mislia da rajdam  baby_neutral mnogo mi e maka da pi6a taka, zatova prikliy4vam
Lipsvate mi  Mr. Green
Aide bay  Hug

# 231
Нямам време да чета всичко! Честито на бебоците и мамите им!

Само знам,че Милена до края на седмицата трябва да роди! Плацентата и е остаряла.... и ще и предизвикат раждане задължително до края на седмицата задължително!Така ми каза...ще пиша като знам повече!

# 232
Rebeka Sch.  в кабинет 8 -> ЖК. Като влезеш и вървиш само напред по коридора, кабинета е в дъното насреща. Записа на тонове е 10 лв, а ехографа 20 (поне толкова беше последно като ме гледаха преди да се запиша на ЖК при тях). Много мили и любезни хорица Simple Smile

Последна редакция: ср, 25 юли 2007, 21:34 от baby_illy

# 233
Бейби Или благодаря, още един въпрос трябва ли ми предварителен час или мога да ида по всяко време?

# 234
  • Варна
Здравейте! Извинявайте, че нахлувам така в темичката  Grinning
Моля варненки за малко инфо
:
Да знаете утрешната лекция на "9 месеца" къде ще се проведе? На сайта все още пише в Палацо, но една юлска мама ни каза, че имало идея да се премести в Годзила на "Мария Луиза".

Ако сте били на предната лекция и знаете нещо повече, моля пишете!

Поздрави от варненските юнски мами  Hug

# 235
Ами... за това не мога да ти кажа със сигурност, но докато съм си чакала реда е имало и мами без час. Но ако искаш за всеки случай се обади да питаш. Телефона на ЖК в Шейново е  965 94 61.
Успех ти пожелавам Simple Smile

# 236
Здравейте! Извинявайте, че нахлувам така в темичката  Grinning
Моля варненки за малко инфо
:
Да знаете утрешната лекция на "9 месеца" къде ще се проведе? На сайта все още пише в Палацо, но една юлска мама ни каза, че имало идея да се премести в Годзила на "Мария Луиза".

Ако сте били на предната лекция и знаете нещо повече, моля пишете!

Поздрави от варненските юнски мами  Hug

Svetli, Честито бебче!!! Да е живо и здраво и много да ви радва!  Ако си забравила, "познаваме" се от Искам бебе и много се радвам, че мечтата ти се е сбъднала, а живот и здраве в скоро време и моята ще е реалност  Heart Eyes

# 237
  • Варна
svetli, в Годзилата на "Мария Луйза" се провеждат вече...правилно си разбрала  Wink пак от 9:30

# 238
  • Варна
Svetli, Честито бебче!!! Да е живо и здраво и много да ви радва!  Ако си забравила, "познаваме" се от Искам бебе и много се радвам, че мечтата ти се е сбъднала, а живот и здраве в скоро време и моята ще е реалност  Heart Eyes
Помня те   bouquet Стискам ти палци за леко раждане и сладка здрава рожбичка!

# 239
  • Canada
Здравейте  Hug
Когато ви чета ми идват наум куп неща, но докато дойде ред да пиша и са се изпарили...

Най-напред искам да честитя сладките бебоци на новите мами: Дарина на miramax, Самуил на marsidi, Никола на aunt Ogg и Явор на Тиги-Мигъл! Да са живи и здрави и много радости да носят, а на мамите - бързо възстановяване!

Днес бях на преглед и да ви призная, малко се натъжих, че няма промяна от миналата седмица! Все си мислех, че постепенно всичко ще започне, ама не... Сега се самоуспокоявам, че важното е, че всичко е наред с бебчо и както той си реши - така да бъде!
За капак доктора ми излиза в отпуск и следващия път съм при съвсем непознат за мен лекар. А този, сегашния, има златни ръце! Много леко пипа и доста обяснява. Извинете за оплакването.  Blush
Желая ви прохладна вечер   bouquet
А, сетих се!  Laughing
Много се радвам, че бебето на Марианамама се е обърнало!   bouquet Послушно детенце  Heart Eyes
Другото, за което се радвам, е, че мами като Малежна /или Малейна? сори/ могат да извоюват да получат това, което искат! Браво момиче!   bouquet  След като ти искаш така да протекат нещата, така да е!   bouquet  Та ти си направила истински план за раждането!

Относно хормоните: Наскоро плаках като гледах тукашния мюзик айдъл  Crazy А като чета какво ни чака като спад на хормони непосредствено след раждането... Аз гледам да подготвям мъжа ми, да не се чуди тогава.  Laughing
Пак лека вечер  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт