Лилибон, ние сме с теб и Криско!!!

• 98 021
  • 1 025
  •   1
Отговори
# 960
Lioness, благодаря ти за информацията!
Милият Криско, дръж се, момченце малко, ти си герой! Hug Praynig
Решили ли са в коя чужбина, в коя клиника?

# 961
  • welcome to the Jungle
Точно в момента това си говорят, обмислят и решават... водещото е пътуването, за да може мъничето да издържи...

# 962
  • София
Да взема да копирам предложението и да го изпратим на  ПИБ.
В контакти с тях намерих доста хора.
Не знам на кого точно да го пуснем.
Може би на завеждащ Администрация и човешки ресурси. Не намерих връзки с обществеността или нещо такова.

Да ги подсетим каква би могла да е тяхната идея за лятото, а именно предложението ви да финансират дечицата с по-големи суми, а наградния фонд да разпределят по реда н класирането.

Същевременно си мисля пък да не сгрешим с това действие и да вземат да дисквалифицират участието на Криско newsm78

# 963
  • София
Боже, стискам палци малкото човече да се пребори с всички трудности Praynig

# 964
Да взема да копирам предложението и да го изпратим на  ПИБ.
В контакти с тях намерих доста хора.
Не знам на кого точно да го пуснем.
Може би на завеждащ Администрация и човешки ресурси. Не намерих връзки с обществеността или нещо такова.

Да ги подсетим каква би могла да е тяхната идея за лятото, а именно предложението ви да финансират дечицата с по-големи суми, а наградния фонд да разпределят по реда н класирането.

Същевременно си мисля пък да не сгрешим с това действие и да вземат да дисквалифицират участието на Криско newsm78

То по таз логика и други идеи трябва да се дисквалифицират ама знае ли човек! Риск има обаче сблъскаш ли се с чиновници.

Lioness дръж ни в течение - ако трябва да се реагира спешно.

# 965
МОМИЧЕТА, ПРЕД БОЙНА ГОТОВНОСТ СМЕ!!!

У дома са си с Криси, но Ели е доста притеснена, защото лигавицата на Криси е с доста рани и детето трудно диша  Cry.
Обмислят какъв е най-бързият вариант да отиват в ...

Sigurna sam che vsichko shte se naredi ot NZOK problema e che ottam natatak shte otneme vreme... Krisko prosto da se gotvi za pat. Parite shte doidat...

# 966
Следя темата ежедневно.

Чакам знак.
Ели, Ицо, кураж, бъдете силни Hug
Надявам се да има вече добра новина от НЗОК.

# 967
  • Бургас
Много съм притеснена, че Криско трудно диша, а е у дома. Сигурно не може да се опише с думи какво чувстват родителите му. Моля се добри вести от НЗОК и за пътуването...

# 968
Не е ли по-добре да не чакаме до утре? Все пак мъника диша трудно, а тези от НЗОК ще свършат ли работа утре или не?
Не е много ясно. #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Ели, Ицо, кураж  baby_neutral baby_neutral

# 969
# 970
Ще го изпратим в най-добрата клиника каквото и да ни струва това  Hug. Дръжте се, миличките ни Криско, Ели, Ицо, братче и сестричка  Hug

# 971
Ще го изпратим в най-добрата клиника каквото и да ни струва това  Hug. Дръжте се, миличките ни Криско, Ели, Ицо, братче и сестричка  Hug

Peace Peace Peace

# 972
# 973
Когато прочетох, че Криси си е къщи, реших, че са стабилизирали  състоянието му.Явно трябва да се действа по-експедитивно. Не мога да разбера какво толкова трябва да заседават от НЗОК, явно време за губене няма.Ще чакаме новини.Дано да са добри Praynig!

# 974
Времето е ценен съюзник...беше казал някой само 4е в слу4ая с нашия Криско времето не е на наша страна.Да използваме всяка ценна минута и да помогнем на семейството което стана 4аст от нашите семейства.Lioness 4акаме сигнал и се мобилизираме Peace

Общи условия

Активация на акаунт