НоеМВРийчЕто поРАСНА, всИчКО вече МУ е ясНО!

• 24 702
  • 289
  •   1
Отговори
# 195
  • тук-там
Много благодаря за страхотните пожелания. Изкарахме чудесно на празника: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=193479

Относно варицелата, аз също не съм давала антибиотик. Кара я на връх Нова година, много леко и безпроблемно (и Т не е имала). Лошото е, че организмът се мобилизира да я пребори и известно време след варицелата нямат имунитет срещу многото щъкащи вируси в ДГ. Но и това се преживява за месец-два. Като сте почнали с AБ, давай. По-важно е обаче, ако ти е възможно, да не пускаш веднага Вики на детска, да не лепне някой вирус.

# 196
Дидко сега се сетих, че Тян кара варицелата когато бях бременна в 4-я месец с Ива, ако помните споделих че се страхувам да не се зарази бебето и т.н. Изкара я много леко, нищо друго освен пъпки нямаше, и съответно без никакви лекарства, тогава той беше на 14г.
Мари къде са правени РД и снимките? Рая е пораснала много, истинска красавица е и косата и колко е дълга вече! Страшни муцки си хванала с апарата, много ме ме изкефи Heart Eyes

# 197
  • София
Момичета, много съжалявам, че изпуснах РД на мъниците, първо бях в командировка в Лондон, после семинари по София и чак сега едва ли не сядям...

ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ ВСИЧКИ МИЛИ МОМИЧЕНЦА И МОМЧЕНЦА! Да са все такива сладурковци и да ви радват много!!! Желая на всички чудесни емоции и много щастливо детство!!!

# 198
  • София
нашето парти предстои в събота, но аз пускам малко други снимчици на Ники, съвсем пресни, от този месец:)

http://picasaweb.google.bg/la.aurora/NikiNovember2007

# 199
  • София
разгледах снимки на Лори, прекрасна е! косата й е просто разкошна, Сели!!!  bouquet

# 200
Честит Рожден ден на Мандаринката и Сладкия Ники Heart Eyes

Бъдете здрави мили дечица, живейте щастливо и с много усмивка посрещайте деня Hug Пожелавам ви ( и на двамцата) в най-скоро време да се сдобиеете с братче или сестричка...мамите ви да действат Hug

За вас мили Д(М)ами

# 201
Честит рожден ден на Иринката и Ники! Да растат здрави, умни, палави и щастливи!  Hug
 На мамите честито пораснали дечица, много да ги слушат и радват!   bouquet

# 202
Никито е утре бе, блейки Wink

Честит рожден ден, на Дани,Зорето, Тошето, Иринката,Моника, Ади!
Да сте живи и здрави малки сладурковци!Да сте гордост за мама и тати!И усмивките никога да не слизат от прекрасните ви личица Heart Eyes Hug  bouquet

# 203

...най-отпред видях, че пише 24-ти newsm78 ...за това и честитих smile3533
Мила моя - ти как си?
Жабето оправи ли се Hug

# 204

...най-отпред видях, че пише 24-ти newsm78 ...за това и честитих smile3533
Мила моя - ти как си?
Жабето оправи ли се Hug

Майкоууууууууу, днеска е събота бе ooooh!

Честит рожден ден на Боби, Ники и Мишо Heart Eyes Hug

Уф, много съм застреляна.Знам че е събота, но не гледам датата и си мисля, че е 23-ти Embarassed
Преди малко се прибрахме.Ходихме на семейна спамо-чатска среща Joy

Добре съм, слънчице Heart Eyes Hug
Жабето от понеделник тръгна на градина.Да чукна на дърво изобщо не плаче.В сряда го оставих да спи.Никакви грижи HugСамо в петък ми дадоха напикана пижама, но няма значение.Ще свикне WinkИ в къщи на 10 следобедни спанета, един път се напикава.

Вие как сте?Сладурковците ми?

# 205
  • Бургас
Честит рожден ден и от мен и Надежда на всички подранили и закъснели ноемврийчета  Hug /няма да изреждам поимено, че `квот съм заспа ще пропусна някой  ooooh!/

# 206
Честит рожден ден на сладката Ивана(на патерички) Wink

...много щастие, късмет и подаръци Hug Hug Hug

# 207
Мимка, честит рожден ден  bouquet

Бъди все така щастлива, красива и обичана

# 208
  Честит трети рожден ден на вси4ки празнуващи ноемврий4ета!!!
 Пожелаваме им с Али,безгрижни игри и много усмивки!

# 209
  • в мъжки прегръдки
Дидка, благодаря. Да сте здрави и щастливи и вие с децата!

ЧРД на малките ноемвриичета които съм пропуснала да поздравя лично! Да растат здрави и щастливи.

Общи условия

Активация на акаунт