Смайли с мъж ще ни дари, Румен ще ни черпи тея дни

• 23 309
  • 283
  •   1
Отговори
# 105
  • Sofia
Леле,Раичка честито!
Аз съм го замислила това събитие на 11.11.2011 Crazy

# 106
  • София
Честито, Раичка!!! Само не знам що ти е на баир лозе, ама щом си решила, на късмет да е! Чудесна новина! (в Света Неделя и аз се венчавах, ех, спомени... Blush, всъщност, брррррр,  Sick Sickспомени  Mr. Green

Миме, а аз на 13.13.2013  Laughing

# 107
Нелище, остава ли уговорката за днес?

Да! Ако искате направо 6.30-7.00 зад НДК-а.
Офертата е за всички желаещи.

За ботите - наддай поне само с 10 лв. 20 са много.

Ето я хубавата новина на Раичка!  Hug

# 108
  • Sofia
Миме, а аз на 13.13.2013  Laughing
и  аз исках тогава,ама нямаше свободни места Mr. Green

# 109
Дата е 07.09 петък вечер, от 18.00 в Св. Неделя. Заповядайте, ако искате да ме видите булка:) и двамата ми скъпоценни шафери.
Младоженеца НИКОЙ да не гледа, ако обичате Simple Smile

# 110
Йееее, Раичка, чудесна новина  Hug И точно тогава съм в София, та живот и здраве ще намина да те видя   bouquet
До Асеновград не ти ли се мърда за рокля? Моята я ушиха за 1 ден там. И наистина са професионалисти хората Peace

# 111
ми хайде дружно да ходим да видим Раичка, шаферите не са за изпускане

# 112
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Райче честито и моята рокля е от Асеновград. Бих ти я дала, но още не съм я изчистила от сватбата

# 113
  • на езерото
  Здравейте дружина!
 Първо честито Райчка   bouquet, няма да пожелавам догодина люлка Laughing , но Ви желая много щастие и разбирателство!
 Смайли, какво стана с Дара?Как мина прегледа?
 Криске и ние сме с маратонки от 6 лева, само че розови, скусахмеги от носене Peace
 Купих и сандали май месец, естествена кожа дъра бъра, носихме ги до юни, започнаха да и правят рани на босо, подарих ги.Повторих процедурата купих нови отново естествена кожа Shocked сума пари дадох за един месец заприличаха на парцали от прането, твърди на камък без цвят, просто кошмар...оставих ги до боклука за някое ромче.Сега имаме сандали от пазара за 10 лева, пера обува няма мърдане Peaceтова е положението...

# 114
Райче и моята рокля е в добро състояние, знае ли, в сватбен салон Литане са много скъпи- моята беше 200 лв, а са я носили още 3 булки след мен ( ама па имам вкус, а:), най скъпата им рокля беше 380 лв ръчно шита и нам си кво. На ъгъла на Заимов и Евлоги Георгиев е Rolling Eyes
аз не честитих де, щото нали съм любопитна - веднага ти звъннах, още Нелка като каза да чакаме новини Whistling

# 115
Райка, честито и от мен! Не знам какво да ви пожелая, освен да сте много щастливи!
Аз също избягвам да купувам скъпи обувки, защото й омаляват много бързо. Носи 25-ти номер. В момента съм купила от Пигис хаус два чифта на Бард по 12-13 лева, носи ги вече втори месец и не са мръднали. Доволна съм. Купих миналата година ботушки на Минимен за 89 лв, но още не ги е носила, щото майка й е умна - с целия си акъл купих 26-ти номер. Поне ще станат за тази зима, надявам се, ако не й омалеят дотогава.
Да се похваля - без памперс сме въобще. Нощно време се буди и хленчи, че й се пишка.
На 12-ти заминаваме със съпружеското тяло за Равда за една седмица. Няма повече отпуска.  Sad Ако някой има в района по това време - да свирка.

# 116
Виктор носи 26-27 номер обувки, с кой ли номер ще е на 20 години Crazy Crazy newsm78 ooooh!

# 117
за обувките - аз сьщо купувам по принцип по скьпи обувки. ама тук ударих джак пота - купих вчера почти 20 чифта ( за мен , марти и яна ) - всички по 3 евро.  Mr. Green  ей на това му викам аз НАМАЛЕНИЕ. 

Раичка, честито и от мене. как така се реши на тази стьпка. аз още не мога да се прежаля  Naughty , макар , че яна иска да е шаферка и само ни натиска да се женим  Joy
Пинка, вие кога заминавате при ЛС.

лек ден на всички. ние отиваме на плаж   Laughing

# 118
  • Sofia
Мони,това хич ама хич не е честно Crossing Arms Искам и аз хубави обувки по 3 евро Sad

# 119
  • на езерото

minimo, ще пътуваме на 2 септември.Браво за покупките Hug

Общи условия

Активация на акаунт