Темичка поредна отворете НОЕМВРИйски мами посрещнете

• 10 218
  • 275
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
А аз тази нощ си спах като изкъпано бебче. Даже нито веднъж до тоалета не станах.

между другото в едно списание - мисля че "Моето дете" беше - четох изказване на д-р Мазнейкова, че това че спането на лява страна освобождавало кръвопотока в някакви артерии било мит. А в  други книжки и списания го препоръчват  newsm78

Върви ги разбери тия лекари.

# 76
lary  от къде я купихте и и с какви допълнителни неща? (Кои вървяха безплатно и кои сте доплатили),ако не сте я взели на старо де? Аз оня ден се рових из продавалника - имаше само една дето ми се стори запазена,ама 800лв  Shocked  и то само количката ...ми,че то аз срещу още 150 ще си купя какъвто цвята искам и ще е чусто нова...
Имам племенник на 7м. и количкат е от него.Иначе в комплекта и вървят зимен и летен кош,а столчето за кола е отделно.Миналата година октомври месец беше някъде около 800лв доколкото знам

# 77
Честит рожден Ден,Jutoo!Желя ти здраве и прекрасни моменти в живота,а ноември да ти донесе един усмихнат и послушен подарък!

# 78
Честит Рожден Ден, Jutoo! Много здраве, късмет и прекрасна рожба ти пожелавам!  bouquet

Anelia 10, да отидеш днес на лекар - ми то това не си е работа. И мен ме понаболява, но не толкова често и силно  Naughty

А за тези 300 - 400 гр. седмично не ми се мисли. Вече ми тежи достатъчно май...
По мой сметки не са толкова страшни тези 300-400гр седмично,ако не са повече де.Защото за 13 седмици  който ще ни остават до края трябва да качим около 4кг,което не е чак толкова много

# 79
  • София
Благодаря ви момичета за хубавите пожелания   bouquet
Ето и една виртуална почерпка:

и за тези, които още не са се събудили:

# 80
Sladurka,боря го тоя зъб.В понмеделник ще ми махат арсена и ще ми вадят нервите #Cussing out Кеф или не това не търпи отлагане Rolling Eyes

Оххх аз вече сериозно се притеснявам с това често пишкане и не толкова честотата,колкото друго нещо.......Чудех се дали да обясняам ама може пък някой да е имал подобно усещане,та ще си кажа Embarassed Значи към края на изпишкването (там май някакъв сфинктер ли,що ли се зтаваря Thinking Blush) усещам един много неприятен дискомфорт и това на всяко ходене,ного се притеснявам.Извинете за подробностите Embarassed
Дали от натиска на бебето,аз моето го усещамм ужсно ниско долу,а си мисля,че сега трябва да е доста по височко.Може пък при второ да е така,знам ли newsm78
Оххх дано се размна с лекари,че хиииич не обичам Confused

# 81
Дес,добре,че го зададе тоя въпрос,че аз с мойте вечни оплаквания и питаници ме беше срам-значи имам ако не същия то поне сходен проблем с уринирането,изпитвам леки болчици и парене и още нещо,което не мога да го опиша и то най-вече към края.не знам от какво може да е...

# 82
  • София
Jutoo, честит рожден ден и от мен! Да си най-щастливата, красива и обичана мама на света!!! И да си родиш здраво и усмихнато бебче!!!

Аз тая нощ, както се и очертаваше, не спах, съответно не можах да се вдигна за работа...ще се оправям с тези нещастници днес  #2gunfire #Crazy и ще видят откъде изгрява слънцето...

Обаче съм щастлива, защото днес направих първото "подаръче" за малка бебка  Grinning Обикалям една панда Trudi от две седмици и й се каня, щото беше единствен модел, обаче сега като минах покрай магазина и......не издържах. Скъпички са тия плюшени играчки на Trudi, обаче са страшно качествени и могат да се дават дори на съвсем малки бебчета - мнооого мекички и изобщо не пускат мъх и други мизерии. И се перат без проблем. Аз вече ще казвам на мойте хора, който иска да купува играчка, да взима от тях за колекцията. Качих я и в албумчето да се изфукам  Laughing  Ето я

Хубав ден на всички!

P.S. Дес, аз изпитвам абсолютно същото! Извинявам се и аз за подробностите, но като се изпишкам и накрая изпитвам болка, както когато си се стискал много. И като стана, пак ми се пишка, но то съответно няма какво.....И аз мойто бебче го усещам ниско, много рядко на нивото на пъпа ме изритва с краченца

Последна редакция: пт, 27 юли 2007, 10:30 от tsetseto

# 83
Добро Утро бъдещи и настоящи мамчета Simple Smile

Аз най-накрая да се разпиша.Вчера цял ден обикалям улицитее ...работа,приятели,ходих на маникюр   Flutter   Днес съм на педикюр ...  

Диана ...много съжалявам заслучката с колата ти! Наистина е ужасно и неприятно- посегателството с/у личните неща е адски грозно и...айде няма да кълна! Но всичко се връща в тоя свят,да знаеш!  Hug

Сладурке - активията не може да даде резултат за 2-3 дни! Аз я ям откакто забременях и то поняякога и повече от 1 на ден - 2-3! И ходя мнооого редовно до голяма! А иначе през нощта ставам само 2-3 пъти и задържам много течности  Sad  ама мноого!

Jutoo   Честит Рожден Ден на патерици! Жива и здрава бъди ти и твоето мило очаквано бебче!

Ей - що мешашкате с тия 300гр на ден  Laughing  Сладурке   Crazy  Simple Smile Щях да припадна!   Heart Eyes

Ам...количката излиза на около 1600лв по моите сметки! Ей сега ще вид дам линк http://www.quinny.nn-bg.com/buzz/buzz.html  ето за това става на въпрос... ама може би няма да се сдържиме.Сега говорих с милото и от една страна е тъпо толковапари да се дават,но от друга...осигурявам се на 1400лв,а да не ги дам - пак ми изглежда смешно! После ще я продам на 1/2 цена и паричките пак за бебо ще идат....  Та то количкате е 940лв,зимния кош е  350 ...стола за кола е  250 лв... а на мен ми трябват всички,особено стола за кола

# 84
Сладурка,абсолютно същата работа.На мен това ми се случва от сряда през нощта,тогава го усетих и досега е все така.Дано е нещо временно Praynig

Jutoo,мерси за почерпката  bouquet.Кафенцето ме съблазни много и ей сега ще си спретна едничко Grinning

ПростоАз,страхотен ибор си направила.Аз също много ги харесвам тези,но ако ги имах тези пари бих ги дала на докторката ми да ме изроди и да съм сигурна че бебето ще е добре,а и аз де.Но щом имаш възможност,наистина е супер Peace

# 85
То верно и аз от няколко дни го усещам това нещо,като при цистит е,само,че не е цистит,щото и това съм го минала Laughingдано е нещо нормално щом и Цеци]  го има.
ProstoAz,крайно време беше да попишеш малко,то бива маникюр и педикюр,ама напоследък хич те няма hahaha

# 86
Mилички,да се надяваме да отмине бързоКакто винаги ме успокоихте,ама жалко за дискомфорта който е и при вас Rolling Eyes
Цеци,одеве пропуснах...много хубав подарък си взела на беборанка Hug

# 87
Аз нямам цистит,да чукам на глава,нито пък наподобяващи болки,но когато отидох за първи път при новия ми доктор,който щеме и изражда (нали смених оня пухльо) ... та той ми взе натривки за микробиология,защото и аз му се оплаках,че имам някакво тъпо течение (което предния ми бешеказал,че било нормалното за бременност) и...се установи,че имам доста голямо съдържание на гъбички във флората.Та сега се лекувам с един достттааа скъпи свещички (бяха само 3 в опаковка)  и още някаква пастичка! Но определено съм много доволна  Grinning

# 88
Jutoo, честит рожден ден. Много здраве, щастие и късмет и октомври/ноември едно сладко малко бебче и една неревнива кака.

Дес, Сладурка - това, което описвате ми прилича или като да не пиете много течности и урината да е много концентрирана или като да имате бактерии/цистит. Горе-долу колко вода пиете дневно (ама чиста вода, без млекца, коли и прочие)? Аз ако пия по-малко от 2 литра вода и на мен така ми се случва, а особено по жегите, като и се поти много човек може би трябва и повече.  Аз и сега и предишната бременност в началото си се борих с някакви гадни бактерии, които като не съм бременна и ги няма, но забременея ли и хоп подскок веднага.

# 89
Аз определено не пия много вода.Не съм и по млеката и соковете Rolling Eyes А водата си я пия когато ми се пие,но мисля че не е достатъчно.Ще взема да се насилвам освен,ама тогава няма да излизам от тоалетната сигурно.

Общи условия

Активация на акаунт