Темичка поредна отворете НОЕМВРИйски мами посрещнете

• 10 212
  • 275
  •   1
Отговори
# 60
да си призная почва да ме хваща страх.Ще говоря утре с лекар.
Diana_T кажи как роди това момиче,на мен ми казаха че ще изчезне след като родя но дали newsm78

# 61
  • София
Сладурке, какви са тия 300 гр. на ден, бе, жено???  #Crazy #Crazy #Crazy Ми то по твойте сметки трябва да качим тепърва по 30-тина кила.   #Crazy #Crazy #Crazy Къде ги четеш тия работи?

За подаръците, да ви кажа, смятам да не проявявам излишна скромност. Ще направя един списък от-до за роднини и приятели, пък всеки да си прави сметката според възможностите. 

А за болките - мен продължава от време на време да ме боли зверски корема отдясно, особено нощем, но последния път доктора изобщо не обърна внимание на това мое оплакване и аз реших, че е нормално... newsm78

# 62
tsetseto,давам ти линк,всъщност чети за 28 г.с-   http://www.bg-mamma.com/site/content/view/16/66/

# 63
  • София
"Отсега нататък ще започнете бързо да наддавате на тегло - между 350 и 400 г седмично."  - това прочетох аз.....ама 300 гр. на ден?......Нищо де, стават грешки.   Simple Smile  Peace

# 64
 ooooh!,то и аз с тоя мозък,за седмица си мисля,за ден пиша Laughing,ама то и 400г на седмица хич не ми се виждат малко...

# 65
  • София
Ох, момичетаааааа....и аз да напиша един нощен пост накрая. Направо съм разбита! Тука собственикът на долния етаж е пуснал неква строителна бригада да спят няколко дни, и  не мога да заспя от викове и селяния....Сама съм и не знам какво да правя. Направих им забележка към 12 ч, обаче резултат - никакъв, пък и не смея да сляза да се разправям с пияни мъже...Направо ми идва да викна полиция и да им съставят по един акт, пък да се оправят както искат. Лошото е, че и утре съм сама и не ги знам кво ще им щукне на тия простаци прости! А на всичкото отгоре в 5 трябва да ставам да се приготвям за работа  #Crazy
Ей, от простотията спасение НЯМА!!!

# 66
Добро утро поспалани! Tsetseto,трябвало е да викнеш полиция,макар,че и те какво ли щяха да помогнат newsm78,най-много да им отправят предупреждение и ония пак същата работа после...

# 67
  • Хасково
Честит Рожден Ден на Jutoo!!!Късмет и любов и най-сладкото и здраво бебче наесен!!!

# 68
добро утро момичета Sunglasses,ох, да ви кажа прекарах я много тежко.Неможах да спя заради топлото и заради болките Cry.

# 69
Честит РДJutoo !:bouquet:Желая ти здраве,красиво и здраво бебче също!

# 70
Jutoo честит рожден ден  bouquet.Всичко най най най за теб и твоето бебче Hug

# 71
anelia10-не си само ти,мене и кръста ме боля и стомаха и корема и киселини имах и ми беше горещо,мечтая си за здрав и спокоен сън,ама скоро май няма да е.
ProstoAz-абе какво става с тебе момиче? Къде чезнеш и не пишеш? Беше редовна....
Дес,спечели ли битката със зъба Mr. Green

# 72
Честит Рожден Ден, Jutoo! Много здраве, късмет и прекрасна рожба ти пожелавам!  bouquet

Anelia 10, да отидеш днес на лекар - ми то това не си е работа. И мен ме понаболява, но не толкова често и силно  Naughty

А за тези 300 - 400 гр. седмично не ми се мисли. Вече ми тежи достатъчно май...

# 73
  • София
Jutonbirthday пожелавам ти мн.здраве и едно здраво и сладко бебче ноември   bouquet

Тази нощ и аз не съм мигнала, ама не от жеги или от нещо друго а отново заради милото ми животинче, явно мн.съм го разглезила тази седмица като съм сама...направо ме побърка тази нощ...охх да се връща вече мъжа ми че направо ще откача ако продължава така  ooooh!

# 74
  • Варна
Добро утро и от мен  Hug

Честит рожден ден Jutoo. Много здраве и късмет, любов от обичните ти и на есен щастлива мама на още едно бебче  Gift

Общи условия

Активация на акаунт