Темичка поредна отворете НОЕМВРИйски мами посрещнете

• 10 192
  • 275
  •   1
Отговори
# 45
Помните ли преди време ви споделих за напрежението което изпитвах от кръста към крака,то се превърна в болка или по точно нещо като схващане.Някои беше споделил че е седалищния нерв и минава след раждане.То хубаво минава но на мен вече ми е трудно сядането да не говорим от легнало положение да стана Cry.Болката на моменти не я издържам Cry

# 46
Хайде мамита привет и от мен аз най после се вредих да седна от татито.С ходенето до тоалетната при всеки е различно аз също си ходя често по малка а по голяма на два дена горе доло.Anelia 10 не си единствена аз от самото начало съм така но вече свикнах макар че доста си боли.

# 47
Здравейте и от мен, най-накрая успях да седна и аз да се разпиша

# 48
аз се разписах, а всички изчезнаха newsm78

# 49
Ох,момичета явно трябва да свикваме с тия болки къде в кръста,къде някъде другаде...и мен все ме боли някъде-я кръст,я крак...бебетата вече си притискат нервите явно и ни пречи това.

# 50
sladurka какво ти свикване.В момента седя и само да си мръдна крака умирам от болка Cry.Много ме боли а гледам крака да не го обездвижвам защото после с плач  го мърдам.Вярно е че беби вече тежи но немога да разбера връзката с крака и това схващане. newsm78

# 51
Хайде мамита спокойно още малко остана макар че това са най тежките месеци имам предвид че почва доста да тежи аз вече немога да се навеждам и за да си изкарам чехлите ми е голям зор направо завиждам на мамитата с по малки кореми големи са късметлийки.Моят имам чувството че е станал двоен за няма и две седмици направо е кошмарно а колко има още да расте.

# 52
аз пък да ви кажа се чувствам много добре, само където преди една седмица направих бъбречна криза, имах чувство, че ще умра от болка #Crazy

# 53
dan4e02,как малко ще е останало,та нали имаме поне още 3 пълни месеца(живот и здраве)  те са най-тежки наистина,сега ще наддаваме по 300г на ден Shocked,така четох,а може и повече...аз трудно си обувам сандалите,за интимни прически да не говорим,че хич не мога да си правя Blush,то сега сме вече бременни,досега беше като на майтап.

# 54
За голямо съжаление е така но ще се изтърпи е все пак мина повечето.Да се оплача вчера бяхме да търсим климатик но на изплащане харесахме един на нормална цена обаче като ми казаха че имало дати чак за след 15 число направо щях да умра от яд а отгоре на всичко искат 200 лева за поставяне ужас.А като знам и целия август ще е така горещо.

# 55
dan4e02,то сега в това горещо лято е бума на климатиците,ако сега не спечелят кога...баси,то и ние тая година се разминахме с климатика,все си викам,че трябва да издържа около месец,то толкова ще,септемвр вече няма да е така гадно.
ProstoAz-къде зачезна,беше редовна пък сега от дъжд на вятър,какво стана бе моме?

# 56
Честно казано мен не са ме питали много какво да взимат на бебка.Всеки купуваше дрехи,трупах,трупах....Е,то лошо няма,ама.....
А пък на тези които ме питаха не смеех да кажа нещо струващо повече от 15-20лв и то пак някаква дрешка която харесвах някъде Wink Та затова си купих кошчето за кола,а то ще ми е нужно още на изписването,така че няма да е излишно още в началото.

Патрисия,пиши по дълги постове,за да има някой да се хване за нещо.Иначе сме доста и рядко темата ни остава безлюдна.А ти си казала само
Здравейте и от мен, най-накрая успях да седна и аз да се разпиша
и толкова Wink

Лека вечер на всички Hug

# 57
Бе аз съм най-редовна тука май,ако раздават награди за най-пищещи,първа съм Joy

# 58
мамичета аз стабилно закъсвам с това схващане.Чудя се дали да не се обърна към лекър newsm78.Досега бях легнала и неможах дори да се обърна а ставането ми отне  7-8 минути.Болката е неописуема Cry.Какво да направя newsm78

# 59
  • София
мамичета аз стабилно закъсвам с това схващане.Чудя се дали да не се обърна към лекър newsm78.Досега бях легнала и неможах дори да се обърна а ставането ми отне  7-8 минути.Болката е неописуема Cry.Какво да направя newsm78

Да, отиди на лекар. Хубаво е да те видят за да не направиш някоя беля. Ама при тия болки защо не си отишла до сега? На невролог.
Дано нямаш прещипан нерв...познавам една такава мама и беше голям зор, докато роди близначетата.
Пиши как си.

Общи условия

Активация на акаунт