Темичка поредна отворете НОЕМВРИйски мами посрещнете

• 10 190
  • 275
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Дес, аз се чувствам точно като теб - излизам от тоалетната и продължава да ми се пишка, все едно съм стискала 1 час... Ама сигурно е нормално да е така. Аз съмнения за цистит нямам, щото съм карала такова чудо и знам какво е.  Не ща да се сещам даже...

# 31
  • Варна
Сладурка а пробва ли по една активия на ден да си хапваш ? Действително помага

# 32
днес най-после сядам да се включа.

снощи пак ни беше тежко.пак болки нетърпими.и днес през деня пак.пия си магнезии против втвърдяванията,но едвам стоя.място от болка не си намирам.не знам добре и зле е но болката е основно над дупето.по някое време се пренася  в корема и малкия силно започва да рита.на всичкото отгоре и като че не ми стига въздух.дишам дълбоко и пак не стига.на капак на всичко уж съм с широки дрешки но всичко ми пречи и свива.кошмар.е оплаках ви се!

tsetseto приятна почивка.

Ditta  лошо ти се е случило днес.но поне всичко ти и било на куп и скоро нищо лошо няма да ти се случва.

# 33
Само на мен ли тия прехвалени Активии не ми действат? Виж,домашно подквасеното мляко-нямам забележки! еинствено ме е яд,че няма да мога да ида на село тая година по ред причина там млякото е божествено и се реже с нож-буквало!

# 34
Да,активията за мен е много добро решение.Ако неискаш може  овесени ядки с кисело мляко и малко медец да си забъркаш и някое плодче вътре.Особено добре действа сутрин плод на гладно и да почакаш със закуската,а ако мине без закуска още по добре.Аз хапвам хляб Бонус и да ви кажа от него всичко ми се регулира,аз проблем ега със тоалетната няма де,но този хляб е доказано ефективен.Абе много плодове и зеленчуци и така.
Знам че дуфалак-а не е вреден за бременни,ако се усложнят нещата питай доктор някой и си вземи ако ти разреши Peace

# 35
Пробвала съм всичко това Дес,но ти благодаря Hug Я да ви "почерпя" с нещо малко поостаряло,но все още много любимоhttp://www.data.bg/f.php?fid=21555367

# 36
  • Варна
Знам че дуфалак-а не е вреден за бременни,ако се усложнят нещата питай доктор някой и си вземи ако ти разреши Peace

И на мен лекарката ми препоръча Дуфалак в краен случай. Иначе ако не действа активията, тя ми каза да пробвам сутрин на гладно топла вода с разтворена лъжица мед. Пробваи за един - два дни Сладурка. Ако не ти помогне поне няма и да ти навреди

# 37
  • Варна
А ето това имах в предвид като оптимален избор качество - количество - цена

http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … 1/products_id/791

# 38

Ditta това което си харесала може да го намериш за 850 лв и мисля че си заслужава - само че марката я забравих но беше от хубавите Flutter

Neonato е марката...Доколкото проучих се продава само на едно място в София, ето тук :http://malechkobaby.com/index.php?m=320&prodid=5919&lang=1 Ако знаеш къде мога да я взема за 850 лв - свиркай. Wink

Това, което предлагаш също много ми допада! Peace

# 39
цял ден чета и не мога да ви смогна. големи бърборани сте станали Grinning
тази сутрин се върнахме от почивка - малко, ама хубаво.
bilba1 ти ходи ли вече на безплатния ехограф в Тина Киркова след лекцията?
madchenмного ще е яко да си направим "кучешка срещичка". Аз също живея в този район - срещу НОИ. Дайте предложение за място и да се организираме.

# 40
Momi4eta, da ne vi dosajdam, ama az si re6ih problema sas zapeka s kru6i i kiwi na gladno sutrin. otkakto praktikuvam tova hodia vseki den Simple Smile

# 41
  • Плевен
Sladurka незнам дали помниш,но и аз имах проблем с тоя запек,док каза че е сериозно от гледна точка на това че дебелото черво притиска матката,а и се натрупват токсини в тялото.Аз и сега не съм много редовна в тоалетната,активията не ми действа хич,но около 300 грама сливи оправят положението,но пък не са постоянно решение,щом ги спрях и проблема се възобнови.Помага донякъде да ходиш до тоалетната всеки ден по едно и също време,при мен поне.

# 42
  • Варна
Ditta това което съм видяла за 850 лв. е на CAM също не са от най- ефтинките.

Аз най - вероятно на това Джордани ще се спра. Има страхотни рзцветки и мисля че за всичките тия неща си заслужава.
Друго което ми харесва е на Премаман за 650 лв. но няма зимен кош а има порт-бебе. Но за сега Джорданито ми е номер 1 в класацията, докато евентуално не открия друго. А хубавото че тук във Варна ги има в един магазин и може да се пробват. но съответно цената съвсем не е като тази в сайта. Хайде аз се прибирам царевичка и пиперки да си готвя  Mr. Green и по-късно от вкъщи ще съм на линия - ако някой има проблеми със съня де  Party

# 43
  • София
Момичета, много ви благодаря за милите и успокоителни думи  Hug След като се наревах до 15ч, някак ми поразмина..или пък с е наревах. Май само аз приемам толкова драматично нещата...всички се смеят около мен...мъжа ми, баща ми, комшиите...дали реагират така, защото съм бременна или наистина случилото се не е толкова лошо...не знам. Четейки и вашите отговори, май емоциите ми идват повече.
Добре, че си имам страхотни съседи Hug Сутринта ми залепиха бронята и все едно не е падала...няма драскотини, изкривено..нищо. С пяна я лепнаха. Сега ходих и купих хубаво уиски, ядки и кока-кола за да ги почерпя. Иначе майстора ни ми каза, че не можело да се оправи, трябвало нова...на старо за 150лв, нова 250лв...при положение, че няма нищо счупено по нея, а само пяната беше изпуснала. Та и затова ме хвана яд...получава се "ритай болния, докато е на легло, че после може и да не може".

Иначе този модел на Джордани ми е любим  Heart Eyes бих си го купила, ако трябваше сега да избирам. Изобщо фенка съм на тази марка Simple Smile 
Но има и още нещо...аз и преди съм го казвала, май. Имайте предвид, че ще има Погача на бебето. Тогава всеки ще пита какво да купи. Оставете си неща и за тогава...тези, които не са спешни и ще ви трябват след навършване на 2м. Кошницата за кола, например, активна гимнастика, дрънкалка за над леглото, космонавтче и т.н. Оставете си за вас кефа да купувате дрешките, а гледайте останалото да го разпределите м/у приятели и роднини, които ще идват.

За ходенето до тоалетна, какво да кажа..завиждам ви, че чак сега се оплаквате от това. Аз съм замрънкала от самото начало с това ставане по 100 пъти нощем. Tired

# 44
да ви споделя нещо интересно.днес една бремена в 8 месец с 2ро дете беше толкова слаба  newsm09 с първата си бременност беше добре.леко закръглена с бузки.роди и след 2 най-много месеца беше като фиданка,много слаба,чак грозно слаба.бебето и /първото/ на 9 юли е станало на 1 г.тя е бременна с 2-ро и е в 8-ми месец и пак е толкова слаба.само коремче има.  smile3521 не повярвах на учите си честно. искам и аз така.  smile3518

Общи условия

Активация на акаунт