Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са препоръчителните марки и модели колички за бебета?
Какви са съветите за справяне с честото ходене до тоалетната по време на бременност?
Какви са препоръките за справяне с проблеми със запек по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са препоръчителните марки и модели колички за бебета?
-
Какви са съветите за справяне с честото ходене до тоалетната по време на бременност?
- Формулярът предлага различни съвети за справяне с честото ходене до тоалетната по време на бременност. Предлагат се решения като консумация на активен въглен, плодове, зеленчуци, пълнозърнест хляб, домашно подквасенo мляко, овесени ядки с кисело мляко и мед и лекарствени препарати като Дуфалак. Препоръчва се консултация с лекар при усложнения. Освен това се препоръчва консумацията на храни с високо съдържание на фибри като плодове, зеленчуци, пълнозърнест хляб и овесени ядки. В допълнение към тези естествени средства могат да се използват лекарствени препарати като Дуфалак при усложнения. Препоръчително е да се консултирате с лекар, ако възникнат проблеми.
-
Какви са препоръките за справяне с проблеми със запек по време на бременност?
Форумът предлага различни методи за справяне с проблеми със запек по време на бременност, като консумация на активия, плодове, зеленчуци, пълнозърнест хляб Bonus, домашно подквасено мляко, овесени ядки с кисело мляко и мед и използване на лекарствени продукти като Duphalac. Препоръчва се консултация с лекар при усложнения.
-
Защо се чувства толкова емоционална и дали реакциите на хората около нея са свързани с бременността?
-
Какви са причините за болката и схващането, които е изпитвала от кръста до краката?
и отивам .
Повече ми харесва от другите списания. Иначе, имам тонове у нас...чудя се какво да ги правя. Само купувам и трупам с мисълта, че някой ден, ако ми потрябва нещо ще отворя да прочета..глупости 
/ и съм бременна за първи път /чак сега се случи, а иначе искам от мнооооого преди това
,а вечер стигам само до салатата 

Стискам палци за теб и бебо 
) ...или какво да правяя въобще - оф много се обърках