Темичка поредна отворете НОЕМВРИйски мами посрещнете

• 10 192
  • 275
  •   1
Отговори
# 255
 mimi22 и нашият лекар ни каза така за малкия каква голяма пишка има
и сега таткото му вика пишльо
talyyy това е чудесна възраст аз съм на 38 и на мен ми е първо бебе
всички ми казват че бременноста ме е подмладила
Ditta и аз мисля да се боядисам нали няма проблем за бебчо
момичета днес влизам в 7 месец почти не остана време до срещата
с бебчо

# 256
Мечтание, давай смело!Това ще ми е 3 боядисване за бременността. Правя се уж руса и не  мога да си позволя да ходя с тъмните корени...

# 257
Момичета блазя ви, че се боядисвате.Аз имам алергия от боя и немога да си позволя този лукс и си ходя като чорла в главата.

# 258
  • София
Това с боядисването са престараваници...я си ходете на фризьор...Аз само чакам мъжлето ми  Heart Eyes и отивам .
Даже...май реших да си резна дългите руси коси и да съм с къса коса. От дете не съм била така и ми се иска промяна. Иска ми се и да се боядисам, но ме  е шубе, че после с двете деца няма да има кога да се боядисвам...сега съм на кичури и ми е много лесно.

sh0k0lad4e  напоследък си взимам сп.Моето дете. Даже имам и няколко награди от там  Flutter Повече ми харесва от другите списания. Иначе, имам тонове у нас...чудя се какво да ги правя. Само купувам и трупам с мисълта, че някой ден, ако ми потрябва нещо ще отворя да прочета..глупости  ooooh!

# 259
  • София
Момичета блазя ви, че се боядисвате.Аз имам алергия от боя и немога да си позволя този лукс и си ходя като чорла в главата.

Към какво точно в боята имаш алергия?

# 260
 lary аз съм слушала че има оцветяващи къни те не са били трайни
но са безвредни може да пробваш поне ще ти подхранят косата

# 261
lary аз съм слушала че има оцветяващи къни те не са били трайни
но са безвредни може да пробваш поне ще ти подхранят косата
Аз се боядисвам черно,а по принцип съм с тъмна коса и разликата не е чак толкова фрапираща.Издържах толкова време ще изкарам още малко и после ще се боядисам

# 262
И аз за боядисването да кажа - боядисвам си се редовно и през предишнат бременност и сега.Ама сега сякаш се позанемарих покрай детенцето,и като се гледам на какво приличам все ми е едно дали съм с боя или не Rolling Eyes Но пък си мисля скоро да се боядисам де Mr. Green
ох, ще се представя, въпреки, че за първи път малко ми става неудобно да си кажа годините и то точно пред вас.на 35 съм /, но пък не ми личи и съм много хубава  Wink/ и съм бременна за първи път /чак сега се случи, а иначе искам от мнооооого преди това
Мисля че опасенията ти са били неоснователни.Първо не си единствената тук над 30г и второ- на всички тук не им личат годинките и сме си Убавици,може да видиш албумчето Crazy
Дес и аз нещо не съм в пълна кондиция тия дни. Непрекъснато ми е тежко на стомаха , още щом хапна. Хем ям плодове , почти не вечерям , най-много салатка или нещо леко.
Като легна и тръгна да се обръщам , ту ме бодне , ту ме стегне. Вървя тежко -тежко , абе......
Застана на мивката - чудя се каква поза да заема да не ми пречи корема и да мога да измия чиниите без да ме заболи пет пъти кръста. Като гладя - същата работа. Само охкам Shocked
Нямам думи , станала съм мудна и трудноподвижна.
Еххх това все едно аз съм го писала едно към едно.Пък за яденето да не говорим.............Не закусвам,и само плодове си похапвам,в повечето случаи като хапна един плод нещо немога изобщо да сложа нищо в устата на обяд Sick,а вечер стигам само до салатата Rolling Eyes Това ме радва,но поне да се чувствах добре,а на мен все ми е тежко все се задъхвам..................... #Cussing out
А днес е "върха на сладоледа" едва ходя,немога да се наведа.Боли ме сякаш десен бъбрек.Сега се опитах да легна до малката,нъц...не става и да се лежи неможе.А си поспивах редовно до нея следобедите Confused Дано само на бебо да му е добре,пък аз ще оживея надявам се.какво ми става,просто се чудя,а съм, толкова държелив и мразещ да хленчи човек Thinking #Crazy

Галка,дано всичко отмине мила Praynig Стискам палци за теб и бебо Praynig

# 263
Галка, нали знаеш, че ако е седмаче има реални шансове всичко да е наред. Така, че стягай се, защото всеки ден е от значение. Дано имаш още малко сили да се справиш с кризата. Ще се моля за теб, защото всеки от нас заслужава да гушка здраво бебче  Praynig Виж колко сме много, сигурна съм, че всеки ще си помисли с добро за теб. Дано нашите положителни мисли ти помогнат да задържиш бебчо да не се ражда още.
talyyy, добре дошла!
Естествено, че нищо ти няма на възрастта. Тъкмо бебчо ще е по-умен. Чувала съм, че колкото по-възрастни са родителите, толкова по-умен ще е бебчо  Mr. Green Да не се засегнат сега по-малките бъдещи мами  Grinning
lonita, и на мен не ми потвърждават на 100% че е момче, защото бебо се крие, а и с моята странно крива матка май не се и очертава да се покаже. Но всички до сега ми казват 90% момче, така че ще пазаруваме в синьо.

# 264
  • София
Да и аз съм чувала така...седмаче е по-добре от осмаче..Имаше нещо за развитието на белият дроб ли...какво ли...

Дес, що така, бре, душо? Дано по-бързо ти мине този период на неразположения.
Ох, изтръпнах с тези ти болки...присетих се, когато ми беше спукано реброто колко ми беше зле и не си намирах място Sick
А аз открих защо качвам толкова много...Малкото ми не може да яде много неща и аз се крия от него, когато ям. Или да е в другата стая, или на двора, или да спи...Та понеже гледам да се наям за по-кратко време и се оказа, че май поглъщам повече, отколкото ми побира стомаха. И май по този начин прекалявам с храната. Така си обясних бързото ми наддаване Thinking

# 265
Diana_T, алергия ли има малкия бонбон? А за пълнеенето си права. Стомаха не обработва веднага погълнатата бързо храна и продължава да изпраща сигнали до мозъка, че си гладна. Аз не се крия от никого, но правя абсолютно същия номер, защото съм лакома. Embarassed

# 266
Ам ... някой може ли да ми опише тези прорязвания в корема по-обстойно? Остри ли са или? Аз имам от време на време някакви съвсем леки бозкания,но не смятам,че са нещо особено...и не съм казвала нищо на доктора.Дали трябва?

Да ви питам и за осигуровките пак нещо - оказва се,че няма да имам пълни 6месеца осигуровки на 1400лв,а 6 месеца без 9дни?  Някой запознатли е с това? И какво следва? Дали да молядами пуснат болничния малко по-късничко (ако е възможно въобще да ми изместят термина  newsm78 ) ...или какво да правяя въобще - оф много се обърках Sad

# 267
Prosto_Az, болничния ще ти го пуснат когато ти кажеш, без да е необходимо да ти местят термина. Просто няма да имаш 45 дни болничен, а по-малко (45-9=36). Кажи им да видят чл. 30 от Наредба за медицинска експертиза, точка 1. Аз ще си пусна болничен 10 дни преди термина (ако не съм родила до тогава Mr. Green), а преди това ще съм в платен годишен отпуск, за да мога да направя 6 месеца с високи осигуровки.

Някой може ли да ми каже как да стигна до "Продавалника". Бях там преди време, а сега не го намирам  newsm78

# 268
При мен са силни прорязвания,на леките не обръщам внимание Mr. Green
Пък как ме цепи главата............. ooooh!Някой има ли подобно оплакване днес,да няма магнитни бури нещо?
madchen, www.prodavalnik.com

# 269
А може ли като решим да имаме второ детенце да доведем нашия тати при вашия да му обясни как се прави толкова хубаво момиченце?  Grinning
Moже,може и покрай обясненията колко бира ще отидеееееее hahaha Joy

Общи условия

Активация на акаунт