43 теми сме изписали от ЮЛСКИ бебета орисани!

• 15 540
  • 316
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте и от нас  Hug Живи сме след срещата с бабите, но утре има още една подобна. Бабите обаче щях да ги утрепя... в стаята е 29 градуса, а те завили беболинчо и затворили прозореца  #2gunfire Накарах им се и им казах да не се чудят после защо не им го даваме или не ги викаме да помагат  Crossing Arms
За обличането - боди без ръкави/или с къси ръкави/ и чорапки. Завиваме го понякога с тънка пелена  Peace Педиатърката много ни похвали за обличането  Mr. Green
За нощното хранене тя каза да не тормозим бебето в тези жеги. Каза да си караме сега на поискване, а като стане малко по-нармално време ще почнем да спазваме някакъв режим.
borianna честита ви разходка  Hug Ние до сега само веднъж излизахме до магазина. Трябва да наваксаме  Sunglasses
и не на последно място, днес стигнах до мола и си накупих разни хубави неща  - и аз съм човек все пак  Mr. Green
Там-там стискам палци за утре  Praynig Само не дей да се притесняваш - сигурна съм че всичко ще е наред и скоро ще се похвалиш със здраво бебче Hug

# 121
  • София
Когато се преминава на едно хранене по малко се компенсира с овеличение на порциона!
Нещо което незнаех,на памперсите се гледа долната граница.Тя е критерий за непропускливост!
Бяхме на ресторант с бебетата,към 20.30 им писна само на пържоли да им мирише,дразненето не им понася Joy

# 122
ТАМ-ТАМ и аз ти желая успех утре!Досега бях на тонове,най-сетне стигнах до тях-в началото н ебяха добри,но после се оправиха.Утре сутрин пак.Колкото повече ходя в родилното,толкова повече се плаша-направо пълна излагация съм!Аз ще умра от гадост и страх преди да родя,егати. Sick

# 123
  • sf
Гоца , много смело с двете бебета на ресторант! аз с моя Цвърчан вече и в парка не ща да ходя- само реве и се лигави.
Яна, нидей така, бре, нема на финала да се даваш! а и раждането е най-лесната работа- я ни виж нас сега- отдавна забравихме , покрай тия колики , биберони, пъпки и т.н

# 124
Не пиша, но Ви чета редовно. Сладкото ми бебче е добре ама не ми остава много време за писане. Сега качих няколко снимки в албумчето, по - нататък ще кача и още! Целувки на всички Мами и Бебоците им и на всички които са още 2 в 1!

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=157702

# 125
Здравейте мили мами!!! На 24.07. и аз станах юлска мама на бебе Яна - 3200, 49 см.!!! Безкрайно съм щастлива и пожелавам на всички мами, които още чакат своите мъници леко и спокойно раждане, като моето!!!

# 126
Добро утро! Искам да попитам може ли болничният ми за преносване да бъде взет от мъжа ми? Беболинчо, ти взе ли си го вече, има ли някакъв срок?

# 127
Бубон, крепонът принципно се ползва повече лятото... не, че знам защо - в родилното на родилите вече даваха крепонени нощници, а преди това бяхме с бархетни и с крепона беше доста по-топло. А като материал това е (би трябвало да е, де) най-обикновен памук, но третиран химически с цел да се получи тоя креп-ефект. Та ползвай си ги смело чаршафите ако ти харесват.

# 128
  • Sofia
ох - моя  се дра от 4 до 6 от глад ... ефекта с отказването - нулев ... страх ме е да не му навредя нещо на детенцето ...

# 129
  • София
Искре, я не го мъчи. Ние сме на "поискване", като все пак гледаме да спазваме интервал 3 - 4 часа. Нощем не будим, но малкото по някое време почва да си мрънка от глад и преди да се е разбудило и разревало, му даваме да яде. Заспива си още докато суче и общо взето през нощта всички спим нормално. Сутринта също първото ядене си го определя тя /а ние си спим/. Вчера яде към 22.30, събуди се чак в 4 ч, после в 9 ч. Следващото ядене ще е м/у 12 - 13 ч. Цвети съм я хранила по час, но определено сегашната схема повече ми харесва.
Донси и ние при малкото ни излизания все по заведения висим. Няма проблем, там си и яде, а шумът явно й действа приспивно.

# 130
Donsy, моя ревльо прави конкуренция на твоя!!!!  Peace
Вчера буквално се съдра от ревввв и ми скъса тотално нервите! Sick Sick Sick
Не знам какво го беше прихванало, но цял ден не млъкна и му се събира спане не-повече от 2 часа! #Crazy Наистина откачих!
На всичкото отгоре се оказа, че има гъбичка в устата (млечница) още от болницата дето го бяха захранили първата вечер Confused

Ianamama, що си се шашнала така все едно не си раждала?  Grinning  Grinning Всичко ще е наред, не го мисли  Peace

# 131
  • Sofia
Лекси, той и мъжо така казва - да си го храним когато иска ...
а той малкия си хапва в 20:30-21 и после в 1:30. рева от 4 до 6 и му дадохме. После заскимтя в 9 - айде пак. Сега очаквам да се разскимти в 12-13 ...
тотално ми разби режима дето искам да му го направя... Мъжо вече не знае какво да прави - правим му по 150 мл да яде - понякога всичко изяжда, друг път 100. Аз за това все питам колко требе да яде, ама явно спирам да питам и си му правя повече. Ако много надебелее - като поотрасне и почне да е по-активен - тогава ще видим как ще сваля.
А я ми кажете - мисля, че от НАН му е трудно да ака - вчера само 1 път е акал. От тогава - не. Имаме една кутия останала и се чудя дали да не му сменим храната. Кажете - вие от кои храни сте забелязали да няма запек? Или има някакво чайче като на ХИП ама за по-добро храносмилане или против запек. МЕРСИ!
Сега малкия заспа като пуснах климатика да му е по-хладничко. Днес ми се усмихна милото Simple Smile - въпреки мъките дето му ги причиняваме вече 2 вечери!!

# 132
  • София
Здравейте Душки мили Grinning Прочетох ви най-накрая и ще се опитам да се включвам по-честичко вече.
Честити ни нови бебковци!  bouquet  bouquet  bouquet Heart Eyes На бременейките - леко раждане, здрави и красиви малки агънца Hug

Успях и аз да кача снимки на нашия дебеланчо: Тони бебе

ТАМ-ТАМ и Ianamama, Стискам ви палци да мине ражданката леко Hug
Лекси, радвам се, че си ок вече, мила - секциото нестерилна операция и това е риск за майката, браво, че си взела мерки веднага Hug
Аз от това кърмене приех режима на бебето и сега си спим заедно. Нищо почти не пипвам по къщата.
Вчера - на 10-ия ден си направихме втората разходка в Южния парк. Ако има и други мами, готови за глутница, моля, дайте координати на ЛС. Чао, че оревахме къщата Laughing

# 133
  • София
Мерси, Aganka. Утре съм на преглед /за всеки случай/. Много е сладък бебо Тони. Бебо на ani_sunnygirl също. Абе всички юлчета са сладури. Честито и на Crying Game!
В края на седмицата сигурно ще мога да стигна до Южния Grinning

Искре, ние сме на Фризолак. Дриска 3 - 4 пъти на денонощие, но дали е от млякото или просто си е дрисла newsm78. Пие и по малко чай на ХИП от копър. пише, че е за "метеоризъм, колики и стимулиране на храносмилателните процеси".

# 134
  • Sofia
Лекси, като тръгнеш към парка - свиркай! Нашия пие доста чай против колики на ХИП.
Нашата педиатърка беше казала да минем на ХИП 1  с пробиотици - ама това против коликите. Баща му обаче реши, че няма разлика и след 1 кутия пак сме на НАН ... а и ХИП се прави доста сложно ....
аз утре съм на преглед - ще питам дали може да си свалям сама количката, че направо е много гадно с тея стълби - все съм зависима ...

Общи условия

Активация на акаунт