Режим на Пиер Дюкан - 15 част

• 31 981
  • 582
  •   1
Отговори
# 180
Довечера ще се видя с приятели в Дивака и се чудя дали тяхните пилешки крилца стават за диета ... ако стават ще съм Дюканка от вечерта .  Whistling

# 181
Moмичета, понеже видях, че си дискутирахте тази рибка

исках да ви обърна внимание, че според опаковката:
- има 10 гр мазнини на 100 гр
- растително масло
- модифизирано нишесте е 1422
- сол
.

Може би не ви е съвсем по режима.

# 182
Пуки,да те "успокоя " ,ама не стават крилцата за Дюки,по-скоро се вписват в ВМ НВР. Peace
Сноу ,смятам определено ,че Липозана в комбинация с режима ще даде впечатляващи резултати. PeaceАз моя на времето го купувах от аптеките ,гледала съм го и в Кауфланд.
Отивам на фризьор да се боядисвам ,после се мятам във фитнеса за около 2часа и довечера ще съм отново на линия.   love001
Аз предпочитам рибата в печен вид също.. smile3521,на консервите вяра много много нямам ,прибягвам към тях в краен случай.

# 183
Непукистка,

в Дивака има много хубави неща, и режимни - зелена салата, мешана салата, пилешка пържола от филе, пилешко шишче от филе, аз горещо препоръчвам зеленчуков шашлик - уникало вкусен зеленчуков шиш с домати, лук, чушки, гъби.

# 184
Пуки,да те "успокоя " ,ама не стават крилцата за Дюки,по-скоро се вписват в ВМ НВР. Peace
Сноу ,смятам определено ,че Липозана в комбинация с режима ще даде впечатляващи резултати. PeaceАз моя на времето го купувах от аптеките ,гледала съм го и в Кауфланд.
Отивам на фризьор да се боядисвам ,после се мятам във фитнеса за около 2часа и довечера ще съм отново на линия.   love001

След фризьора как не ти е жал да си разваляш косата и да ходиш да спортуваш ... аз щях да си я пазя .  Embarassed

# 185
Непукистка,

в Дивака има много хубави неща, и режимни - зелена салата, мешана салата, пилешка пържола от филе, пилешко шишче от филе, аз горещо препоръчвам зеленчуков шашлик - уникало вкусен зеленчуков шиш с домати, лук, чушки, гъби.

аз се бъзиках за крилцата ... иначе в Дивака хапвам често , като съм на диета наблягам на салатките , като не съм опустошавам една чиния от въпросните крилца - страхотни са .

Иначе мерси за предложението - не съм го пробвала този шашлик  , звучи вкусно .

# 186

След фризьора как не ти е жал да си разваляш косата и да ходиш да спортуваш ... аз щях да си я пазя .  Embarassed
...само ще се боядисвам ,без прическа ,аз си ходя небрежно рошава , newsm53така че не е проблем... smile3521

# 187
Анито,
4 кг свалих с глад, а останалите 8 с Дюки, определено е по-приятно.

# 188
Ама наистина ли е забранен желатина? Cry Cry CryТолкова ми хареса кремчето.

# 189
Кри, има разлика между веганство и вегетарианство. Веганците не ядат никакви животински продукти, а вегетарианците не ядат месо, но консумират животински продукти като яйца, сирене, мляко и т.н.
Така, че що годе се справям и си правя различни вкусни нещица с тях Simple Smile

# 190
Не бих казала, че забранен, а просто не е удачен в ударния етап, защото съдържа въглехидрати, но в смесения не пречи. Ако ти харесва го яж. На мен ми допада и често си правя, а естествено е, че забавя малко резултатите, но от бързо сваляне полза няма.

Кри, на мен ми е трудна трета фаза, защото понякога се отпускам, а след това се чувствам гадно. Въпреки, че ако има отклонение знам как да се справя, знам, че режима действа, но ... Всъщност моя основен проблем е, че съм лакома. Без 1 мога, но ако хапна...става страшно. Добре, че обичам мръвки всякакви, че ако бях като Пети щеше да е по-трудничко, но пък тя доказва, че не е невъзможно.

# 191
БЛАГОДАРЯ ЗА СПРАВКАТА ЗА РИБКАТА, ДЕНИЧКА!
Защо желатина не е режимен. Не, че немога без него, ама все е разнообразие. Какво съдържа? Въглехидрати ли?

# 192
  • София
Ама наистина ли е забранен желатина? Cry Cry CryТолкова ми хареса кремчето.
Аз не си спомням да съм чела, че е забранен. Дюкан позволя подсладители - в случая Степ, все си мисля, че не трябва да се лишаваме, още повече, ако толкова много ни харесва!  eat

# 193
Вижте какво намерих за желатина:
"Желатинът е естествен разтворим протеин, получен чрез частична хидролиза на колаген, добит от кости, кожи с косми или без косми, сухожилия от животни (включително риба и птици)."
Значи би трябвало да е позволен.Много гадно ми звучи това за костите,кожите и космите.

# 194
Желатин-състав -10гр/1 пакетче/-В-9,05 ,Б-0,78, М-0,00-  38,10ккал.Смятам ,че не е фатален за употреба/примерно една чаша бира е много по-зле... Mr. Green/.И аз нямам спомен в книгата да се цитира неговата употреба,но имам спомен ,че се разрешава употребата на царевичнао нишесте като сгъстител за сосове ,тогава няма причина за притеснение относно желатина. Peace

Общи условия

Активация на акаунт