В разгара на сезона почваме на АВГУСТинчето купона!

• 8 900
  • 287
  •   1
Отговори
# 135
  • Бургас
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПАТЕРИЦА НА АЛЕКСА,ЛЮБОМИР,ХЕКТОР, ЕРИК,ЗЛАТИ!БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ МИЛИ ДЕЦА!
Честито кръщене на малката красавица Али!
Добре дошла на desi_markova и малката Мария!
blanc    love001

# 136
  • гр.София

ЧРД НА ИНА!! ДА е здравичка и да стане хубава и умна като майка си Heart Eyes

Хапвам си в нейна чест шоколад Милка и си пийвам чиста водица.

Днес реших да преразгледам отношението си към форума. Сутринта,докато си зареждах любимата ни тема, София се хвърли със скок от спалнята,аз уж седях до нея в невъобразима поза с протегнати към бюрото и клавиатурата ръце,сигурна в периферното си зрение...
 Тя не падна,а си скочи,преобърна се,  аз си представих,как си чупи врата.
 Баща й долетя от тавана като същи супер-Любо ( Нана, и ние така му казваме! Хем си е наистина -Любо) и ми я отнесе. Стана ми още по-зле. Реших,че ще влизам само нощем тук.

Та , Анди, прекалено вманиачаване е вредно, ама ей я моята неумишлена безотговорност-още по-зле. Аз се гордея,че не се вживявам много  -и за двете деца-е, поожулили се малко,  или пипнали нещо мръсно, или пък ще си легнат веднъж късно...  Ама оня ден хванах София с  топче за пинг-понг в устата,дори си я беше затворила-а то вътре,цялото Shocked А в това време аз си говоря по телефона и съм отклонила поглед.
 Е,сега ще си отварям очите не на 4,а на 6!!!
 Нормално е да му треперят на 20-дневното бебче. После ще поотпуснат малко режима.

Елиона, VST_80, добре дошли!
 Нелски,чудесно е,че се разписа Peace

Аман от болести . Както съм невярваща,ще ида да запаля една свещичка за здравето на всички августинчета и мами.
Нана,не се предавайте преди сватбата Naughty

Велмар,много любов и разбирателство и прекрасен нов дом ви желая! ( Имате годишнина,а?!ко съм разбрала правилно ?!)

Направо прекалих,да му се не види!

Дано нямат висока Т дечицата ви тази нощ и да спят дълбоко!

# 137
Валка, честито християнче и от още една изкукала мама! Blush

blanc, аз пък вчера го открих с огромна джанка в устата (е, все пак беше по-малка от топче за пинг-понг). Wink А днес ние все пак се видяхме с моята приятелка като оставих Гого на таткото, но явно наистина съм доста изнервена щом подобни случки ме ядосват. Confused А въпросната мама не иска и да кърми бебето, а да се цеди, защото иначе незнаела колко изяжда и щяла много да се притеснява - а това е второ дете....просто хора всякакви! Crossing Arms

vst_80, Елиона , чакаме морски разкази в картинки! Laughing vst_80, дано вече да успеем да се видим в нашия обширен квартал, за да разкажеш за условията! Hug

По повод газта, ние тези дни ще обикаляме из сервизите, защото на таткото му хрума идеята да сложиме метанова газова уредба преди морето. Надявам се да е сполучлива инсталацията! Sunglasses

Пожелавам на Коко, Нана и другите болни бебчета бързо оздравяване! Praynig

# 138
AndyB, стига бе злато няма проблеми  Hug

Не съм клюкарка ама влизам да кажа, че Бубчето е качила снимки от днешния празник....тъй че отивайте да гледате. smile3534
Много са сладки, а рожденичката е кукла  Heart Eyes  а за прелестна торта думи нямам....

И като казах торта - Марулка, какво става с тортата злато?????

Последна редакция: пн, 30 юли 2007, 22:11 от val_stef

# 139
  • София
Валка,качвах ги на час по лъжичка и нямам време да влезна да пиша,че са в албума Mr. Green
СНИМКИ
Блу,трогната съм Heart Eyes
Мерси на всичкчи за пожеланията и вниманието,Тортата си е на Ина,а е поръчана от Двете Фукли PeaceАдски съм доволна Hug

# 140
Питах - комбинацията за сваляне на Т е следната:
ампула аналгин
ампула глюкоза (два пъти количеството на аналгина)
ампула витамин В 1
ампула витамин С
Дава се по лъжица на 2 часа.Действа безотказно.Не знам обаче дали е подходящо за толкова малки деца. Embarassed

Nana77, дано бързо се оправите с Калоян, че какви хубави неща ви предстоят. Praynig Peace
Velmar, честита годишнина!Много да се обичате и цените!
Val_stef, вярно е весела тема, като не четат. Simple Smile
Лека и спокойна нощ на всички и дано на сутринта няма повече болни!

# 141
Бубче, казвай как мина злато?  Hug Аз вечерта по това време бях като парцал, сили нямах направо  Sunglasses ...тъй че и да не кажеш сега ще те разбера  Hug  Heart Eyes А тортата е чудна пак да кажа аз   Mr. Green

И аз взех че излязох сериозна и качих снимки от кръщенето  Wink
Може вече да гледате..... ето  да ви улесня  Mr. Green

# 142
Здравейте, момичета. Не успях днес да стига до компютъра BlushСмао го включих сутринта ...и си останах с това Embarassed.Сега сядам , за да го изгася GrinningНО , преди това искам да честитя Рожденния ден на малката сладка палавница Ина Hug, преди да е приклю4ил.Мило дете, желая ти да си мнго здраво, щастливо , да имаш безгрижно детство и весели игри.А майка ти- да има сили да живее с теб, за да ти се радва Grinning
МОмичета, благодаря ви з апожеланията по слу4ай нашата скромна семейна годишнина Hug.Трогнахте ме ( Елф4е, имаш пословична памет Wink).
Свеки ни изненада с късна "специална ве4еря" и до сега  се тъпкахме със сладоледена торта Crazy.Не мога д апомръдна от стола. Взимам си душ и ...лягам , 4е утре ще съм и на работа извънредно ooooh!
Жлеая ви прохладна нощ.ДО писане

# 143
Честит Рожден Ден на малката принцеса Ина!
Да расте здрава, умна, красива и добра!Честито и на нейната майка! И тя да е жива и здрава и много да се гордее с нея!

# 144
  • гр.София
 Голям купон  в темата за имената на малката Али Grinning
 Докато се кисках опухах и втори шоколад. За да се спра ще се наложи да си легна.

Много хубави августинчета с хубави мами на снимките  bouquet

За газта-кола на газ,печка на газ. Свикнала съм с тези неща.

# 145
  • гр.Добрич
Брех, много сте писали. Аз уж набързичко да честитя на Ина, но то 4 страници как се четат.

Честит рожден ден на Велина. Пожелавам и едно безгрижно детство, пълно с много игри.
  bouquet

Как са болничките? Sad
Лека нощ на всички.

# 146
Марулка, благодаря ти за инфото. Аз патката като бях при Кирязов забравих да го питам за това. Нали температурата тогава имаше приоритет, та така. Нашите две три са по крачето и две по ръчичката. Доволна ли си от доктора? Чакаме торта и роклА!
Ели, мерси и на теб за инфото за урбазона. Ще взема да сложа такова нещо из чантата да се намира.
IrrA_78, за сваляне на температура съм давала Панадол, Ефералган, Нурофен и Хексалгин, както и чорапки с оцет. От всичко това Т нямаше как да не падне. Добре, че само по веднъж ги дадох, че сега като ги пиша и ми се струват страшно много. Четох някъде, че лекарства за понижаване на Т се дава само ако е над 38 или 39? Помни ли някой колко точно беше? А то го пишело в линка на Валката! Пак добър спомен имам!
Ей, Валка, голям смях с тази анкета, то и аз бях гласувала там, ама беше толкова отдавна. Ти си като една енциклопедия, злато! Имаш линкове към всичко. Вече направо те атакувам по кюто, няма какво да търся из форума. Много сладки Алито и Насето. И ти, и татито, и кръстникът – все убави хора. На последната снимка явно Али иска да ти покаже, че не ангелче, а дяволче. Сладкишка.
Елфче, лоша случайност, дано няма жертви.
nana77, хексалгина е 3,77 лева.
vst_80, Елиона, добре дошли. “Първото море” ви зове.
Бланк, гушки на Софийката. Трудно ми е да си я представя с топка в уста. Мен пък ме е страх да не изгълта напрастника, с който мием сутрин зъбките, че толкова дълбоко го тика, не е истина. А и има някакъв нов шоколад Милка – бял с цели лешници. Черпя те с него.
Бубе, научи ли Ина да духа? Направо са прекрасни и тя и Ники и Ваня, и майките им. Тези августинчета разпознах само.
Ох, много ме е срам, не мога да пиша с едно изречение, ами със сто. Ще взема пример от бланк и аз.

# 147
Айдеееееееее на снимките морски. Гледам има, сега ще се наслаждавам.

# 148
Здравейте отново!
Чак сега успях да кача снимки и няма да казвам, че са малко защото направо ви засипах  Embarassed
Първо искам да честитя на всички сладки мишлета, които са имали рожден ден тези дни, на новите христианчета и да пожелая на всички болнички мами и бебоци да се оправят бързо. Аз хвърлих един бърз поглед на изписанато до тук, но за съжаление все още не съм ви изчела подробно  Embarassed Embarassed Embarassed, но ми се стори че не мернах нищо за Дани - надявам се и тя да е добре и да се възстановява бързо  Praynig
А сега да ви разкажа и накратко за нашата почивка. БЕШЕ СТРАХОТНО. Аз си мислех , че моето мишле ще се страхува от морето /та тя изпада в ужас от душа в банята/ - но НЕ. Лори обожава морето. Там направи и първите си опити да ходи и сега вече няма спирка - все иска някой да я държи и да ходи, а как се забавлява само да изкачва стълби  ooooh!. Щом стъпеше на пясъка включваше турбото и бегом към моренцето - не се страхуваше нито от вълните, нито от топлия пясък, а най-много се забавляваше на дълбокото с тати  Laughing. Разходихме се до Созопол за малко, до Варна - в делфинариума /Лори беше наистина впечатлена/ въобще прекарахме си страхотно и въобще не ми се връщаш насам  Embarassed Сега се утешавам, че наближава рд на Лори  Laughing, а като разгледах и снимките от вашите празненства, вече нямам търпение да дойде петък.

vst_80, дано вече да успеем да се видим в нашия обширен квартал, за да разкажеш за условията! Hug

С удоволствие ще се срещем тези дни с вас  Laughing. Вие кога заминавате? Звънни или пиши като си свободна да се разберем нещо - ние ще сме в трескава подготовка за петък, но все ще измислим нещо. Даже утре сутринта мисля да се разходя малко с Лори, може да се засечем някъде  Peace

Е, спирам, че както винаги прекалих, а и вече има 3 нови отговора  ooooh!
Отивам да оправям багаж и после пак ще се включа.

Ама голяма съм шматка щях да забравя снимките  Crazy
ето ги http://www.snimka.bg/album.php?album_id=143070&photo=212

# 149
vst_80 , разкошни сте!

Общи условия

Активация на акаунт