В разгара на сезона почваме на АВГУСТинчето купона!

• 8 902
  • 287
  •   1
Отговори
# 165
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на Зорница, Стефани, Ивайло и Цветелина! Да са живи, здрави и много усмихнати деца!

vst_80 , ние днес ще трамбоваме за подаръци, защото се оказа, че на морето ще има доста рожденници, но в сряда сме на линия! Peace

Наистина бебчетата ни са прекрасни (както и мамите, татковците и кръстниците им) Mr. Green

# 166
Честит Първи Рожден Ден на Стефани на Marulka_s!Да расте здраво, послушно и усмихнато дете за радост на мама и татко!

А това е за сръчната й мама!

Честито и на другите рожденници Ивайло, Зорница и Цветелина!  bouquet

Nana77, радвам се че Калоян е по-добре.Остава и ти да се оправиш.Направи си ударна доза и утре да се надяваме че ще си ок. Peace

# 167
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН Стефани! Да е здрава и много усмихната!

marulka_s честит празник и на теб! Тортата е връХТа! smile3501

# 168
  • у дома
ох, тъкмо тръгнах да пиша и научих новина от която много се развълнувах, ама за нея - друг път  Mr. Green
набързо ЧъРъДъ на Ина (на патерица) и на Шушелия    ura  newsm38  Tada
да са румени, засмени и мамите и татковците мнооооооого да ги слушат
Mr. Green
ЧъРъДъ и на останалите мушморочета празнуващи днес  newsm59
marulka, тортата е страхотна  Hug

ставам, по-късно пак, след разходката  Mr. Green

# 169
Честит рожден ден,пораснала Стефани!Бъди здравичка засмяна тъй чаровна дяволица!Много обич и късмет в живота си да имаш !За твоята добра мама[Марулка,за тортата...по добре да помълча/думите са излишни/.
Честит Рожден ден и на Зорница ,Цветелина и Ивайло!Да са здрави и щастливи деца!
Тази хубава тема бързо върви,особено в късните часове.Пропуснах да честитя на много наши пораснали вече августинчета и сега на патерица искам да им пожелая да са здрави и весели,с голям късмет в живота.Честито сладко християнче на Вал!Всички дечица са толкова чаровни на снимките.Дано няма болнички по рождените дни.Ние сме добре,приготвяме се на бавни обороти за РД и кръщене на 15.08.По незнайни причини аз пък съм от дни с адско главоболие,но не пия нищо/не долюбвам хапчетата/.

# 170
  • София
МИЛО ШУШЕ,ДА СИ ВСЕ ТАКА ЧАРОВНА И ЗАСМЯНА,МНОГО ЗДРАВЕ И УСПЕХ ТИ ПОЖЕЛАВАМЕ ДВЕТЕ  С ИНА!!!
Нашия ден ден беше страхотен(поне за си го харесах,по-безпристрасно ще кажат гостите) Twisted EvilИна беше във вихъра си и много се забавлява,подаръците са прекрасни и много Mr. GreenАбе всичко беше на 6 PeaceВъв втората торта вечерта успя да стъпи и беше адски доволна.Сега се почва всеки ден с по някой ще празнуваме Joy
Снимките ги надписвах до едно време,ама понеже се олях и да снимам и да качвам не можах всичките и ще ги до надпиша.От августинчетата бяха Ники и Ваня и Вики на росетобосето(който съм си го заплюла за зет Blush)То всъщност освен тях само и на Ина братовчед й Алекс беше Flutter
Сега се надявам всички болнички днес да са по-добре Praynig
Ние ходихме на консултация и сме наддали 450гр,и то докато беше болна и няколко дена нищо не яде PartyДадохме кръв и урина утре чакам резултатите Peace
Марулка,голяма красота е тая торта,да ми запазиш до събота Wink
Дани,какво става с теб newsm78
Изчезвам,че свекър ми и свекърва ми още са тук и ще решат,че изчезвам тенденциозно hahaha

# 171
Честит Рожден Ден на Шушелия !!! Да расте,здрава,умна и щастлива...Да постига всичко с лекота в живота и винаги да има тумба обожатели зад гърба си....и много,много верни приятели!!
и на Зорница,Цветелина и Ивайло...

Марулка-тортата е страхотнаааааааа!!!Поздравления и от мен.И да ти е живо и здраво малкото голямо момиче!!!
Мадонка-спринцовките и иглите ми ги даде нашаата педиатърка....,ама можеш да си купиш-от 2 мл бяха май.
Блу-много гаднярската ни работиш...каза ни за готината новина,ама не казваш каква е  Mr. Green  Mr. Green сега цял ден ще гризя нокти... Crazy

Отивам да разгледам по-подробно готиният кръстник на Али....  Wink

# 172
Мдаааааааааа,много е готин кръстникът на Али  Embarassed  Embarassed  Embarassed

# 173
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА СТЕФИ! ДА Е ВСЕ ТАКА ЗДРАВА,ВЕСЕЛА И ЩАСТЛИВА!ДА РАДВАЩ МАМА И ТАТИ!

Ей, много снимки има! Не мога да смогна да ги разгледам спокойно. Всички сте много хубави.
Мдаааааааааа,много е готин кръстникът на Али  Embarassed  Embarassed  Embarassed
smile3521

Дано болничките бързо да оздравяват! Praynig

Сега ще кача малко снимки и аз.

# 174
Ей, добре че е Валката с кръстника, че като я няма Дани поне да оплакнем очо  Joy

# 175
  • София
Валка,ама като гледам Насето и Али отсега са застанали пред олтара Whistling и с риск да ми оскубеш косата не само ктъстника хваща окото,и татито ви си го бива... Embarassed

# 176
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКАТА- ГОЛЯМА СТЕФАНИ HugДа расте щастливо и усмихнато дете и много да радва мама и тате Heart Eyes
Честит празник и на останалите дечица, празнуващи днес своя пръв Рожден ден! Hug
Честита годишнина и на Елфчето Wink Желая ви от сърце да сте много щастливи и винаги влюбени  bouquet
Нямма време да ви из4ета, защото се оправям за работа. Ще ви пиша по-късно от там.Чао за сега

# 177
[b и с риск да ми оскубеш косата не само ктъстника хваща окото,и татито ви си го бива... Embarassed
ти го каза, аз не посмях  hahaha

# 178
  • гр.Добрич
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СТЕФАНИ, ЦВЕТЕЛИНА, ИВАЙЛО И ЗОРНИЦА.  bouquet  bouquet  bouquet

ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА И НА ЕЛФЧЕТО - ДЪЛГИ ГОДИНИ ЛюБОВВВВВ!!!

Докато напиша и аз, че таткото на Али хич не е за изхвъряне и вие сте ме изпреварили. Mr. Green

# 179
Алоуууууууууууу на кой викате че е готен бе newsm29
Вие срама нямате ли бе, мъже нямате ли си, че моя ще задявате   smile3512
Ади кръстника давам ви го човека, ама моя Убавец как да стане   newsm66  Да си разменяме шапките ли искате  или да си скубем косите  fight
Ех...че не сте ми на среща  hit

Хахахаха ама айде от мен да мине давам ви ги и двамата и без т'ва вече и сама съм си "добре" newsm19 newsm19 newsm19

Сега сериозно кръстника наистина си го бива момчето  smile3521, пък мъжо още повече ......ама  си е мой

Общи условия

Активация на акаунт