НашиТЕ пРЕКраСНИ КухНИ, проЕкти за ТЯх и пРЕПоръКИ - треТА часТ

• 79 522
  • 589
  •   1
Отговори
# 420
  • Countryside
Камамбер използвах програмата Kitchendraw 5.0  Peace всичко е съобразено с нашите размери, т.е. аз съм си задала размерите на шкафовете  Peace ще видим майстора дали ще успее да ги изработи Mr. Green , но най-вероятно това ще стане чак напролет
Мерси за инфото, ще потърся и ще си направя свестен проект, после ще го метна тук за одобрение  Mr. Green

# 421
А как стои, че ходих в няколко шоу руума за кухни и нямаше точно таква комбинация  Thinking а дали всички фирми за индивидуално планиране предлагат подобно вграждане  Thinking
аз си мислех пералнята и миялнята да са ми свободно стоящи и отгоре да минава плота, ако ме разбирате де  Blush но май при подобна комбинация ще е добре да са изцяло вградени
Ами,предполагам,че дъното на шкафа крепи фурната,не знам.Разбрах какво имаш предвид с плота,но няма да стане готино,макар че и това е решение.

# 422
  • Benelux / Varna
Ето я и моята кухня. Още не е е напълно завършена. Не съм избрала лампата под горния ред шкафове и тръбата на аспиратора трябва да се скрие по някакъв начин. Надявам се да ми дадете идеи как да стане това. Около комина е най-трудната част.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=175242

Как няма да се притеснява горката да пусне снимки, знаете ли на какво щяха да я направят и колко кусури щяха да и намерят в темата за кухните във Варна. Темата беше за производител, но се превърна в спор за кухните за всичко друго, но не и затова.
Аз лично ти честитя новата кухня и ти си пожелавам щастливи мигове в нея.
За колко време ти я направиха и  на коя фирма се довери?

# 423
Ето я и моята кухня. Още не е е напълно завършена. Не съм избрала лампата под горния ред шкафове и тръбата на аспиратора трябва да се скрие по някакъв начин. Надявам се да ми дадете идеи как да стане това. Около комина е най-трудната част.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=175242
Какво има в тази колона,около коато минава тръбата на абсорбатора?

# 424
  • На края на света !
момичета Вчера една приятелка ми сподели за проблем с вградената и фурна ,каза ,че като готви на нея парата от фурната  отивала в чекмеджето под нея и  дъската се била раздула ,сега я сменила и като готвела винаги отваряла чекмеджето ,,моята фурна още не е включена и затова казвайте дали някоя от вас се е сблъскала с нещо подобно Peace

# 425
  • София
Чародейка, как така отива парата надолу..нали отива нагоре? Не можах да разбера  Blush

А тези мивки, за които говорите не са ли същите, за които се коментираше, че издържали на гореща вода, но не може да се сложи гореща тенджера, например?

# 426
момичета Вчера една приятелка ми сподели за проблем с вградената и фурна ,каза ,че като готви на нея парата от фурната  отивала в чекмеджето под нея и  дъската се била раздула ,сега я сменила и като готвела винаги отваряла чекмеджето ,,моята фурна още не е включена и затова казвайте дали някоя от вас се е сблъскала с нещо подобно Peace
Не,но съм чела други форумки,които са се оплаквали.Може би зависи от отвора за вентилация на фурната.Моят е отгоре.Тя с фурна на Горение ли е?

# 427
  • На края на света !
Става дума за вградената фурна ,да ти кажа Diana_T и аз незнам ,но е факт че е сменила дъската на шкафа а кунята е на не повече от месец Peace

ДесиХ2 незнам каква и е фурната ,ще я попитам довечера Peace

# 428
  • София
Брех...ще следя темата, че това ме разби..дано моята да не е таква  Rolling Eyes

Нали отворите за вентилация са отгоре и отстрани...да няма пробив в ламарината на фурната  Thinking Или пък да прави конденз и да изтича влага отдолу ?

# 429
  • Countryside
момичета Вчера една приятелка ми сподели за проблем с вградената и фурна ,каза ,че като готви на нея парата от фурната  отивала в чекмеджето под нея и  дъската се била раздула ,сега я сменила и като готвела винаги отваряла чекмеджето
Малееее сериозно ли, аз както мисля да вграждам под фурната миялна или пералня  ooooh! как така отдолу излиза пара  Shocked? каква й е фурната  Thinking

# 430
Наистина е странно и аз не съм чувала някой да се оплаква от такова нещо.

Деси, защо питаш дали фурната е Горение? Нещо им има ли, че ме притесни.

# 431
  • На края на света !
И аз се притесних като чух за това и се обадихме  на майстора да дойде  до нас преди да включим фурната ,за да го разспитаме по подробно дали е чувал за подобно нещо. Peace

# 432
Става дума за вградената фурна ,да ти кажа Diana_T и аз незнам ,но е факт че е сменила дъската на шкафа а кунята е на не повече от месец Peace

ДесиХ2 незнам каква и е фурната ,ще я попитам довечера Peace
Сетих се,че момичетата,които се оплакваха имаха Горение...

# 433
Недейте така, момичета, направо ме хвърлихте в джаза. Аз за новата кухня най накрая се съгласих на вградена фурна и сега ако излезе така....
А пък от Горение досега каквото сме имали все съм била доволна- миялна, хладилник, печка.

# 434
Недейте така, момичета, направо ме хвърлихте в джаза. Аз за новата кухня най накрая се съгласих на вградена фурна и сега ако излезе така....
А пък от Горение досега каквото сме имали все съм била доволна- миялна, хладилник, печка.
Рокси,моята е вградена и досега подобен проблем не е имало.И в предишното си жилище имах такава.

Общи условия

Активация на акаунт