Споделете - 16 тема, месец - неизвестен

• 24 704
  • 1 058
  •   1
Отговори
# 975
  • До хладилника, който обичам
"О, Хосе-Игнасио! Кога ще можем да представим на родителите ти плодът на нашата любов?"

# 976
Каква риба, Буми? Колкото повече вода, толкова по-нарядко е рибата...
ще развъждаме, как каква риба. ето аз мисля, вече трябва да е станало малко езерце на моята тераса...

# 977
  • При хората, които обичам
Сега обсъждаме идеи за новата детска и една от идеите ми е да има един голям плот за писане и рисуване под прозореца. Да, ама моят скъп вика, че щяло да му вали, ако прозорецът е отворен. Ами ето на - под прозореца ще сложим аквариум Laughing

# 978
ох, и аз имах интернет афера със зеленоок русенец и каква стана тя  bowuu

# 979
Сега обсъждаме идеи за новата детска и една от идеите ми е да има един голям плот за писане и рисуване под прозореца. Да, ама моят скъп вика, че щяло да му вали, ако прозорецът е отворен. Ами ето на - под прозореца ще сложим аквариум Laughing
и винаги ще имате прясна риба за вечеря  Laughing

# 980
  • При хората, които обичам
Това на аватара ли е аферата?

# 981
Това на аватара ли е аферата?
нъц. края на аферата е. такива деца правят русенци. да.

# 982
да се надяваме, че не е още краят на аферата, че да направи още едно  Wink

# 983
дам...споделям, че все по-рано почнах да идвам на работа и все по-късно да си тръгвам  Sick
освен това съм много гладна  Confused

# 984
Ох, много е смешна Яна бе... какви филми си сътворява, в какви сюжети се вкарва, чудно въображение, отделно смешно възпроизвежда каквото е видяла. Покатерила се е сега на секцията и уж си говори с някаква магазинерка и и вика - а на БиБиБиБи сокче имате ли? Еее, иимайте дее, как може да нямате, ми да бяхте имали. И едно три в едно ми дайте.. И всеки път казва БиБиБиБи, вместо БиБиБи

# 985
дам...споделям, че все по-рано почнах да идвам на работа и все по-късно да си тръгвам  Sick
лошо е това, на пристрастяване ми прилича

# 986
лошо е това, на пристрастяване ми прилича

Или на гадни шефове.  Stop

# 987
шефовете, че не са редовни - факт  Laughing
обаче не са ме вързали тук, което е по-тревожното  Thinking

# 988
Влязох да чета за персоналните странности и разбрах Уолф като го чета на кой ми напомня и защо ми е интересно. На Уйлям Уортън. Чел ли си го Уолф?

# 989
Влязох да чета за персоналните странности и разбрах Уолф като го чета на кой ми напомня и защо ми е интересно. На Уйлям Уортън. Чел ли си го Уолф?

Нещо не ми се връзва с Пилето.  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт