Благотворителност за дом за сираци - гр. Варна

• 20 870
  • 209
  •   1
Отговори
# 90
За темата на разказите:

1.Аз - един добър човек в един по- хубав свят.
Да се види има ли малко надежда , оптимизъм .......
2.Аз - уча , живея , работя.
Начин на живот , мечти.........
3.С моите приятели ще открием всички красиви неща за живота.
За социализирането , приятелството.........
Може и нещо комбинирано.Аз не се сещам друго в момента.

# 91
А между другото така като си  newsm12 , какво ще кажете да потърсим помощ и от други места.От други хора . Примерно за ремонта на канцеларията и други места сигурно трябва да се ремонтират.Освен това може би (разбрах за някакви хавлии че ще има ) и чаршафчета , готини четки за зъби , пасти , сапунчета...........
А всъщност колко деца са всичките в дома.Ако сте казали и съм пропуснала моля за извинение.

# 92
Цитат на: Jenia_Violeta
А между другото така като си  newsm12  ....

Много хубаво си мислиш  Grinning 35 деца са в момента в дома. 4 скоро ще завършат и ще излязат, но пък предполагам на есен ще дойдат нови.
Помощ от други няма да е лошо да намерим, мисля че ще успеем, но ... На първата среща си говорихме за това и решихме първо да видим нашия ентусиазъм до къде ще е, пък после да набъркваме други хора. Пък все пак, ако някой има майстор под ръка, да свирка

# 93
За темата на разказите:

1.Аз - един добър човек в един по- хубав свят.
Да се види има ли малко надежда , оптимизъм .......

Това мисля, че е много добра тема  Bulb
 newsm20

# 94
  • Му Кинд Оф Плаце
1. Моята мечта...
2. Ако можех да прекарам един ден с ... - с кого щеше да е?
3. Любимият ми празник
4. Искам нещо да Ви кажа....
Май ще е добре да издирим някой да пусне дъ БЕСТ ЪФ във вестник или примерно да ги качим в БГ Мамма за няколко седмици, естествено, ако администраторите и Мамма одобрят.

# 95
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
към темите:- "Да ви се представя!-име,години,от къде е ,родители,братя и сестри","Моето най-голямо желание!"Като се види кой след завършване остава на пътя може да се съдейства за намиране на работа,подслон евентуално! newsm10

# 96
Това за родителите и братя и сестри, ако нямат или ако незнаят може да ги натъжи.
Ето още една идея: "Какъв искам да бъда след като стана 18" или "С какво ще се занимавам след като стана на 18 години"

Мислех си също, че може да се пуснат две теми една за по-малките и една за по-големите, но незнам дали това няма да обърка нещата.

# 97
Цитат на: Ivy
Ето още една идея: "Какъв искам да бъда след като стана 18" или "С какво ще се занимавам след като стана на 18 години"

.

Иви,
 ДиВА и Стела купиха тетрадки, химикали и материали за рисуване ако не се лъжа и трябва да са ги занесли в Дома ве4е.
И ние миелихме за темите които си предложила защото са по-разбираеми, а те все пак едва ли са отличници по литература Simple Smile
Който иска ще пише - който иска ще рисува Simple Smile

# 98
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
УТОЧНЕНИЕ:това за родители,братя и сестри го предложих,защото разбрах,че доста деца си ходят в къщи през почивните дни!
Просто за да се знае кои си имат някой, и кои си нямат никой на този свят!

# 99
Цитат на: Gvendolin
ДиВА и Стела купиха тетрадки, химикали и материали за рисуване ако не се лъжа и трябва да са ги занесли в Дома ве4е.

Ааа и Павлина беше с нас  Grinning
Взехме от Офис1 70 тетрадки с 20 листа, дарение от тях, което уреди Мюриел. Отделно от нашите общи парички купихме химикали за всички, по една малка тетрадка 60 листа за дацата до 4 клас, по една голяма тетрадка 80 листа за по-големите. За малките купихме и по един скицник и пастели с уговорката, че те ще рисуват по темата, че малко ще им е зор да пишат  Grinning Занесохме всичко в училището.
Темата е `Как си представям живота си когато съм самостоятелен`. Това сякаш е най-общо и ще им даде възможност да си вихрят въображението за професия, хоби, семейство. Стига да имат желание де  Mr. Green
Те сега заминават на лагер, затова отложихме крайния срок за 15.04.

# 100
От Офис1 има и два големи комплекта с флумастри /просто за протокола да кажа/ Simple Smile

# 101
Браво на вас Simple Smile добра работа сте свършили! Още ми е гадно, че не можах да дойда, ама проклетата умора пак прецака нещата...

# 102
СУПЕР СТЕ. НАЙ-ДОБРИТЕ И ПОСТОЯННИТЕ.

Да сте се интересували тези които завършват тази година имат ли някакъв бал или нещо такова организирано?

# 103
Мислех си също с какво можем да помогнем на завършващите момчета. Дали ще кандидатстват или нещо подобно... може да помогнем на някой от тях с нещо като стипендия (особено ако намерим постоянен спонсор). Това ще го разберем от написаното като се върнат.

# 104
СУПЕР СТЕ. НАЙ-ДОБРИТЕ И ПОСТОЯННИТЕ.

Да сте се интересували тези които завършват тази година имат ли някакъв бал или нещо такова организирано?

Четиримата абитуриенти ще бъдат облечени от завод Дружба. Имат купени и обувки доколкото разбрах

Общи условия

Активация на акаунт