Как бързо времето отмина - ЮЛЧЕТО ни стана на една година!

• 13 912
  • 308
  •   1
Отговори
# 15
  • Варна
Честит празник на рожденниците днес!
Специални поздрави за Марти и Снежи!
Мили дечица, растете здрави, весели и щастливи за да радвате мама и тати!  bouquet

# 16
 Two HeartsЧестит Рожден Ден на Ясмин, Марти, Йоана и Али! Two Hearts
    nbirthday   party006  Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower   party006  nbirthday

Ето го и нашия рожденик с тортата:

http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=3564972

Гледаше я като хипнотизиран, тея патета му взеха акъла. Simple Smile
После ще кача още снимки в албумчето - 1г.

Нашият тати беше трогнат от вашите честитките и поздрави.  Hug Дойдоха му неочаквано, но приятно се изненада. Blush
Нан, стига да е свободен - ще помага, то това беше идеята преди...Щом е свързано с комп. , не го приема за работа, а му доставя удоволствие. Wink

# 17
  • През девет земи в десета
Честит Рожден Ден на Мартин на мама Nadejda ,Ясмин на мама Майра,Али на мама merry_lu и Йоана на мама ioiomamma.Да са ви живи и здрави рожденниците и много да ви слушкат!!!

За щастливите мами:

Пак изчезвам,че стана лудница!

# 18
Честит рожден ден на Мартин на мама Nadejda
Али на мама merry_lu
Ясмин на мама Майра
Йоана на мама ioiomamma!

Да са здрави, послушни, да имат щастливо и незабравимо детство
и да получат безкрайно много подаръци!!!

# 19
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Честит рожден ден на патерици на Ева, Зоя!

Честит рожден ден на патерици и на татко Кредор!

Честит рожден ден на Али, Йоана и специално на Мартин и Ясмин! Растете здрави и безгрижни!

De-siwelcome

Betta, дано наитина всичко с раничката е вече зад гърба ти! А как мина прощъпулника?
Попова, силно стискам палци за интервюто!

# 20
  • Варна
Добър вечер мами и бебоци Hug
Не съм писала цяла седмица,и повяврвайте ви много ми липсвахте Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Искам да честитя Ражденните дни,на всички празнували през тези дни.Да са живи и здрави!!!

Специални поздрави и за тати Кредор
Drunk

Поповастискам ти палци fingerscrossed.дано всичка стане така както ти го искаш Hug

Освен това съм съгласна с него че за възпитанието на детето са важни първите години.Аз също имам приятелка с 2 деца която каза"Гледай си го,веднъж ти е малък и сладък,после цяяял живот ще работиш"   Много е права.  Peace

PeaceМного хубаво казано smile3521
И аз съм на същото мнение,само че не знам как да обясня на свеки/и тя да ме разбере/,че не искам да изпускам и един миг поне до втората годинка.Сърди се че не съм им го давала/те  живеят в друг град/ Confused

Изчезвам,поздрави и целувки на всички  love001  love001  love001

# 21
Да се включим и  ние че от ангажименти нямам време да пиша даже сега успях да кача малко снимки от рождения ни ден ще ме извинявате .Сега и Ели вече прохожда вчера направи 3-4 крачки  а днес 7-8  и сега стана весело за мен и двамата ходещи като си тръгне свекито какво ще правя не знам.
Ето ви малко снимки http://images18.snimka.bg/003570129.jpg

Последна редакция: вт, 31 юли 2007, 02:04 от danisia

# 22
Благодаря много за хубавите пожелания!

Черпим с истинска торта Laughing

Ренито, ставаше дума за мъжете, които спират жените си да работят, а пък те имат желание  Peace

Последна редакция: пн, 30 юли 2007, 12:20 от Майра

# 23
Здравейте и от мен!

Данисиа,не се отваря линка,трябва да влезнеш в снимка.бг,да отвориш албума,кликваш върху разгледай албума и тогава копираш линка! Peace

Цитат на: Ренито в юли 28, 2007, 11:50:50

Освен това съм съгласна с него че за възпитанието на детето са важни първите години.Аз също имам приятелка с 2 деца която каза"Гледай си го,веднъж ти е малък и сладък,после цяяял живот ще работиш"   Много е права.  Peace

И аз мисля така Peace

А то живота си отминава бавно и славно и накрая се оказва,че си пропуснал най-важните моменти!И работата е до време и децата израстват без да усетим!Накрая ще си кукаме като кукувици,щото може и да ни дадат да си гледаме внучетата,ама знаеш !? Mr. Green

Все пак в крайна сметка,всеки си има разбирания,така,че няма да споря,нито искам да си налагам мнението!Само да вметна,че моето е от собствен опит и затова сега с Цветето няма да правя подобна грешка,щото бях юрнала и с нея на работа,добре,че се спрях на време!Ще се гледаме докато може!Много ни е добре така!!!

Последна редакция: пн, 30 юли 2007, 13:30 от Pigi

# 24
Данисиа,ЕТО ГО ТВОЯ ЛИНК!!! newsm10

# 25
Момичета   love001
Майра  Peace
Жоржи много ясно.Остава и да го пратиш  ooooh! Аз не го давам,дето сме като Всички обичат Реймънд за повече от 1 час,та какво остава надалеч  Naughty  Кажи и че не можеш да дишаш ако не е при теб.Все  едно не ти стига въздъхът.Каде на майтап,къде наистина ще и стане ясно какво имаш предвид  smile3503

# 26
Привет и от мен! Hug
Попова-докладвай какво стана с интервюто
Момичета, ще ви помоля и на мен да стискате палци. Току що се обадиха на съпругът ми, че има вероятност да му спрат отпуската/негов колега се е разболял и влиза в болница/ и така май ще ни се провали ходенето до морето тая седмица.  Weary. Дано да заминем  newsm17 newsm17 newsm17 Много исках рождения ден на Гоги да го направим в Аква полис в Златните. Ужасно много ще разочаровам детето Sad

# 27
Много благодаря на всички за поздравленията и хубавите пожелания!

Празненството мина много добре. Марти имаше над 40 гости. Духна свещичката на две големи торти. Получи купища подаръци и най- важното беше много послушен през цялото време.

Честит Рожден Ден, Ясмин!
Искам да поздравя нашата приятелка Ясмин и нейните родители за вчерашния празничен ден. Пожелавам и много здраве, щастливо детство и да е все така енергична, пъргава и чаровна красавица. Много целувки за Ясмин от Марти!

Последна редакция: пн, 30 юли 2007, 21:46 от Nadejda

# 28
  • Варна
Здравейте Hug

Рениlove001 hug thumbsup
Пиги,и ти си много права Peace.Внуците може и да не ни ги дават.Ако са като мен Close Embarassed
Ети31,дано да дойдете на морето fingerscrossedи да се обадиш,ей Wink Hug Praynig
Наде,къде правихте Рождения ден на Марти? Hug

Момичета,аз имам едно питане към вас Confused
Много мами сте се оплаквали,че когато бебоците вадят зъбки ги хваща и разстройство.малкия от няколко дни не е в час Confusedакаше си по-начеста,но вчера и днес е направо върхът.не е ял нови неща,с изключение на една каша на Хип ориз и  круша.няма да е и вируса,защото няма нито Т,нито повръщане.остава да са зъби.Акото е мноооооооооого миризливо,светло жълто на цвят,направо на сяра мирише,и е като на кърмачетата в началото,на парцали такова.от вчера е и на диета,яде само варен картоф и пие мляко.
Моля ви,кажете ако и при вас е било така,поне да се успокоя Praynig.давам Ентерол и други работи,Глюкоза,да не ми се обезводни,че и без това не е любител на течностите и започна много да се отпуска Rolling Eyes

Благодаря ви предварително newsm51
Лека вечер на всички  sleepuu

# 29
Здравейте, не съм писала от одавна, но все не ми остава време.
jorjito когато ние бяхме с вируса нямяхме Т а само разстройство и повръщане. Чела съм, а и доки го потвърди че при разстройство глюкоза не се дава тъй като го усилва. Според мен се консултирай веднага с лекар да не стане късно.

Общи условия

Активация на акаунт