Как бързо времето отмина - ЮЛЧЕТО ни стана на една година!

• 13 922
  • 308
  •   1
Отговори
# 60
Попова дано не съм те обидила аз с моя цитат това бе просто моето  мнение за моята ситуация .Поздравявам те за стъпката която си предприела и ти сама каза че в момента ти се отдава възможност за по добра работа прециниласи най доброто за теб ,аз ако трябва да се върна по рано но моята работа не бих го направила но ако е нова с подобри условия ще се замисля .Ти си героиня щом  можеш да се решиш на тази крачка .Пак казвам дано аз да не съм те убедила  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 61
Здравейте, момичета!
Попова, аз също изказах мнение по въпроса и дано  не съм те подразнила с това Heart Eyes Работата, която започваш е хубава и както пожелава Пърли, като случиш на колеги, така като гледам си и надъхана доста, нещата ще се наредят прекрасно.Стискам ти палци , а вие с Емето ще се нагодите с ежедневието постепенно.На всички ни предстои това рано или късно.
Леле, почти всички дечица са проходили, много се радвам, предтавям си каква веселба е  и какво тичане след тях Whistling
Моето момче пък си сима голяма страст-колата на тати.Всяка вечер "кара" с баща си пред блока и реве неможем да го приберем Confused  Като цяло почти нищо не казва освен бау-бау и баба, но всичко разбира маймуатаааа Laughing.За белите няма да говоря ooooh!
jorjito, Praynig Hug Hug Hug

# 62
  • Варна
Здравейте Hug

Малкия днес като че ли е по-добре/чук-чук Praynig/.сутринта патълни памперса със слуз и веднага изпи ено прахче,след което не е акал/май се спече пък сега/.кара я само на мляко милия,яде на двач и половина по 200,250мл Shocked.очаквам през нощта да зейне гладен.обрива обаче не отшумява,което ме тревожи и от Антихистамина е като дрога. Sadкато върви се спъва на равното и пада,днес на два пъти ,бая лошо се удари SickИначе ходи от стая в стая.като пършинг е Crazy

НАН,дано си права и изляза силна и смела,че започнах за се депресирам вече Confused

Дано са здравички малките ви душички златни.И вие естествено Hug Hug Hug

Във Варна най-накрая заваля Laughing

# 63
Милата Жоржи,какво ли не ти мина през главата.Сега и алергия  Tired
 Hug от нас !

Бета чета че даваш АМ.Опитваш се да отбиеш Янчето ли?

Кочинела браво на теб и работа и къща и дете,мъж...ехее. Как успяваш   smile3501

И тук вали  Wear Umbrella

# 64
  • София
Рени, дадох й АМ само вчера, защото верно ме беше ядосала, че не яде нищо. Иначе засега си се кърмиме по 2-3 пъти нощем и още толкова денем и на въпроса "Докога???", отговарям "До следващото"  Laughing

НАН, и вашият речник си е добре, ти да не мислиш, че Яна много говори - казва мама, тати, кака (много обича каки), ало (и на дистанционното вика ало), мау-мау, тао (чао) и тези са по-разбираемите. Иначе по цял ден нещо бърбори, но като не й разбирам  Crazy. А, кака също казва и на костенурката. Но много неща разбира и изпълнява команди, ако е в настроение -  донеси балона, пусни музика, вземи домата, а сега го остави в кофичката, дай целувка. От вчера показва, че е на една годинка, но го бърка с колко голяма ще стане (ееей толкова)  hahaha.

Ние заминаваме в неделя на моренце - ще бъдем на Черноморец, на една вила. Някой ако иска да се видим, да свирка  Whistling.

# 65
Момичета, аз имам питане!Знаете ли дали ваксината за морбили, заушки и рубеола, която е по Здравна каса, вече е заместена с Priorix?
А към тези от вас които са правили вече такава на децата, как им я биха мускулно или подкожно?

Ние заминаваме в неделя на моренце - ще бъдем на Черноморец, на една вила. Някой ако иска да се видим, да свирка  Whistling.

Бета, свиркам  Peace

Последна редакция: ср, 01 авг 2007, 23:35 от Asya_

# 66
 Мамчета, днес Дани се престраши да се пусне и сам прекоси целия хол.newsm68
Сега е неудържим, само иска да ходи. Другото му любимо занимание е да се изправя в креватчето и да пада назад по дупе, после пляска с ръчички самодоволно. Днес схвана и техниката на лазене, вече не се влачи като червейче по земята. ooooh!
Цитат на: Бета
От вчера показва, че е на една годинка, но го бърка с колко голяма ще стане (ееей толкова)  .
Същият образ е. Laughing
Jorji Praynig Hug Какви са пъпчиците на Друнделчо?
На Дани все още му излизат тук там по една две... изби му и поредния кътник, вече е с 10 бр. зъбки. newsm47, но го мъчат още два.
Кръвните изследвания показаха завишени левкоцити, педи го свърза със зъбките. Хемоглобина му е 114.

По цял ден се ровя из нета, чета за алергии, изследвания, има доста противоречиви мнения. Thinking
Рени: Тук изследването към един вид храна е някъде към 30лв. Правят и изследване към най-честите алергени, но резултатът е общ:"Да" - има алергия или"Не"-няма. newsm78  Има и така наречените"скрити"алергии, които и без да са се проявили изследването ги отчита.

И аз имам питане към мамите, които слагат зехтин в манджите- Какъв по-точно използвате...студено пресован?

# 67
Има едно болно бебенце, което е голямо колкото моята дъщеричка,която спи сгушена в скута ми.Тези,които са запознати с болката на Лилибон и Криско ,моля да гласуват на http://www.bankazaidei.com/?p=ideas&id=1637&s  ,за да се преборим и да спечелим първа награда от 1500 лева, с която да помогнем за грижата на едно дете, което е същото като нашето, но много го боли...
Благодаря ви, мили майки!

Моля за извинение,че отново се натрапвам в темата ви. Дано вие и децата ви сте здрави и много щастливи заедно!

# 68
  • Варна
Добро утро Hug

dimitriana,Гласувах Peace.Запозната съм с историята и  искрено се надявам да оздравее Криско Praynig Praynig Praynig
Нанни,пъпчиците са много ситни иса по гърдичките и в горната част на ръчичките.Днес вече са по-бледи,но пак има слуз в акото Sick.и миришееееееееееееее много Shocked
Днес смятам да пусна тема в здравния да видим и там какво ще ми кажат newsm78
Нанни,това изследване в София ли се прави???а,на бебета като нашите правят ли?Защото тук ми казват че чак след като детенце стане на 4год,може да се прави Thinking
И 30лв.за една храна ли #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy
Аз използвам студено пресован,преварен зехтин Peace
И Друнди говори,но нищо не му се разбира.и много се кара ooooh!

# 69
  • Варна
Добро утро!
Попова,хайде не си се отчела за първия работен ден.Как мина?
Jorji,а ходили ли сте на алерголог?Знам,че много трудно се открива към какво е алергията.Мажеш ли пъпчиците с нещо?
morskasirena,и нашето второ зъбче е на път.А относно общата баня и аз го правя от изведстно  време и е много забавно.После ще пусна и някоя снимка.Честити ви бягащи крачета
Честити ходещи крачета на Дани и Ивон.
Бета,много неща казва Яна ,Жорката само казва нещо средно между татко и дядо- тадо.

Лек ден за сега от нас.

# 70
Честит рожден ден на Тея на мама Vera_25!
Нищо, че е августинче , нейната мама много често ни чете. Затова:Да ти е жива и здрава малката принцеса
Желая и много здраве и слънчеви усмивки!
Весел празник и много подаръци и желая!

# 71
  • През девет земи в десета

Попова, няма какво да се притесняваш кой какво казва, ти си си решила какво искаш. Аз например и не искам да работя, освен че искам да съм с Яна. Искам второ, защото ми е време, а и ми беше писнало от тая работа и стрес. На мен вече не ми се прави кариера, а на теб пък точно сега ти е време. Така че успех  Peace!
Peace

И аз това имах впредвид,ако си се впечатлила от моя пост,визирах собствената си личност,че за мене това е последен влак с бебе,а на тебе точно сега ти е време за работа и кариера Hug

# 72
Привет

Джорджи специално за теб се включвам. Hug Това което обесняваш за зловонното и ако със слуз е типично за лактозната недостатъчност. Но с това мляко, което адваш сега за съжаление няма да мине. Аз лично бих давала (това и правя от 3 месец на Криси) е Ал110. Консултирай се с лекар и попитай. Това е АМ на Нестле безлактозно. Успех миличка  Hug Стискам палци всичко да е наред.
Ние правихме тест за хранителна алергия в Сф 150лв за почти всички храни. Д-р Мустаков има сайт в нета. Ако те интересува пиши

# 73
Ч 1ви РД на малката Тея!

Нани сигурна ли си? Няма ли друга лаборатория.Я разпитай.
Тук моя приятелка както вече писах изследва краве белтъка и глутена и бяха отрицателни.
Нарина също изследва краве белтък в същата лаборатория и глутена май  newsm78  Първото им беше +

Жоржи да и за бебета става.Но апаратите са специални.Трябва да поразпиташ  Wink

Дани и направо ти дават резултат ли? И какъв беше при вас  Thinking

# 74
Ренка дават ти един списък с изследвани храни. При нас нямаше алергия към нищо освен към яйчения белтък, но беше много слабо изразен а Криси беше на 6 месеца така, че си беше напълно нормално за възрастта му да има такава непоносимост. За съжаление никъде в България не се прави тест за лактозната непоносимост - тук се прави на базата проба грешка  #Cussing out. Но все пак се радвам, че се намери поне една лекарка, която се зае с нас и ни откри причината макар, че се мъчихме цели 2 месеца и половина.

Общи условия

Активация на акаунт