Аз набързо само да се включа,че работа ме чака дребното докато спи

Мама Дани,ще ти пиша ,ама довечера,че сега ми е много натоварено.сега се връщам от една Микро-биологична лаборатория,давах ако за изследване.днес след като изпи едно прахче Ентерол,дриска 4 пъти
.естествено със слуз.След консулт с часната Педка,дадох да го изследват за Салмонела,Дезинтериа,и Ешерихия Коли./май така беше/.При положение че всичко си вре в устата,като нищо да е някое от тези.Примолих се поне утре сутрин да имам резултати,че вече се издухах съвсем
Като говорих надълго и нашироко с жената на регистратурата,се оказа че може и от килима който е в хола ни,да е.бил развъдник на микроби и т.н.,нищо че много често се чисти.аз го оставих нарочно,защото отдолу е теракот,да не падне да си разбие главата.Сега обаче го махам 
Иначе въобще няма вид на болен
.ще видя утре изследванията и ще мислим какво ще правим.-А изследвания за храни на всяка цена ще направя

Сузи А,с нищо не ги мажа пъпчиците
.залиняха от само себе си.Отивам да махам килима
) веднага започвам работа без угризения на съвестта. Да наистина е вярно,че трябва да си до детето през първите години ,но все пак сме млади и трябва да мислим за тези деца и за напред. Ако сега не се реализираме няма кога. Аз също усилено си търся работа ,защото започвам да се задушавам от от ежедневието и от нервите които хабим от нямане на средства. Ние също не сме от тези които съвсем да мизерстваме ,но въпреки всичко не мога да си позволя да купя всичко което аз съм нямала. Мен не ме приемаха на работа ,защото ми казваха ,че нямам стаж е питам аз как и кога да го придобия като като не съм работила по специалността. В момента не се връщам на работа защото заплатата ми е с 20 лв. по-голяма от майчинството и просто няма смисъл да лишавам децата от моите грижи. В момента в ,който си намеря по-доходна работа тръгвам без да се замислям. За мен е важно децата ми да са добре.

и ходи хванат за едно пръстче,е вярно доста е пъргав но все пак ми се иска вече и моето ангелче да се отпусне самичък.
Питах я за алерголог, заяви, че те от такива работи не разбирали и че кръвни изследвания на деца се правят след 3г възраст.
На други лаборатории незная цените, само адресите на една, две.

Лъчко казва редовните мама, тати, баба, дяди и "на" за 1 годинка и когато подава нещо. По едно време казваше и "ада" за вода и хайде, но последно време го забрави... и дотук със смислените неща. Иначе си приказва неговите и ми обяснява и показва какво иска, с много интересна интонация. а като говори по телефона цял цирк
.
.
Спретнах, едно сладкишче
, докато Калоян спеше и ви черпя с него.
, а той много слушкал. 
Ще взема да й звънна за повече инфо. 

!