Как бързо времето отмина - ЮЛЧЕТО ни стана на една година!

• 13 916
  • 308
  •   1
Отговори
# 300
Тука съм. Ели, не съм почнала работа, ма ще почвам.
Върнахме се от пътешествията, то море, после бабите и т.н. От денкове с багаж вече ми се повдига.Междувремено кръстихме Лора.
Хайде цунки от мен, ще чета кво сте писали.

# 301
Здравейте момичета!
Благодаря ви за милите пожелания.Аз вчера нямах нет и за това черпя днес с бира:

Честит празник на патерици и на Жоржи!Много здраве и късмет ти пожелаваме със съименничката ти! Hug

Хайде и аз да се включа малко по темите!
Бързам да утеша първо Исито GrinningНе си единствената гепана за пръста.Мария преди 2 месеца се пусна, преброди цялата къща и от тогава все едно нищо не е било.Е, сега от време на време се пуска пак, но прави само по  4-5 крачки и това е.

Нани, и моята лудетина вече не мога да я приспивам на спалнята.Изправя се, ръкопляска си, тръшка се на матрака и се залива в смях...мисията ми е невъзможна.Наерих решение де, приспивам я в люлката и след това я местя в кошарата.

Ели, за ваксината бях писала, че се поставя на 13-15 месеца, т.е. можеш да я отложиш с 2 месеца дори.Въпроса е да не се поставя по-рано от 13 месеца.

Бо, Мария също спи без чаршавче.Обличам я с боди, вместо с пижамка, поне кръстчето й да не е голо вечер.

Морскасирена, и Мария все ми сочи нещо с пръст и като чили се опитва да ме пита нещо.Гледа ме право в очите с много учуден поглед и ми бръщолеви сочейки към предметите.

За възглавницата, слагам  й  от скоро, защото забелязах, че спи на ръчичката си или търси нещо височко все да си положи главицата.

За течностите, никога не съм предлагала на Мария да пие от сламка.Млякото си пие от биберон и до колкото знам за млякото не е проблем това.Водата и предлагам  от силиконов накрайник или отвивам капачката на шишето й давам да пие от него като от чаша.Скоро смятам, че ще е готова напълно да махна накрайника.

С биберона-залъгалка все още сме срастнали.Невъзможно е да я приспя без нея.През деня не й давам биба и тя ходи да си краде  от децата по улиците.Много е нагла Embarassed

# 302
И аз бих искала да ви почерпя с нещо виртуално, ама пусто като не ги чаткам тези компютри!!!
 Party Имам повод  Embarassed - рожден ден !

Тази вечер ще излизаме семейно ... Не съм запазила никъде места, но се надявам да намерим нещо подходящо за празнуване!

Мамите които се притесняват че дечковците им още не са проявили смелост да проходят сами -  Stop СПОКО и това ще стане. После ще имате да тичате. Просто дечицата им са по - предпазливи и кротки!

Ох, как искам и аз да дойда на срещата в София. Хайде и мамите от Варна да се организираме. Има ли и други майки от Варна в тази тема?

# 303
 Hug ние сме горе долу по добреее,няма Т но има афти в устичката много!ужас!

А за ядене и течности и лекарства уста не отваря!

Смахнах се тез дни! Tired

# 304
Hug ние сме горе долу по добреее,няма Т но има афти в устичката много!ужас!

А за ядене и течности и лекарства уста не отваря!

Смахнах се тез дни! Tired

Ели нещо за мазане на афтичките не ви ле даде педито

# 305
Ние сме болни аз, Венци и Гоги-цяла нощ повръщахме....затова се прибираме по спешност в Русе. Спискайте палци да понесат децата пътя добре

# 306
  • somewhere over the rainbow
Морска, и Дая постоянно сочи и казва "Ъ-ъ-ъ" "А-а-а" "Ииии" "Да-да"/което май е "дай-дай"/ и се чуди ли чуди newsm78 Когато иска вода, казва "Ада" и днес се опитах да я излъжа с един нектар, а тя го бута "Не-не-не" и пак "Адааа" Heart Eyes
Вчера ходихме нагоре към лифта на едно кръчме. Там имаше едно огромно, черно куче, по-високо от Даяна. Crazy Тя като го видя и все след него, закача го. И изведнъж то като се разлая срещу нея, Павката веднага скочи да я дръпне да не се уплаши нещо, а тя, моля ти се, лае срещу него и му ръмжи ooooh! Бяхме с друго семейство с момченце на 2 год...ми то си седи покрай нас, най-много на 5 метра се отдалечава. А нашата - хваща през поляната към реката и хич не й дреме. Няма страх това дете Crossing Arms Накрая реши, че трябва да прегръща и целува момченцето Heart Eyes и така го натисна, че залитнаха и двамата навириха краката hahaha. Удариха му по един рев и се кротнаха Whistling

Бо, варненския рожден ден вече мина. Изпуснахте го, но нищо, догодина Peace

Ети, с вас сме Hug

Време е за нова тема - кой ще я пуска? Thinking

# 307
нова тема
има нови мами ,но не мога да ги проследя. Моля пишете ми на лични за да ви добавя.
Събота и неделя ,когато Иван си е в къщи ще се опитам да обновя темата.
Нан майка ми само там ходи после ще ти напиша на лични телефона си . Към края на месеца ще идваме пак в Карлово за да си вземем Марти и може да се видим.
Сега ще поядосвам малко диди Heart Eyes

# 308
BO  Честит рожден ден!Много много здраве и щастие!

Общи условия

Активация на акаунт