Обичате ли да се гримирате- част 6

• 24 541
  • 568
  •   1
Отговори
# 105
Мерси,момичета  bouquet
По въпроса за махането на спиралата,само с вода не си е работа,поне за мен ooooh!Двойно повече време и нерви ми отнема.Преди години и аз правех глупостта да си лягам с грим(тежки вечери,какво да правиш Whistling Mr. Green),но се отказах от този порок и кожата на лицето ми се отблагодарява Simple Smile

# 106
Райна, и твоите снимки видях, с бретона си опасна мацка  Peace Зори, страхотно тяло имаш!

# 107
Райна, и твоите снимки видях, с бретона си опасна мацка  Peace

Абсолютно PeaceМного ти отива с новия имидж  bouquet

# 108
Май наистина сте взели думите ми буквално  ooooh!- естествено, че не почиствам само и единствено с вода, използвам Biotherm  с ексфоалиращи частици и кърпички на Нивеа или OLay всеки ден заедно с вода, използвала съм и почистващо "олио" за водоустойчива спирала.
Zorie, където минеш обираш овациите Peace

# 109
Привет от мен Simple Smile
Днес отиваме малко да раэпускаме и ще си дойдеме след 2 седмици Simple Smile
Пожелавам ви много мацане и слънчеви дни  bouquet

p.s. да не правите конкурс беэ мен ей Joy

# 110
Привет от мен Simple Smile
Днес отиваме малко да раэпускаме и ще си дойдеме след 2 седмици Simple Smile
Пожелавам ви много мацане и слънчеви дни  bouquet

p.s. да не правите конкурс беэ мен ей Joy
Приятно разпускане Hug

# 111

Zorie, където минеш обираш овациите Peace
yes

# 112
Здравейте момичета, сега е момента на отпуските и малко сме останали в форума, но от няколко дни искам да попитам присъстващите, ползвали ли сте това нещо за извиване на мигли - шипка ли се казва незная, и кога се извиват преди спиралата, след,  или спирала, извиване, пак спирала и дали ще има ефект за къси и редички мигли Simple Smile

# 113
Имам такова нещо,но не го ползвам,с 2 слоя спирала постигам ефекта който желая.Братовчедка ми е маниачка на тема мигли,каза че понякога ги извива след първия слой спирала и после нанася втори слой.Ползва Телескопик на Лореал и много е доволна,аз пък с нея немога да се направя.Чувала съм от познати,че им скубе мигли тая машинка,на мен не ми се е случвало.Най-добре си купи и пробвай.

# 114
Аз ги извивам винаги преди поставянето на спиралата, защото ако го правя после те се слепват в повечето случаи, ползвам нещото за извиване на Ревлон. От едно известно време не съм попадала на спирала, която наистина да може да извива сама по себе си- винаги ги извивам около 1-2 мин., каквото и да говорим оформянето и постигането на ефекта за обем си иска технология на апликация и търпение.

# 115
От тези щипки за извиване изпитвам панически страх и ужасТ CrazyНе мога да си представя такова нещо в близост до окото си.Хубавото е,че миглите са ми извити,понякога чак ме дразнят,постигам добър ефект само с прилична спирала.

# 116
  • СОФИЯ
Аз ги извивам винаги преди поставянето на спиралата, защото ако го правя после те се слепват в повечето случаи, ползвам нещото за извиване на Ревлон. От едно известно време не съм попадала на спирала, която наистина да може да извива сама по себе си- винаги ги извивам около 1-2 мин., каквото и да говорим оформянето и постигането на ефекта за обем си иска технология на апликация и търпение.

На мен взеха да ми падат от извиването а съм го правила само около месец и сега вече втора година не се възстановяват ooooh!  КАКВО ДА ПРАВЯ ЗА ДА ВЪРНАТ ПРЕДИШНОТО СИ СЪСТОЯНИЕ

# 117
И аз навремето изпитвах точно страх от това нещо и бях се усъвършенствала в извиването само с просто око и ръка, така да се каже  Simple Smile Явно е от значение какъв уред се ползва, само понякога се отскубват по една-две, но не съм забелязала да са оредяли във времето, не знам...В Канада съм виждала да се продават и нещо като писалки, които се затоплят и поставен в основата на миглите ги извиват дори след апликация на спирала, би трябвало да са по-щадящи като ефект, но лично аз не съм ползвала това все още.

# 118
  • Варна
От тези щипки за извиване изпитвам панически страх и ужасТ CrazyНе мога да си представя такова нещо в близост до окото си.Хубавото е,че миглите са ми извити,понякога чак ме дразнят,постигам добър ефект само с прилична спирала.

и аз съм така  Peace

# 119
Току-що случайно попаднах на платена реклама (инфомършъл) за Sheer Cover - пудра на принципа на минералите. Някой ползвал ли го е или знае ли за друга подобна пудра/коректор с минерални частици на българския пазар в момента?

Общи условия

Активация на акаунт