ФОТОШОП 35

• 26 034
  • 608
  •   1
Отговори
# 30
iguanka надявам се че не си обидена от нещо или някого  Thinking
Дамаянти качих котето в моя сайт-виж в подписа Peace
някой може ли да ми каже как мога да кача елементи в общия сайт-трябва да се регистрирам ли-нещо там не се оправям newsm78

# 31
Чучулига трябва да влезеш с паролата-има я на 1 стр Peace
п.с. не съм обидена

# 32
  • София
Пак съм аз  Mr. Green

Ивелина, аз лично бих сменила шрифта с нещо по-закачливо.Демек с повече заврънтулки  Laughing А рамките около самите снимки бих докарала в жълтия цвят от фона  Hug  И например (само примери давам  Grinning) бих боднала на голямата снимка горе, с кабърче или секретна игла, някаква играчка подобна на тази на Марти за да има някаква закачка  Hug

Чучулига , ще погледна - благодаря ти!За общия сайт в първия постинг има линк с парола и ник-нейм.Влизаш като регистриран потребител и качваш, но става и така.На мен ми е по-лесно да ги качвам в моя си сайт - направих си отделна папка за фонове и елементи за ФШ   Hug

Игунака, не се отказвай моля те  Hug Бих искала дори да рамкираш някоя от морските ми снимки  Heart Eyes
 Тази която пускам - трябваше да е едно, а стана друго  Confused ама не ми се занимава повече, че самата снимка е малко кофти...

http://damaianti.multiply.com/photos/hi-res/9/144?xurl=%2Fphotos … 2Fphoto%2F9%2F144

# 33
Дамаянти, за теб винаги  - ще направя морска рамка Hug
Последната ти е много интересна -с филтър ли я прави newsm78

# 34
Здравейте и от мен!И за да не ме забравите:

Последна редакция: нд, 29 юли 2007, 16:51 от petia47

# 35
  • София
Пете, много ми харесва - ама много наистина  Hug Може ли елементите от рамката да ми ги пратиш или да ги качиш някъде  Blush
Игуанка, да с филтър правих фона "cutout" е  Hug

Аз днес наваксвам  Embarassed - наистина много ми липсваше ФШ  Embarassed Embarassed Embarassed

http://damaianti.multiply.com/photos/hi-res/9/145?xurl=%2Fphotos … 2Fphoto%2F9%2F145

# 36
Благодаря!Ама всички ли елементи искаш?

# 37
  • София
Време е и аз да се разпиша с рамка  Mr. Green

Игуанче, ще ни липсват твоите рамки и нежното красиво личице  Sad
Дамаянти, много хубави рамки   bouquet . А тази с прозореца с палмите е много идейно станало! Качих линковете  Grinning
petia47, не сме те забравили, страхотна е!!!
jmoto, много сладко, с много приятни цветове. Може само малко сянка да добавиш.

Последна редакция: нд, 29 юли 2007, 17:18 от Vesika

# 38
  • София
Благодаря!Ама всички ли елементи искаш?

Embarassed   Връвчицата в ляво, звездичката горе с иглата и оранжевия пясък  Blush  Praynig

Весика , много ми хареса и рамката и снимката  Hug  Heart Eyes Аз лично бих си поиграла да махна онзи пръст в ляво  Laughing

МНОГО МОЛЯ за обяснението как се слива снимка с фона - става едно като преливане и замазано такова  Embarassed СПЕШНО ми е  Embarassed  Embarassed

# 39
  • София
Весика , много ми хареса и рамката и снимката  Hug  Heart Eyes Аз лично бих си поиграла да махна онзи пръст в ляво  Laughing
Joy Точно това се занимавах

# 40
  • София
Joy Точно това се занимавах
Перфектно е така - БРАВО  Hug   Heart Eyes

МНОГО МОЛЯ за обяснението как се слива снимка с фона - става едно като преливане и замазано такова  Embarassed  СПЕШНО ми е   Embarassed Praynig   

# 41
Мисля че с ласото което е в ляво при инструментите но задаваш вместо 0 опасити (май така се казваше) да е към 65...  Rolling Eyes

# 42
Здравейте! Някаква идея откъде да си намеря безопасни игли?? Simple Smile

# 43
  • Бургас
Е, гледам много красоти сте натворили... Бравос  Hug А пък Дамаянти се е заредила от морето с енергия и твори ли, твори...  bouquet
Ето нещо семпло от мен

Трилиън, зарадва ме това, че се завърна!

# 44
Дямаянти виж този урок-това ли търсиш newsm53Ани беше дала този линк Peace
Mle4ko-харесва ми smile3503

Последна редакция: нд, 29 юли 2007, 18:16 от чучулигата

Общи условия

Активация на акаунт