ВМ-НВХ Божествени тела с пържоли и яйца 21част

• 17 470
  • 384
  •   1
Отговори
# 330
Официално добрютрю!
Събудих се от уханната миризма на свински джолан и ребра със зеле в гювеч на фурна.
Днес за 2ра закуска, обяд, 2 следобедни закуски и вечеря това ще ям  Twisted Evil!!
Иначе сега пийвам кафе с мляко и хапвам круша.
Уж нямаше да ям плодове няколко дни, ама исках да хапна нещо дребно и леко за закуска преди да подкарам манджата.. И така се случи. Виновна съм.
Аз и зеленчуци нямаше да ям вчера пък ядох по нощите зеле (ей тъй вурово без нищо).
Тони, с тея приказки за твоите бъркочи ми потекоха слюнките. Мислех да поспра малко сиренето, ама заради теб няма да мога и утре напдам пак Дунавията. На твоята съвест ще тежи.

# 331
  • да има едно лесно - на мотора
Добър ден красавици  Hug
Влизам си в ритъма с водата ( нали вече съм работна  Close )
Вечерях - печени зелени пиперки, 1 доматче и малко фета
Но преди това изпих 1 чаша пилешли бульон - сварих 1 пиле в Цептера - не можете да си предствите каква вкусотия - мазно само от пилето и вкуснооооо.
Дени , а аз как обичам зелееее  Heart Eyes
Закуска днес - на гладно 1 слива , после сметана, цедено мляко ,Вереч 4.5% и лен .
За 10 часа съм предвидила пиперка с фета
за обяд - 2 варени яйца, малко зехтин , домат и краставица

# 332
Копирам една картинка, която карамелката е пуснала в дневника си при спайдерите, много е хубава и нагледна за това какво и по колко е хубаво да се яде.
Обаче огладнях докато я гледам.
И ми липсва авокадото, уааааааааааааааа, ще плачааааааааа  Cry..

# 333
  • Варна
Хора току-що ядохме "развалено" кис.мляко Активия със сини сливи-аз и колежката ми-бременната
Млякото е със срок на годност 30,07 а на вкус си беше идеално-аз ядох 2 лъжици само и ми стана много сладко-хвърлих го, както и вчерашното зеле и шишче-аман от противна храна, но колежката си го хапна-нищо му нямало на вкус-така си е, нито на мирис
Егати млякото-днес е 07август, сигурно е произведено на 07 юни и два месеца не вкисва
Никой да не ми разправя за натуралната Активия колко е полезна с бифудо...незнам си кво за перисталтиката щото си яко изкуственяк
Нито пък искам да знам за тъпата им сметана от 20%-пълно нишесте Close Close Close
Тия данони загубиха тотално още един клиент Close

# 334
Здравейте.   bouquet  От доста време се каня да пиша във вашата тема, но все не остава време. Изчетох почти всичко от дадената информация (големи благодаркости на Тонимирка за усилието да събере всичко на едно  Heart Eyes) и режима много ми допада. Аз обаче съм малко по-особен случай.  Embarassed Свалих почти всички излишни килограми, като от Декември съм на различни НВХ режими. Първо на саут бийч, след това на Дюкан. В момента съм 57 кг на ръст 172 и се чувствам добре. Проблемът е, че от известно време започнах да си смятам калориите и с изумление видях, че не приемам повече от 800 - 1000 кал. на ден.  Shocked ooooh! Имах много грижи на главата и нямах време да обърна сериозно внимание, но напоследък отпадам физически и е време да се взема в ръце.  Naughty Като си сметнах РП по таблчката на Спайдърите се оказа, че за да поддържам тези килограми, ми трябват 1690 kal дневно.  #Crazy Имам голямо желане да започна да се храня ВМ - НВД, но честно казано след като до сега съм поглъщала толкова малко калории, изпитвам ужас да не започна да качвам рязко.  Cry Затова се обръщам към вас, ако някой е бил в такова положение, да даде съвет как постепенно да качвам калориите и кои мазнини първо да включа, без да стресирам организма.  Praynig

# 335
ДОБРЕ ДОШЛА   bouquet!

Kaчвай ги постепенно.
Например 4-5 дни 1200, 4-5 дни 1300, 4-5 дни 1500 и така до 1700.
Дори да качиш нещо в началото то ще падне от само себе си.
Не качвай калориите от твърде много обемни неща (например 400 гр пиле и 500 гр зеленчуци), защото кантарът ще покаже малко повече (все пак стомахът ще е по-пълен и може до сутринта да не е смелил всичко, не че ще си напълняла) и ти ще се стрешнеш.
Сложи повечко сметана, масло и зехтин, ядки - те са калорични, а не "тежат".

# 336
Мерси за топлото посрещане Дени.  Hug И аз така мислех, с 200 калории на седмица да вдигам постепенно.  Peace Дано наистина успея да задържа постигнатото, защото режима е СУПЕР. То си е здравословен начин на живот.  Mr. Green

# 337
А да, не каза дали спортуваш, ако започнеш някакъв спорт или поне повече разходки съвсем намаляваш шанса да качиш (трайно).

# 338
Това ми е най-голямата мъка.  Cry Много обичам да спортувам, но понеже излизам от заболяване на имунната система (това е и причината, поради която качих излишните килограми  #Cussing out), ми е забранено да се натоварвам с кардио. Преди скачах тае бо поне 3 пъти в седмицата, ходих да тичам в парка.... имам уговорка след изследванията септември месец, ако всичко е нормално, да започна фитнес. Но пак ще е в умерено темпо. Разходките ги докарвам, ходя колкото се може повече пеша.  Peace

# 339
Здравейте момичета Simple Smile
От днес се опитвам да спазвам режима. Обнадеждена съм много и се надявам с вашата подкрепа да успея максимално да се придържам.
Днес закуската ми беше:
170 гр. кисело мляко 3,6% + 3 с.л. ленено семе.
Обяд:
150 гр. пилешко филе на скара,
140 гр. тиквички на скара,
300 гр. домати  Shocked Ама много вкусни тия домати  Simple Smile

Равносметката до тук показва:
калории - 473

мазнини - 32%
белтъчини - 41%
въглехидрати - 26%
Някъде се губи 1%  newsm78

Деничката ме светна, че мазнините са малко, та сега ще компенсирам с маслини  Heart Eyes И  ще опитам да натъманя процентите на 60-20-20  Simple Smile

Това е, което за сега се сещам. Надявам се да не се изложа, че много ще ме е срам  Embarassed

# 340
Ако не може кардио може би тежести? Позволени ли са? Купи си дъмбели да си имаш у вас.
Аз пък за съжаление не съм много спортна натура и по тази тема не мога да съм много полезна, но някак ми звучи логично, ако не може кардио поне тежести да може да вдигаш.
Може да пуснеш тук едно питане за болестта ти и тренировките, уверявам те, че ще получиш ценни съвети http://spidersport.com/forum/viewforum.php?f=13

# 341
Здрасти Сисинче,

дойде най-накрая  Wink!

МНОГО са ти малко мазнините, имаш цели 30% да догонваш.
Няма да стане само с маслини.
Тичай до магазина още сега за зехтин, масло и сметана - ще ти трябват.
Какво ще вечеряш? Аз предлагам яйца с масло, заради мазнините. Или месо със сметана.

Сега няколко общи съвета:
1. Яж поне по 4 пъти на ден, 5 е дори по-добре - закуска, обяд, вечеря и 2 междинни закуски.
2. Яж яйца - много добре вдигат мазнините, а ако им слагаш и по някое тънко резенче масло ще е още по-перфектно.
3. Гледай винаги да имаш на храненето белтъчина. Оптималният вариант е белтъчина + мазнина + зеленчук.

Успех   bouquet!

# 342
Точно с тежести - статични упражнения мисля да започна. Въпреки, че преди не обичах много фитнеса, защото ми се струваше скучен. Сега нямам търпение.  hahaha Но ще изчакам още малко, защото последната година ми беше голям кошмар (заради пустата болест - лупус ) и не искам да избързвам.

# 343
Не се пресилвай от началото.
Аз за това предложих дъмбели да си купиш.
Като си у вас може дето се вика и 5 минути на ден да тренираш, да увеличиш на 10 и така  Crazy

# 344
Ще те послушам.  Peace Голям мерак ми е да си купя и такава швейцарска топка, защото много оформя коремните мускули. Трябва да видя в Метро, мисля, че там имаше такива преди време. Само дето бяха под различно наименование.  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт