Отговори
# 195
  • София
захаросана, ще връзвам червени конци нямаш проблеми. И стискам палци другия месец да ни зарадваш.
Дано повлечете крак, че другата седмица плануваме здраво трудене ( luvbed) ххиии, че си давам заявката за 22 август.
Конци ли ще вързвате, вуду ли ще правите, ама вземете пратете малко бременилски вирусчета към нас  Laughing

Пращам, пращам.Да почнете да прихващате. Мисля че КикиНики и Голди трябва да почнат да раздухват насам бременните вируси.  Simple Smile

# 196
Мацки,  smile3558 - честито!
Гери-Мери, пожелавам ти незабравим сватбен ден - нека бъде такъв, какъвто винаги си го виждала в мечтите си  Hug! И разбира се, дано вече като семейство получите най-желания подарък (ако не преди сватбата, то поне през медения месец  Wink)

Кикиники, няма да ти честитя. Просто ще се радвам с теб   bouquet

Кали, чакаме добрите новини  Hug

Момичета, стискайте ни палци за добри резултати - милото днес ще ходи на спермограма  Praynig Клиника Малинов нали са в отпуска, та го пратих при Щерев. Дано да не съм сбъркала, че го пратих там  smile3506, дано всичко да е наред  newsm17
Иначе, следобяда заминаваме за Батак - ще празнуваме рожден ден на един приятел на свеж въздух  newsm68 . Ако не друго, поне ще си починем   newsm08
И докато ме няма - знаете, нали?  EFP

# 197
Рокси, ние миналата неделя бяхме на Батак, на язовира - и в кръчмето Crazy
Пътят е гаден, имай го предвид - в смисъл, много завои, ремонти се правят и т.н.
Иначе местенцето е чисто като цяло, поне на мен хубаво впечатление ми направи - но цените в заведенията са безбожни, а качеството - да речем задоволително Crossing Arms

# 198
  • София
Здравейте на всички мили момичета!
Отдавна не съм писала тук (поради две основни причини), но доста от вас ми писаха на лични, за което им благодаря, както и за вниманието и подкрепата, която ми оказахте ( вие си знаете кои сте! Peace)
Днес се включвам за кратко, защото имам личен повод - помъдрявам с още една година Party
Затова искам да почерпя всички ви, макар и виртуално, с нещо сладичко и вкусно, за да бъде не само следващата година сладка, а и останалите, както за мен, така и за всички вас!
Да ви е сладко: и нещо за преглъщане:  

На КикиНики и Кали- милички, вече ви писах на ЛС, но и тук още веднъж  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
На Голди и Сладка Мама - Огромно Честито! Стискам палци нещата да се развият добре и след 8-9 месеца да гушкате здраво и сладко бебче!
Ако някой съм пропуснала за каквото и да е - нека се чувства поздравен!  bouquet
Нямам време да чета, защото тези дни мислите ми са в съвсем други посоки, а и съм отпускарка и повече сме навън! Party
Момичета, хубав ден и уикенд на всички ви желая! Много късмет и щастие! Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
А това май беше късметлийско  smile3535, така че за всички ви - много  smile3535 smile3535 fingerscrossed

# 199
Добрутро и от мен, мили дами!  bouquet
Нямаше ме само за 4 дена, и какви сте ги накъдрили,леле-мале! Почвам по ред на номерата:
Честити EFP на КОАЛКАТА!!! Лека бременност ти желая!  bouquet
Честито мила ГОЛДИ - толкова се радвам и за теб Hug Целувам те!
Честито и на КикиНики  bouquet Прекрасна бременност и всичко най-най ти желая!
Честито и на СЛАДКА МАМА -  така се радвам, че след трудния моменг, който си изживяла, идва и твоето време за радост, мила!
Кали не отпадай духом! Ти като не си следила овулацията, много вероятно е да е позакъсняла. На мен винаги ми се променя малко цикъла след като отида извън града - било море, балкан или където и да е с друг климат! Успех, мила, ще чакам добри новини Praynig
Славундерче, вече по-добре ли си? Силно се надявам да е така Hug
Елпет, скъпа, толкова се трогнах от отговора ти  на лични преди да родиш! Ти си добра душа, да знаеш!!! Hug
Месец август е доста оптимистичен, момичета! Дайте да действаме и всички да се местим в отчетни, а?
Прегръщам ви всички  Hug

# 200
Здравейте мили момичета.

И тук да благодаря за всички пожелания докато ме нямаше.

и

Сега да ви споделя,че вчера видях една малка точица 3,2 мм. в матката( т.е.там където трябва да е) и жълто тяло 24 мм.

Докторката каза "Това е което очаквахме да видим".

Така,че нямам търпение да минат тези 4 седмици( и съм със свито сърце) и да видим сърчице.

Честит рожден ден Вили и много щастливи мигове.  bouquet

КикиНики пожелавам ти щастлив завършек на бременноста  Hug

Честит петък на всички

# 201
ЧРД на Вили!
Сладка мама, кураж и всичко дано е наред!
Верич, стискам палци за радостна новина!
Кали и на теб успех мила!
Рокси, пожелавам резултата да е добър и да се успокоиш най-накрая!
Приятен уикенд на всички и скоро да видат по две чертички!  bouquet

# 202
Тутурутууууу  newsm44 newsm44 newsm44

Една голяма черна точка се яви на екрана днес  Grinning
Д-рката каза, че съм в 4 г.с., макар че не ме пита кога ми е датата на последната М, може би има начин да прецени, не знам  Thinking
Гледа ме с коремен ехограф, аз очаквах с вагинален, но не смеела да "рови" (както се изрази)  Mr. Green
Както и да е. Щом допря видеозона, веднага я видя  Grinning

Много благодаря за стиснатите палци, сега ще заминем спокойно на море довечера  Hug  bouquet Hug  bouquet
Целувки на всички!  Heart Eyes

# 203
Браво Кали, приятно море и да се пазаш!Изкъпи се и заради мен! Hug  bouquet

# 204
Честито, Сладка Мама!Сега махни онова за новите панталонки от подписа, че се свърши с диетата вече  Mr. Green

Честит РД, Вили!   bigdance2
Много щастие и най-прекрасното бебче ти пожелавам   bouquet

Роксанче, имаш най-стиснатите ми палци  Hug Praynig

# 205
  • София
Вили, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, всичко най хубаво ти пожелавам и сбъдване на всяко твое желание. Бъди здрава и силна.

Кали, да се пазиш на морето, само под чадъра и да се мажеш с 15 фактор, КикиНики така почерняваше  Grinning .
Сладка Мама, тази сладка точица да става все по голяма и здрава, и много да ни радва и нас.
Така ви се радвам, на хубавите моменти.  Hug

# 206

Честит Рожден Ден, Вили!

Калли, чудесно  Crazy Сега искрено искам да ти пожелая спокойно бременеене и крайния резултат да е най-сладкото и пухкаво бебче  Heart Eyes

Last but not least!  smile3558 smile3508

# 207
Ееееее, ей т'ва е, якооо!!!
Мога спокойно да си ида на почивка сега, като знам че Кали е ок Grinning Grinning Grinning
Мале, супер готино Hug Hug Hug

# 208
Честито, Сладка Мама!Сега махни онова за новите панталонки от подписа, че се свърши с диетата вече  Mr. Green
Ха,ха,ха махнах го. Laughing Laughing Laughing Embarassed Embarassed Embarassed

Кали честита точица. Май с теб може да имаме един термин, живот и здраве.

Последна редакция: пт, 03 авг 2007, 11:18 от SLADKA MAMA

# 209
Вили, честит рожден ден! Бъди здрава и обичана! Хубавото винаги предстои!   bouquet
Кали, сигурна ли си, че лекарката е казала 4-та г.с.?  newsm78 Приятна и зареждаща с положителни емоции почивка пи пожелавам.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт