Какви шишенца ползвахте

• 5 176
  • 136
  •   1
Отговори
# 120
Авент и Чико ползваме. Определено намирам Авент за по-добрите. Peace

# 121
Чико.
 Peace

# 122
ние сме на Avent и определено съм много доволна- стерилизатор, залъгалки също Peace

# 123
Ползвам Avent и съм доволна. Бебка също е свикнала с тях.

# 124
 Нашите са Nuk.Но нищо не помогна за коликите,доста го мъчиха.

# 125
NUK  Peace
Бибероните са с форма най-близка до майчината гърда. Имат и air system (дупката е на самият биберон). Ако искаш можеш да купиш по-евтино шише и да ползваш само бибероните на Nuk.

# 126
  • София
NUK - едно от 150мл и едно 300 мл. Всъщност всичко , което купихме беше NUK. Доволна съм. Още ги ползваме, когато заспива.
За коликите не знам дали шишетата оказаха влияние или просто минахме почти без тях. Преди кърменето давах от капките против колики и много мъничко водичка след това, колкото да си изплакне устичката и да се разреди пяната от млякото в коремчето. Може и това да е помогнало newsm78

# 127
Кико и Авент съм ползвала. Стават.

# 128
За сина ми (преди 4год. и половина) бях взела на Чико(но от по-тесните )Бях много доволна,затова сега за бебето ползвам такива

# 129
  • до канала
Авент Peace

# 130
Д-р Браун,но имам и едно малко на Авент,ползвам го за сокчета и водичка. Grinning

ние само за вода!

# 131
Купих си помпа на AVENT - в конплект с нея имаше две шишета/125мл/!после купих и две големи /260мл/  на AVENT.не съм ползвала други шишета,но мисля,че на avent са доста добри!една приятелка ползваше на д-р Браун-беше много доволна,но те са по- скъпички!И само да добавя,че сменях бибероните по често!!!Малката-общо взето нямаше много колики!!!

# 132
PLAYTEX.. Ние се родихме скоро, но тези шишета си ги ползваме с кеф:) Леко раждане и късмет.

# 133
Аз съм привърженик на Нук Peace! С дъщеря ми ползвах такива и бях много доволна, преди да се роди сина ми, при бебешкото пазаруване реших да сменя и да пробвам тези на Авент, но не съм доволна- малкото шишо от 125мл , което ползвахме за вода, на няколко пъти се изливаше, и затова отново си минах на Нук!

# 134
Пробвах доста марки - Нуби Камера Авент и накрая се спрях на Би фри. Не знам дали има полза срещу коликите но в началото пиехме мляко с Авент и и беше доста трудно да се оригне гълташе някак особенно и след като се нахранеше повръщаше често защото не можеше да се оригне и явно гълташе доста въздух. Откакто минахме на Би фри няма проблем - наяда се оригва се и се чувства много добре. Вода давам с Авент и се получава същото както с млякото, но понеже не пием много вода все още се въздържам да купя малкото на шише на Би фри. Та зсега най доволна съм от тях. И не мисля че се мият трудно - с четката става перфектно измиване
Успех при избора

Общи условия

Активация на акаунт