Никакъв зеленчук, никаква каша....аз обаче съм тъпа и упорита....
и не спирам да пробутвам. Сега спи, а като се събуди сам й приготвила кашааааааа. Ха сега да видим!
Как е най-добре ,боси или обути? 

)
Готвя напоследък, но само защото на любимия му се появиха проблеми със стомаха от храната по заведенията и така му е много по-добре. Ако всичко стане така по план, всяка секунда нещо да трябва да свърша
не знам, не ми харесва тази работа. Та то бебето си е 24 часов работен ден, ега ти 
) - съвсем близичко до границата е, на два часа, на Касандра. Ако някой иска линк да ми пише.

Това у нас ако го видя и да се ощипвам няма, защото просто няма да стане никога !!! 
- точно такова имам предвид, я прати нещо повече - марка на производител, откъде си го взела ? ....

, а за протокола тежи 8400 / 450 гр за месец и половина/ и е пораснал с 3 см , тоест вече 72

Бяхме проверявали за това, но като започнаха проблемите наистина нямаше нищо. Сега все още вдига температура, но 2 педиатърки ме увериха по телефона, че било нормално да не спадне веднага. Даваме й панадол, витамин Ц-ампули и едни хомеопатични свещички. Освен тези неща й бяха изписали още и сироп за кашлица, без да има такава и имуностимулиращи капки. Тези последните две реших да не й ги давам, защото според мен са излишни, и без това мразя лекарства и се чидя как може да се изписват по една шапка такива, и то за бебе. Иначе за мое учудване слуайно в Бургас попаднахме на педиатърка, която много се израдва на кърменето и каза основно кърма да давам, да не настоявам на другата храна.
. Много добре мина, като изключим, че едва го удържахме кръщелника да не хукне нанякъде по време на процедурата - като са малки плачат, като са големи са трудни за удържане на едно място 
И при мен е сложен баланса бебе-мъж-работа, но всеки трябва да търси оптималното решение и то хич не е универсално. Та в общи линии засега нямам ясна концепция, но предполагам, че ще се върна или на пролет или на есен догодина, т.е. на година и половина на детето. 

Взех да се съмнявам, че ще си утрои теглото на годинка, което го пишат като ориентир. Кърма, пюрета и каши яде с апетит. Педиатърката ни казва, че е ОК, но често разни хора ми казват, че е малка, не знам има ли място за притеснение? 
Препоръчани теми