мами в ГЪРЦИЯ - 6

• 18 541
  • 283
  •   1
Отговори
# 225
Много се радвам, че успях да помогна!  Hug

# 226
Здравейте на вси4ки Мами и момичета в Гърция..
БяХме около месец в БЪЛГАРИЯ,ВСИЧКО БЕШЕ ПРЕКРАСНО,С КОЛАТА ПЪТУВАХМЕ,НИКАКВИ ПРОБЛЕМИ нито по пЪтя,никъде.и от сега ни се иска пак да заминем.но вероятноста да е скоро е минимална.
Лилянчо  НЕ ТИ ЛИ Е МИНАВАЛА ИДЕА да се съберем всички от форума на кафе някаде из Атина?надявам се да организираш нещо...ще бъде много интересно.Сигурна съм,,
лека вечер на вси4ки и до скоро
Да сте живи и здрави а бебчетата да растат спокойни и много щастливи.  bouquet  bouquet  bouquet

# 227
  • загубено
Мери_79-съжалявам че имаш такива здравословни проблеми.
Опитвай се да гледаш оптимистично,и с настройката че
всичко ще се оправи.Пожелавам ти бързо оздравяване.
Аз също имам проблем с здравето,и се опитвам да
съм оптимист.Трудно е,наи-вече това тичане по лекари.
Тук днес беше един много хубав ден.Ние отскочихме с детенце и мъжо
до морето.Беше чудесно,имнаше хора и детенце се наигра с кофичките Simple Smile
Приятен почивен ден утре  bouquet
Лека вечер  bouquet

# 228
korina-33, защо се обръщаш към мен? Организирай ти срещата! Успех!

# 229
Ех мами де да можеш аз да ви организирам да се съберем, но сте много далече от мен!!! Надявам се поне вие да не пропуснете възможността да се събирате и подкрепяте, знам че организацията е трудна, но пък си заслужава!!!! Слънчев и усмихнат ден на всички!!!!

# 230
  • В подножието на планината
Zdrawejte,
iavno kredor ne raboti v momenta-zatova  pi6a na latinica.
Otnosno rabota v gracka banka-napalno e vazmozno.Imah poznata v Solun-balgarka,koiato rabote6e v banka,vladee6e samo angliiski (zapisa se na kursove po gracki,kogato doide).Uspeh s rabotata.
Teo_pr malko ostana-pozelavam ti leko razdane i barzo vazstanoviavane.
Pozdravi ot nas i do skoro.

# 231
det - много ме окуражи!
Дай подробности ако ти е удобно, ако искаш и на ЛС

# 232
Къде сте мами, вече 2 ри ден никой не пише по никаква тема!!! Къде се загубихте??????

# 233
Къде сте мами, вече 2 ри ден никой не пише по никаква тема!!! Къде се загубихте??????

wavey

# 234
Здравейте момичета Hug
Ние тези дни големи разходки му удряме,иползваме все още хубавото време Sunglasses
Аз да ви се оплача,моя мъж взе да ревнува от малката,не съм му обръщала достатъчно внимание и съм го поставяла на втори план,аз не бях забелязала подобно нещо,хм мъжка му работа,взех да се замислям Shocked
Иначе при нас нищо ново, малката расте и става все по контактна,което ме прави много щастлива и всички около нас постоянно я глезят и й купуват подаръци,за мен ред не остава Laughing
Пишете как сте,работите ли? Аз вече 3 та година тук не съм работила,малко ми липсва,в Бг си работих постоянно,но сега е по-добре да си стоя в къщи Wink взех че свикнах Embarassed

# 235
Аз да ви се оплача,моя мъж взе да ревнува от малката,не съм му обръщала достатъчно внимание и съм го поставяла на втори план,аз не бях забелязала подобно нещо,хм мъжка му работа,взех да се замислям Shocked

Вземи му обърни малко внимание, че да не тръгне по чуждо  Mr. Green Такива са мъжете, изтрещяват, гони ги следродилна депресия  Laughing
А как успя да се обзаведеш с това тяло само 4 месеца след като роди? Аз свалих 11 килограма за 3 месеца, но умрях от глад.  Confused В България се поосвиних, но си заслужаваше  Grinning Сега се боря с още десетина килограма, но и тях ще разкарам!

Стоях си в къщи 2 месеца....в следствие, на което подивях.

# 236
хаха shrew накара ме да се смея Hug
Ще взема да му пообръщам повече внимание,че доста колежки са около него Wink
Да ти кажа аз нямах за сваляне по-скоро трябваше да кача малко Wink беше ме изпила малката,-а и се наложи да пия кортизон,в следствие на което спрях всичко солено и сладко и това много повлия.
Като почнат да вървят,големи гимнастики ще падат-тогава ще се слабее Wink

Последна редакция: чт, 20 сеп 2007, 16:44 от mery_79

# 237
Добро утро момичета Hug
Почна да се поразваля времето вече Cry
Снощи гледах бг телевизия(www.bgtelevizor.net),пак започват поскъпванията-стана ми мъчно,как ли се оправят близките ни Cry
То не, че тук не е съшото(все поскъпват нещата),но поне заплатите са на ниво.
Много пъти сме си мислили с мъжа ми да се върнем  Бг,той беше студент там и много обича страната ни,но с тези заплати,а и сега с малката не виждам това да се осъществи.Все тайничко съм се надявала някой ден да се върнем.Харесва ми много тук,живота ни е лесен,но ми липсват близки и приятели.

# 238
Добро утро и от мен!
Наистина времето е вече мрачно и студено.  Sad
И ние искаме да се приберем, но хич не ни е ясно как ще се оправим там. Цените са вече почти изравнени, а разликата в заплатите е огромна. Как се справят ли? Не ядат каквото им се яде, износват старите си дрехи, пестят, изнервят се. Тъжно е. Не знам дали някога ще се оравят нещата в България. Хората са примирени, тъжни, отчаяни.  Cry

# 239
  • загубено
Здравейте момичета
Есента май идва и тук.Вчера докато се разхождахме
с Иван гледахме как падат листата.Беше много
впечатлен като му разказвах за зимата Grinning
А за скъпотията,тя е навсякаде.И в Бг има хора с прилични доходи
и такива които живеят на ръба:(  И ние се замисляме за
прибиране,и на нас ни липсват близки и приятели.
Но все нещо ни спира.
Надявам се нещата да се стабилизират в Бг,то май за оправяне е
рано да се говори.
Знаете ли,мин ден се събирахме тук с др майки и
всички казват че има тенденция към заминаване на
много чужденци newsm78 Незнам до колко е вярно,за румънците бех чувала и преди.
Лек ден на всички

Общи условия

Активация на акаунт