Август дойде, новини за бебета да донесе!

• 21 191
  • 713
  •   1
Отговори
# 105
Какви хубави новини .Няма да чиститя на новите ни бременелки ,само ще им пожелая лека и безпроблемна бременност.
КикиНики   Hug

Сладка мама  Hug

Честит рожден ден на Красуна!Бъди много щастлива и обичана жена и много скоро и мама.

# 106
Честит рожден ден на Красуната!   bouquet Желая и щастие, щастие и пак щастие!  Hug
Ха добро утро.
Весе, стисквам от сега.  Hug

# 107
Еха, щом и КикиНики има такава новина! Ще ти стискаме палци и ще честитим накрая!

# 108
  • София
Веселче, стиснати са ми палците, и си мисля за теб. Сега ще видиш малкото същество, което расте в теб и ще си тръгнеш от кабинета облекчена.
Красуна, честит рожден ден. Бъди много здрава, и безумно щастлива. И всяко желание да се сбъдва мигновено.
На мен ми е лошо, сгадва ми се, главата ми се върти, и съм малко с разстройство. От къде ми дойде всичко това не ми е ясно.Дано се оправя бързо.

# 109
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КРАСУНА И ОТ МЕН. ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА.
МНОГО ЩАСТИЕ И КЪСМЕТ ТИ ПОЖЕЛАВАМ.

# 110
Веселче, стискам ти палци. Всичко ще е наред.  Peace
И после да разправяш  Hug

# 111
  • София
ЧРД, Красуна! Много здраве и щастие!
Весе,
Рита, бързо да се оправяш,  Hug за съжаление мога само Орнела да подхраня, ти май трябва да си на диета за разлика от нея.

# 112
  • София
4U,подхрани я мила, че и изпиха малко и на нея кръвчицата.

# 113
Веселче - стиснати палци и от мен. Да докладваш веднагически след посещението при доки.

Красуна - честит празник. Пожелавам ти много щастие, много любов и усмивки.

Приятен ден на всички. Болните да оздравяват, здравите да не се разболяват и да си прекарате един прекрасен уикенд.

# 114
Красуна, ЧРД! Желая ти много здраве и късмет, както и прекрасно бебче през февруари. smile3525
Благодаря на всички за стиснатите палци, определено имам нужда. Щом се върна ще ви пиша какво се е случило. Hug Hug Hug

# 115
Негъ-Ритке, ми то препиването с кръв до там ще те докара.  Mr. Green Ама ти вземи се стегни и закисвай течовете отвсякъде.  Heart Eyes

# 116
  • София
Ей, Ронке, появи се и ми стана драго на душата  Mr. Green . Не знам какво ми става този месец, ама ми е много смотано. Днес заминаваме на море до неделя, остава и да не мога на плаж да ходя.

# 117
леле пак отива на море кръвопийцата!!!!!!!!!!! няма ли да се засрамиш най-накрая???

Hug Hug Hug

# 118
  • София
Е, аз в неделя си идвам. Нека да подишам малко морски изпарения, и да се доопека, че избелях вече.

# 119
Ники, ти цръно срамежливо да си виждала? Mr. Green Заради положението ти изключвам теб.  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт