Август дойде, новини за бебета да донесе!

• 21 205
  • 713
  •   1
Отговори
# 120
Момичета, много благодаря за милите думи. Hug Hug Hug
Vesela- az имаш и моите стиснати палци.
KikiNiki,SLADKA MAMA , angels_zg пожелавам ви момичета много лека и безпроблемна бременност и от тук на татък само такива хубави новини да се чуват.
Лек ден на всички!

# 121
  • морето и сините вълни :)
Честит рожден ден  Краси,да жива и здрава и ти желая само хубави моменти в твоя живот  bouquet  bouquet  bouquet

# 122
  • Виена
  bigdance2 ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, КРАСУНА!!! bigdance2
Пожелавам ти много и все хубави неща да ти се случват занапред! Още веднъж - прекрасна и безпроблемна бремнност и през февруари - здраво и пълно с енергия бебоче!!!
Веселче, всичко ще е наред  Hug
Мацки, вчера се вклиних в чата, но докато да се включите и вие, Филип ме призова и затова не можах да си поклюкам с вас... Свиркайте, ако и днес се "съберете", дано да имам време...

# 123
Здравейте и от мен.

За тези които не знаят вчера видях точицата-3.2 мм. и жълто тяло 24 мм.Това което искахме да видим се видя.Следващия преглед е на 31.08 за да видим сърчице.

КикиНики и тук да ти пожелая лека и с добър финал бременност.

Красуна да си жива и здрава и много щастлива и февруари един прекрасен бебок.

Прекасен уикенд на всички.

# 124
  • София
браво сладка мама,радвам се че сте видели вече сакчето и точицата.Ние видяхме същото миналия Петък. GrinningСамо не знам как ще издържиш да отидеш пак чак края на месеца.И на мен така ми казаха,но аз май няма да устоя и другата седмица ще посетя док.

# 125
KikiNiki,SLADKA MAMA , angels_zg , Красуна-
Голяма изненада ми спретнахте

Пожелавам Ви безпроблемна бременост и накрая сладко бебче!!!

КикиНики- Жалко, че не се видяхме
Меги- мисля си за теб..... Hug Hug

# 126
Мен доки най-старателно си ме прегледа 6-8-10-12-16 седмица. После 19-20 в Шейново и следващото е пак при моя док 22-ра седмица (каза че му било домъчняло вече и на него и ще ме гледа). При това той ме извика за тези прегледи - аз не съм настоявала. В 10-та седмица всъщност се записах при него за ЖК.

Та мисълта ми беше, че може спокойно да ходите в интервал от 2 седмици, за да сте спокойно. После може и по-нарядко.

# 127
Ники, със сигурност няма да се опитвам да ти препоръчвам заведение. Сама трябва да решиш на кой ще имаш поне мъничко доверие. Аз предполагах, че си се спряла на Марков за целта.  Hug

# 128
Урааааааааааааа!
леле, нямам думи да кажа, колко се радвам!
 цвиля си тук от кеф, а дребната ме гледа пошашавено! ама като порастне ще й обясня защо

Ники, ужасно се радвам! целувам те и те прегръщам! ако имаш нужда от нещо - на линия съм!!!

Сладка мама - успех!!!

Кога сте се, виждали девойки софийски, и защо без мен?  newsm78

Нямах НЕТ, защото когато вали Интернет провайдерът става телефонист! Няма да кажа какъв става, когато не вали #Cussing out

# 129
Красуна,честит рожден ден и от мен!Много щастие ти желая и най-прекрасното бебе.  bouquet
Меги нещо се губи днес.Някакви новинии от нея да имате?
Аничка,леле колко бързо си ги навъртяла седмиците.Толкова ти се радвам.
Аз също в началото ходех на де седмици за собствено спокойствие.Не исля,че има нещо лошо.
Рита,ти срам нямаш ли?Пак си хукнала по морето,но айде походи си тая година,че другото лято едва ли ще можеш.Тогава ти ще сменяш памперси пък ние ще се печем. Mr. Green
Ани-Бани,как  си?И на теб малко ти остана.

# 130
Завърнах се. Всичко е наред, човечето е цели 52 мм, има си правилен брой пръстчета и разни други такива работи  Laughing. Камък ми падна от душичката. Вече и аз съм член на фенклуба на д-р Марков, мъжа ми също. Simple Smile Според доктора резултатите от днес са повече от добри, което изключвало  БХС. Та така, ако всичко е наред, след 9 седмици /леле колко много време/ пак среща с д-р Марков. Още веднъж благодаря за стиснатите палци, милички  Heart Eyes.

# 131
  • София
Малко чат? Аз отивам и ви чакам девойките с желание.  Hug.Който има Мирк-а може и от там да влиза. Аз си я инсталирах , че я бях забравила.
Само малко да си попишем в чата, че трябва багажа да стягам и да го мятам в колата. И милия като дойде трябва да съм готова, и мен да ме мята и да подпалваме джапанките към Черноморското крайбрежие.

# 132
  • София
айде бе Веселанке,през 5 мин. влизам да видя новини от теб,сърцебиене получих-честно! Grinning CrazyРадвам се,че всичко е наред,все такива добри новини да ни носиш!Целууууф! Heart Eyes Hug

# 133
  • София
Веселушке, най-много се радвам на такВиЗ новинки. Спокойствие му е майката , и повече положителни мисли, ако ли не кЮтека не ти мърда. Сериозно, много щастлива ме направи любима. И за Марков много правилно сте си го харесали. И аз съм му фенка, дай Боже и аз да му ходя скоро в кабинета. Ама както са почнали тези записвания, ще трябва преди да съм забременяла да си запиша час, за да мога да ида в точната седмица като настъпи момента  Mr. Green

# 134
Веселче, много се радвам за добрите новини.

Аз отивам да видя дребосъка в Благоевград, че вече ми домъчня - 2 седмици не съм го виждала ( а по телефона звучи някак си пораснал).

Ами това е от мен. Още веднъж - весел уикенд.

Общи условия

Активация на акаунт