Август дойде, новини за бебета да донесе!

• 21 209
  • 713
  •   1
Отговори
# 150
Ау, само ако знаех.
А ние от вчера само чър-пър до Бриколаж-а.  Crazy Колко курса за менкане на части направихме - не е истина направо. И то заради някакви нестандартни радиаторни окомплектовки.
Явно за малко сме се разминали, че аз повисях около час там, но никой друг не влезе и се изнизах.

# 151
Ето пак съм тук.През деня няма никой,какво става?Много отпускари май?

Занимавам се аз такива работи,ама да видим резултата накрая,да  не се окаже,че само съм си се занимавала Embarassed

Февър,за съжаление не съм към Варна,на Синеморец ще ходим.Наели сме една вила,искахме да е на спокойствие.Ама можем да се разходим и до Варна,мъжа ми там има братовчеди,така,че може и да се видим/дано/.

Ники,да си почиваш повече!Майната му на работата.

Има ли случайно счетоводители сред нас?Трябва ми малко инфо за дипломната ми,та ако  може някой да ми помогне newsm78

Целувки на всички Hug

# 152
  • София
Има ли случайно счетоводители сред нас?
Ако не се лъжа, има кой да ти помогне   newsm78

# 153
Ники,снимките са страхотни от морето,много сте хубави всички.Пу,пу   да не ви урочасам.Май аз разбирам всичко последна Rolling Eyes.Защо така незнам....Чак след като разгледах снимките,разбрах,че сте си направили срещичка на морето...Пък аз да не знам Cry

Ритке,много сте сладки с Иво.

Светле,и ти си била там,а да не ми кажеш!!! #2gunfire

Ама нищооооо,то се връщаааааааа

# 154
Ако не се лъжа, има кой да ти помогне   newsm78

Кой,Кой????Кажете моля baby_neutral baby_neutral baby_neutral

# 155
Ако не се лъжа, има кой да ти помогне   newsm78

Кой,Кой????Кажете моля baby_neutral baby_neutral baby_neutral
Асе, аз уж се водя счетоводител. Laughing Кажи за какво става въпрос.  newsm78 Ако мога ще помогна.

# 156
Красуна,да ти кажа и аз уж  ще завърша това,ама ме няма хич. Embarassed

Значи заглавието на дипломната ми е:" Автоматизирано място на счетоводния работник".Имам една дипломна да гледам как е написана и съм си избрала да пиша за   "Микроинвест-Делта".Ама срещам много затруднения с тази програма.Къде мога да прочета повече за нея и как се оперира по точно.В  смисъл трябва да я опиша - възможности,предимства,недостатъци....И определено трябва да съм на ясно как се работи,за да мога да го разбера.

Ако можеш да помогнеш...ще се радвам много Hug
 И мерси предварително

# 157
Асе, съжалявам мила, не съм запозната с този счетоводен продукт и не мога да ти помогна.  Cry Във връзка с автоматизацията ми е познато единствено това което съм учила в университета.  newsm78 Моята диплома беше на тема "Годишно счетоводно приключване и технология на изготвяне на ГФО", ако имаш въпроси свързани с това мога да помагам. Peace
В нета намерих това, но ти сигурно си го виждала: http://www.microinvest.net/
Пожелавам ти успех! Hug

# 158
 Добрютро и честито ви понеделник...Какъв е тоя дъжд,какво е това нещо,безобразие. Добре,че приключихме с морето за тая година, че иначе не знам...
 Аске,предполагам,че още една счетоводка ще се включи,може би скоро-като кацне на работното си място.

Ама в скоро време...   261uu  smile3534 Ред му е и му се пада!
Аааа,Рени,не с лошо! Недей настъпва зъболекаря по мазола. В това гадно време вчера ми се наложи да обуя дънки и #Crazy не че не ги закопчах,ама ми стискат... И това не е, защото бебето е много голямо и ми е пораснал корема,а това е едно ужасно шкембе,понеже напоследък не мога да се изхраня... Ям по 5-6 пъти на ден. Мразя се и продължавам да ям. И най-ужасното е,че много ми се яде хляб...ужас!!!аз от години хляб почти не ям... Миналата година го докарах до 82,ако си го бях износила до края можеше и 87 да стана,ама тръгнах от 68. Сега тръгвам от 60,пък да видим...
 Ейнджълче, ти как си? Закопчаваш ли още дънките? И Веселата я питам същото..ама тя е цял месец напред и вече и е позволено да сменя екипа...
 Фивър, много обичам котаците. И у нас си имам една сиамка.
 Мерри,и аз съм в процес на търсене на д-р. Рени,Марков се занимава само с ФМ. Даже ме помоли да си потърся друг д-р да ми следи бременността,а той само да ме гледа от време на време. Не мисля,че би бил от голяма полза за Мери за това,което и трябва...

Лека седмичка ви пожелавам. Стискайте ми палци да нямам проблеми, за да си поработя поне до към 5я месец...
 Hug Hug Hug

# 159
Ще пиша, докат` има тоци.  Laughing
Асе, аз съм другия счетолюб.  Crazy Но "Микроинвест" ми напълно непозната като качества. Работила съм с Бизнес-Навигатор и Ажур. За Микроинвеста единственото, което се сещам е, че го предпочитат, защото има безплатни модули. Поне преди години имаше. Според мен това е недостатък, защото не се знае докога им е безплатното. А по-голяма хамалогия от прехвърляне на счетоводната информация от продукт на продукт не се сещам да има. А и естеството на работата ни е такава, че да се изисква добре разработена и тествана в бранша програма. 
Запитай в Клюкарника или Дом и семейство ако искаш. Сигурна съм, че там ще ти отговорят хора, които ползват програмата. 

Ко рекохте за коремите?  Mr. Green
Аз Весето я знам - има си тумбалакче и си го носи в ту`лет с ниска талия и придържащ ластичок.

# 160
  • София
добро утро и от мен,бяхме за 2 дни на село,та се позагубих.Днес съм втора смяна на работа и не знам как ще стигна,без да заприличам на мокра кокошка. Close
 Ники и аз см като теб-ей на сега втора филия си похапвам,а преди в нас хляб не се ядеше.А дънките ,като седна така ми се впиват в корема,че не мога с тях да седя,а не ми се обличат от сега бременелските ми дънки.

# 161
  • София
Добър ден, милички Hug
Дъждовен и захлупен, ама какво да се прави  Tired
Аз да ви почерпя за мъжо, има днес рожден ден,
да ми е жив и здрав и да ме слуша повече!

Бременелките, похапвайте си каквото ви се яде, не му мислете сега. Аз все още съм така, още повече, че преди време една мама ми каза, че кърмачките били половин бременни, и на тях им се дояждало Laughing И сега като съм седнала на тая кълка, срама нямам. Embarassed

# 162
angels_zg ,KikiNiki не се стряскайте толкова с килограмите и аз бях така в началото всички ми завиждаха за апетита който имах бях качила 2 кг. за около 2 седмици, а сега ела те да видите акушерката ми вика да се мажа от сега щото съм била слабичка и съм щяла да се нацепя. А аз поне не виждам да съм чак толкова слабичка, отслабнах с 3-4 кг., но пък за сметка на туй шкембето си остана. Момичета само да сме добре и ние и бебоците пък после ще му мислим за килограмите.
Аз другата седмица съм на ФМ и от сега като ме е затресла една треска дали всичко е наред с бебчо, направо място не си намирам в къщи. Имам чувството че ще се побъркам от притеснение.
Лек ден на всички.
П.П.4U честит ти рожденик да ти е жив и здрав, и много да се обичате.   bouquet

# 163
Аги, да ти е жив и здрав големият мъж в къщата! На ръце да те носи.  Hug

# 164
  • София
Аги, жив и здрав да ти е , и много да те слуша наистина. Да те дарява с неотразимата си лИбоФ  Hug

Общи условия

Активация на акаунт