Август дойде, новини за бебета да донесе!

• 21 214
  • 713
  •   1
Отговори
# 165
Хей, морската здездичка - много сте хубави със Слон. Фото "Ники и Ники" ви издаде.  Wink

# 166
  • София
Да бе да, хубави са ми обръчите около корема, голЕм срам. Добре, че свалих 2 килограма, да се почувствам малко по-добре.

# 167
Като каза обръчи ме подсети, че Меги не се е разписвала днес.  Mr. Green
Много си си хубава. Да не чувам детски плач.   Hug
И ще спреш да пушиш, защото ще ти се скарвам.  Naughty

# 168
  • София
И ще спреш да пушиш, защото ще ти се скарвам.  Naughty

smile3518

# 169
Стига плакала, защото ...  Naughty
Специално за Ники Mr. Green

# 170
Ха,здравейте и от мен все още жива  Mr. Green
Дребния направо ни стопи лагерите с татко му през последните два дни и нощи.Милия така го мъчат коликите,направо е ад.Сега като по чудо спинка сладко до мен.
От толкова не спане мама е станала като фиданка,успя да ми стопи излишните килограми за нула време.
Нещо Меги ми се губи,някой да има новини?

Последна редакция: пн, 06 авг 2007, 17:42 от berni

# 171
Берни, ще го изям аз този непослушник!!!
пу-пу-пу!!!
ще мине - още малко потърпете.

# 172
Ще търпим къде ще ходим.Да ти кажа някой път му се нервирам,ама той като че усеща и точно в този момент като ми се усмихне и край,минава ми.Много съм лесна. hahaha

# 173
Здравейте и от мен, завърнах се от медената седмица  Grinning
Забелязах че ще има доста да почета и за това първо реших да пиша.
Днес на връщане от Албена минахме през Варна и се отбихме за един преглед на 4D в Майчин дом, направиха ми фетална морфология и се оказа ,че ще си имаме момченце на 100%  Simple Smile .
Много съм доволна и от почивката и от прегледа.
Гуш и цун на всички   Hug Hug Hug

# 174
  • Пловдив
Тук съм Mr. GreenДо обяд виях във НОИ а до сега спах.
Дари честито момченце!
Аги честит ти рожденник  bouquet

# 175
  • София
Дари, добре си си дошла. Да покажеш снимки после от медената седмица.  Hug  Wink

# 176
Меги благодаря ти.
Надникнах в списъка и видях 3-те нови бремелинки  Laughing
Ники, Сладка мама и Анина желая ви лека и безпроблемна бременност и здрави бебчета като изминат деветте сладки месеца  Hug   bouquet
rita_zita благодаря ,задължително ще кача няколко веднага като ми ги пратят.

# 177
Откачам вече, наистина откачам. Така ненормална съм, с толкова неадекватна мисъл, неспособна на никаква трезва преценка. Болен мозък - в пълното значение на израза.
Повечето майки реагират нормално, когато дечицата им пострадат нещо. Не треперят всеки път, когато косъм се отскубне от главата им. Не вдигат аларма за щяло и нещяло, не звънят по нощите на доктора за най-малкото. Аз обаче - да!
 Вики има по-тъмно кафяово петънце на гърба, голямо колкото нокът. И моето идиотско въображение ме побърква сега... Ненормална съм. Съзнавам, че вероятно става въпрос за по-силна пигментация в резлутат на слънцето. Повтарям си го цял ден. Опитвам се да го набия в безхаберната си за разум глава. Е,не! Цял ден съм подтисната. В сряда ще го заведа на лекар.
Въпросът е в друго - ще задуша детето от собствените си тъпи страхове. Кво ми става? Що съм такава загубена? Много, много се дразня на себе си в такъв момент. Хем съзнавам, че поведението ми не е нормално, хем се опитавм да се успокоявам сама и да си привеждам разумни доводи, хем нищо накрая. Въображението ми си ги рисува разни....

# 178
Светле,миличка недей да се тормозиш излишно.Ще видиш,че нищо му няма на детенцето.Със сигурност ще да се е появило това петънце от слънцето.На мен още преди две години ми се появиха и то доста,които си ги имам и сега стоят си като лунички.
Въпреки всичко вече напълно те разбирам.На нас ни е подсечено дупето и аз съм във страшна паника да не му стане нещо на детето.Просто едно червено дупе,обаче мисля,че и аз смело мога вече да се впиша в графата луди за връзване майки.Горкото ми дете.
Стискам ти палци,всичко ще е наред.Сигурна съм.
Дари,добре дошла с хубавата новина за попълване на редиците на мъжките мами.
Меги,айде бе душко.Най-накрая се появи.Тъкмо си мисле вече,че съм познала датата. Laughing
Никито,как си?
 Hug

# 179
Берни, благодаря!

А за подсеченото дупе да кажа нещо. Племенникът ми имаше кошмарни проблеми с това. Е какво ли не изпробваха - никаква полза. Скъсваше се да плаче от болки, защото кожата чак се разраняваше и течеше лимфа. И една докторица ги посъветва да пробват с размита във водичка хума. Няма да ти казвам - забравиха за подсеченото дупе, за плача и всички тревоги около него. Пък и колко по-евтинко е, да не говорим. Wink Ама пак лекар трябва да те посъветва.

П.С. Впрочем племенникът ми също е Марти!

Общи условия

Активация на акаунт