Август дойде, новини за бебета да донесе!

• 21 266
  • 713
  •   1
Отговори
# 300
Едни финландски скиори претрепаха Левски. Името на новите евро-звезди е Тампере.  Mr. Green Макси не ти ли се е оплакал?

# 301
:
А пък аз проблеми с моята свекърва нямам! Искате ли рецептата? Живеем на повече от 1000 км разстояние  Mr. Green

ха ха ха, тъй, тъй! А като добро другарче, ще помогнеш ли ? Ако намериш къде да пратя моята из Виенско, и аз ще се уредя като теб.

Меги, айде бе слънце, кво правиш ти? Ще ни тормозиш до последно!

# 302
  • Виена
Светле, по-хубаво ще стане вие да дойдете тук, пък свекито си го оставете у дома... Че ако видиш тук старческите домове на какво приличат, ще ти се прииска отдавна да си пенсионерка във Виена.  Mr. Green
Рончо, Макси, за жалост, не е у правата вЕра. Заради майка си е чорбе. Ама като поотрасне още малко, се надявам да се усети детето  Mr. Green Ама днеска как се е радвал на Филип, защото досега беше на море и не го беше виждал. Майка ми каза, че целувал екрана и после мрънкал на майка си и баща си кога ще го доведат при нас  Heart Eyes
А това предварителен кръг ли беше нещо? Аз съм много аут в момента от нещата  Embarassed И отпаднаха ли окончателно за тазгодишната Шампионска?

# 303
  • София
Eхеее, голям чат сте му спретнали за нула време. К`во казахте за свекитата..., ако ще има винце да започвам да тренирам и аз smile3540
МногУ `убав тоз Иван, бе. Да е жив и здрав!
Светле, Зари /така вече му викаме за разнообразие  Mr. Green/ му се е дояло бобец във вид на кърма. Сещай се Mr. Green

# 304
Извинявам се, но чата е заради кърмата на Ренката.  hahaha
И от Уефа-та даже отпаднаха.

Светле, кога ще идваш в София?

# 305

Светле, кога ще идваш в София?

Май в началото на септември! Бе признай си направо, че така ти липсвам, че две не видиш. Ама нал знайш - за планината и Мохамед де!

Аги, ми тъй като Лъчко е мой човек - от мен бобецът е уреден. Да разчита детето! Peace Само да види как и кога ще докара майка му при бобецът/да се върнем на темата за Мохамед!/

П.С. Искам да препоръчам едни филм - "Аз съм Сам"/I am Sam/. Снощи го гледах - безкрайно ме трогна - не можах да заспя цяла нощ. Но ме накара да се замисля - трябва да съм благодарна на Бога за това, което имам и да приема, че има неща, които нямам.

# 306
  • Варна
Благодаря ви, че стискате палци за резултатите ми  Hug
Хайде и аз лекичко да ви подразня на тема свекърва  Wink Wink Wink. Днес цял ден сме вкъщи с мъжа ми, мързелуваме, а свекито се върна от работа, наготви, сложи ни масата и ни извика като малки деца да вечеряме, докато ние си седяхме пред компютрите Simple Smile. Как да се оплача от тази жена Simple Smile, от 3 години живеем заедно и не е имало някакви сериозни проблеми досега.
Да ви споделя, притеснена съм, цикъла ми закъснява 3-ти ден, възможно ли е да се объркал от дуфастона. Миналия месец ми дойде на 13-ти (на 32-я ден след аборта) и си мислех, че този месец вече ще влезе в ритъм, както си ми е бил винаги на 28 дена.

# 307
  • Виена
И от Уефа-та даже отпаднаха.

newsm45 tantrum Rage Rage Rage Banghead Rage newsm61 smile3514 smile3511

# 308
  bouquet много е сладко бебе Иван!
fever и от мен имаш стиснати палци!
Рени, не се впрягай на Краси. Наистина едно малко човече обръща живота наопаки и понякога вместо да се радваме се получават дразги... Определено не е прав да те тормози така заради езика. При нас пък сега като че ли е по-трудно. Вики първите три месеца беше една поспалана и имах време да свърша всичко. Сега ми е по-трудно, защото непрекъснато иска внимание и е голяма калпазанка все ще свърши някоя беля ако я оставя сама да се забавлява.
И най се дразня на тая реплика "какво прави цял ден... няма нищо за ядене.... не ми е изпрано еди кое си и т.н". Иначе и Вики се будеше единствено около 3 часа да папка и направо  Shocked като му се обаждаха приятели и близки той им разправяше, че не можел да се наспи. Сега яде към 5 сутринта и се редуваме да я храним, компромис  Grinning И той пак е на далавера, защото тя се наяжда за 5 минути и заспива, а аз ставам да се  цедя та да има за следващото ядене.
А най се дразня като ми каже да я оставям да плаче щом се налага и да си свърша каквото съм почнала, защото когато се разлигави и разплаче той е първия, който отива да я дондурка  Grinning
По въпроса със свекървите мога само да се оплаквам...  ooooh!Вие сте добре, ами аз като имам 2 свекита /на мъжа ми родителите са разведени/. В началото се чудих на коя да угодя, сега ги отсвирих и двете и минах и аз на "да, добре"  Laughing

# 309
  • София
много готин сладур тоз Иван- да е жив и здрав!
 Аз тая вечер ходих на преглед и бързам да се похваля - видяхме сърчицето  Grinning , освен това е и по-голямо бебчето от това,което очаквах - 8 седмици и 2 дни го изкара ехографа.

# 310
angels_zg  Hug И за напред само хубави новини!

# 311
Здравейте,
класирах се и аз най-сетне да пиша. Искам още командировка във Варна, но ако може без дъжд. Фивърчето така ме разходи по тихите улички, че имах чуството че съм изминала километри, пък то накрая ме остави почти там, от където ме взе Simple Smile Спаси ме и от отеклите ми от седене крака. Та едно огромно благодаря. И най-вече за запознанството. Следващия път обещавам да се видим по-близичко до адашката.

Дари, много красива булка си.

Относно свекитата. Забелязала съм, че скандалите вкъщи се случват след като любимия през деня си е говорил с майка си. Е после може да ми стопи нервите все едно аз съм му виновна, че не мелят брашно двамцата. Ама както се казва, скоро ще навъртим 6 годинки бракосъчетани и някои хора съм ги турила у лево.

Рени, за ситуацията не знам какво да кажа. В началото се опитвах всичко вкъщи да бъде на 6, но ставах прекалено изнервена. В момента, в който реших, че и "Хасан е хора" и оставях домакинска работа и за любимия нещата се наредиха. Но пък никога не съм го будела нощно време. За мен си беше закон - аз винаги мога да си открадна 15-30 минутки сън през деня, но той не може. А трябва да е свежар, за да е адекватен.
Та в началото докато се нагодим ядяхме 1 манджа по 2 дни или каквото може да се спретне за 15-тина минутки. А основното чистене си остана за съботите (през седмицата само поддържащо такова). А по въпроса за "какво прави цял ден" му се наложи да изпита на собствен гръб как е, когато дребния вече беше над 1 годинка и си искаше наистина цялото внимание.

Ами това е от мен.

Ники и Анджела - кога ще си сложите тикърчета?

На всички пожелавам приятна и успешна седмица.

# 312
  • Пловдив
angels_zg честито сърчице дано да си върви малко по напред,при мен беше така и съм по спокойна.
Шер ти с две свекита не  ми се мисли Twisted Evil
Мойта е такава душичка(пу-пу)ама срам не срам ние сме на отглеждане чисти ни готви и дрехите ни пере.На хубаво бързо се свиква как ще се оправям като се изнесем Crazy
Светле ми на мойта мома и харесва вътре и хич не дава признаци да излиза.Леля и се изявява като гледачка и каза че ще излезе на 16...да видим

# 313
Ейнджълче, браво, слънчо! Това се казва свежарска новина. Браво. И юнакът все така голям да расте!
Меги, няма да е на 16-ти. Все си мисля, че няма да е на тази дата, ама да видим.

Аз пак започвам седмицата с кофти събития. Нали обучавам роми сега. Вчера са се изтрепали в махалата. Жестоко. Трима наръгани. Единият е починал. Групата ми е разделена на две групи. Сега има някви специални части в махалата - не ги пускат да излизат, та аз часове няма да карам днес. Confused

# 314
Меги, аз залагам за 15-ти!
да видим  Wink Знаеш, че стискаме палци!!!

Ейнджъл, бравос!!!

На всички пожелавам много приятна, весела и слънчева седмица!

Аничка, отдавна съм занемарила домакинстването. Когато няма сготвено, ядем сухоежбина или излизаме на вън... най-често караме на аламинути. не може и бебе, и работа ... аз не съм робот! В събота такъв екшън си спретнах, за да изчистя, че още ме болят мускулите.
свекърва ми и родителите ми помагат, но най-
често само да погледат бебето за малко или да я изведат.
през останалото време съм сама, че много болни има напоследък и Марио вечно е на работа...

Но при всички случаи гледам да не си разваляме отношенията с него, защото наистина съм много уморена и изнервена.

Общи условия

Активация на акаунт