Август дойде, новини за бебета да донесе!

• 21 260
  • 713
  •   1
Отговори
# 285
Привет и от мен,аз стягам багажа за морето... SunglassesВече нямам търпение просто

Ники, не се впрягай толкова и не се ядосвай заради свеки.Ако пък много те ядосва свиркай,ще дойда да помагам с каквото мога.Поздрави на татко ти,специално!

Рени,едно гуш за теб.Всичко ще се оправи.не ви е малко на главата сега,до като свикнете,а и предполагам сте изнервени:hug:

Дари,много хубава булка си,ама много... Peace.Чак на мен ми се дожени отново...

Февър,стискам палци всичко да е наред с изследванията и да чакаме резултати вече.Само не разбрах защо Листериозата се пращала  чак в чужбина.Аз като пусках за листериоза и токсоплазмоза в   "Центърза за заразни и паразитни болести"  на паметника Левси,мисля че излезнаха за 5 дни и незнам да са ги пращали в чужбина?

Светле.къде си бе мила?

Успех на всички ви  bouquet

# 286
Добрютро,миличкиии!

Ей,Аске, весело изкарване на морето:) Дано ви е много хубаво времето, да плуваш в морето и за нас, трудещите се... И ...много да се обичкате:)

Рени,не знам мама и бате,ама от вчера и аз те мисля и идея си нямам как да ти помогна с тоя пуст немски...  Трябва ти повече практика...трябва да си говориш с някой. Краси не може ли да ти говори на немски? А навън е пълно с мами с бебоци. Ако се включиш в някоя компания от мами, да разхождате хлапетата и да си приказвате...според мен ти трябва да се отпуснеш.. В зоопарка като ходихме, беше пълно с хлапетии /няма да казвам колко невъзпитани,ама това е друга тема/. Нали в Австрия ги раждат набързо едно след друго,та имаше всякакви габарити... И ужасно много майки... Ако се присламчиш към някоя компанийка набързо ще прошпрехеш... Можеш да се обадиш и на мойта Краси, тя вчера си замина от БГ,може и с нея да се посъветваш...Тя живее близо до Шонбрун,ама във Виена с това метро разстоянията не са това,което са тука... Ти си човек на действието и хич не си те представям да си останеш само у дома-домакиня-която да си гледа децата... Та ти трябва пустия му език...Или пък да си дойдеш до тук,да оставиш Фил на мама и да изкараш някой интензивен курс по немски...я в алианса, я в някоя езикова школа...  Според мен само ти трябва да се отпуснеш..   Знам,че ще се справиш обаче. Каквото и да предприемеш,само не се отказвай,понеже ЗНАМ,че можеш:)))

Хайде хубава неделя от мен!

# 287
Ренче,  Hug Hug Hug
Ти си много умна жена и въобще не се връзвай (но не му се и оставай Wink) на някакъв немски. Краси има "стра`отна" стратегия как да загубиш мотивация. Повечето мъже имат вграден чип на тактичност като на строителен метър.
Ти много бързо направи прехода от София към Виена. Почти без предварителна подготовка. Близките ти са далече и на известна сума разстояние от теб. И Ники е съвършено права в написаното по-горе. Езикът ти трябва и ще го проговориш. Нали знаеш, че има универсално люкарство за отпускане - и Маврудеца включително.  Wink
Преди години една колежка трябваше да замине за Канада и напусна работа близо година по-рано, за да научи френски. А мъжът й знаеше читаво само немски и твърдо й отказа да учи Квебекски език още оттук. Защото с това което знаел, хората го били разбирали.  Mr. Green Че кой няма да го разбере, когато си поръчва Виски  Mr. Green
Та ако искаш, отпускай се да говориш с наличния ти езиков запас+други езици и жестове ако трябва. Убедена съм, че неразбрана няма да останеш, а няма и да се чувстваш толкова зависима.
И понеже не те знам кога ще решиш да стигнеш до София, за да се запишеш наистина на някакъв бърз курс тук - ако искаш, че потърся някакви немски граматики в книжарниците + българо-немски разговорници и когато мама тръгне към Виена, ще се срещна с нея, за да ти ги  донесе. Свиркай само.  Heart Eyes

# 288
Само за малко влизам, че имам задачки, ама по спешност ...
Ренка, успокой се - минах през точно същия период! Нормално е да сте изнервени и двамата. Ситуацията е съвсем нова, без аналог... Малкото човеше иска непрекъснато внимание!
аз бях яхнала 100 метли, но накрая се поуспокоих - няма смисъл! проблемът е, че явно имаме прекалено високи изисквания към мъжете си, а те - горките, не са особено адекватни!
Мислех си, че Марио ще ми помага много повече, но съм сгрешила. Той дори спи в другата стая, но го оправдавам, понеже има тежка професия!
Дори веднъж го чух да говори на бебка, че заради нея съм го намразила Shocked Горкия!
спри, опитай се да се нагодиш към новата ситуация и не му се сърди!

Фивър, стискам палци!

Момичета, целувам ви - някои и по коремчетата  Laughing

# 289
  • София
Ренче, Ламята е права. Малките човечета така ни обземат и си мислим, че и с мъжете ни е така. А по повод намразването мъж ми веднъж се беше заоплаквал, на майтап де, че има друг мъж в живота ми  Laughing Ама то къде майтап, къде истина  Crazy
fever,  fingerscrossed
 Hug Hug Hug за всички

# 290
  • Виена
Милички, благодаря ви!  Hug Знам, че мога да си се намрънкам пред вас. Ники, Краси ми говори на немски и като допусна грешка следва една тирада колко не ми пукало, каква съм несериозна и как така немски няма да науча. Ставам пишман всеки път, че съм казала нещо или пък попитала за нещо си... Прави сте за проговарянето. Ама като не го знам като хората, как да си отворя устата да проговоря като заради ругатните от Краси, очаквам и останалите да ме нахокат за слабоумието ми. Сега покрай Филип непрекъснато си общувам с хората по улиците, защото много му се радват и ме разпитват за него. А за мене е истинска мъка. И им се извинявам като ученичка, че разбирам и говоря малко, а те, милите, непрекъснато ме убеждават, че не съм права и си говоря добре  Crazy Само "творецът" на Филип май е на мнение, че е време да защитя докторат на немски в местния филологически факултет. И затова ми се мачка самочувствието и направо не знам кога ще се отпусна да говоря.
Ламче, аз май не съм слизала от метлата! Ма то непрекъснато ми се дава газ да съм на нея!
Фивърче успех и от мене, мила! Извинявай, ма нещо съм в тъпо настроение и от това ставам нетактична  Blush
На всички  Hug

# 291
  • Стара Загора
Днес изписаха бебе Иван на мама rose_mader...е няма какво да си кривя душата...съвършен е Blush
Сега качвам снимки..ще пусна да го видите...страхотен е.
Аз даже се разплаках...развълнувах се..май още са ми останали хормони от бременността дето да ме тресат Twisted Evil

изписване на бебе Иван

Понеже Ани купи количката още юни месец и тя стоеше на съхранение в нашия гараж та днес я носехме. Живея много близо до болницата и с мъжа ми решихме да не ходим с колата а той буташе Слави а аз празната количка на бебе Иван. Нашите колички са едни и същи и познати по пътя ме питаха какво правя с тези две колички..рекох "тренирам за близнаци" Mr. Green

Последна редакция: нд, 12 авг 2007, 16:34 от Хера

# 292
рекох "тренирам за близнаци" Mr. Green

Станахме три!
А бебе Иван е голям хубавец. И какъв кротък вид има само.

Дари, страхотна булка си.Като от реклама. Верно на човек му се доженва отново. Ама трети път/с Митко сме се женили два пъти/ ще ни дойде много! Ма кво пък - три било за щастие.
Рени, Ники,  Hug - няма да ви обяснявам за хормоните, вие си знаете. Макар че в доста отношения имате право да реагирате. В някои от описаните ситуации разпознавам собствения си семеен живот. Confused

Ася, любов, да си напочинеш на морето много. И после - успешна защита, а после - друго съм ти намислила. Grinning
Аги, кво прави готиният мъж? Пита ли замен? Липсвам ли му! Както вече казах - само да бях д 28 години по-млада, леееееее. Mr. Green
Рони, вие приключихте ли с жилищните уредби, щото и на теб ти мисля разни задачки? Ти като запален футболен любител, що не коментираш последните подвизи на Левски, а? Впрочем аз съм левскарка. Ама така, за идеята - иначе бъкел не разбирам от футбол. Laughing

Весела и Рита ми се губят. Макар че за едната знам що.

# 293
  • Стара Загора
Ама ако питам свеки...Слави ми бил достатъчен. Тя имала едно и аз ще имам едно... Shocked Rolling Eyes Twisted Evil Айде бе... Twisted Evil Тя като тръгна за хляб, чанта взе ли си? Twisted Evil Mr. Green

# 294
Ама ако питам свеки...Слави ми бил достатъчен. Тя имала едно и аз ще имам едно... Shocked Rolling Eyes Twisted Evil Айде бе... Twisted Evil

Откровено казано съм възмутена! Мислех си, че всички баби имат желание за мноооого внуци. Не ми е понятно такова отношение. 
Ама свекито ти да си гледа работата/,мале това си плаче за бан - да плюеш свекито на мода!/ ти вече си в списъка, а от там измъкване няма. Ако има нещо против - предай й, да дойде с нас да изясни въпроса!  Thinking

# 295
  • Стара Загора
На свекито съм и дала заето многооооо отдавна. Толкова глупости е наговорила и свършила, че идея си нямате...ако има приз за свекита...моята ще е на първо място. Twisted Evil А ако хулиш свекито на мода...следва бягане в избата и мъкнене на голяма бутилка маврудец...там е силата. Mr. Green

# 296
Н А ако хулиш свекито на мода...следва бягане в избата и мъкнене на голяма бутилка маврудец...там е силата. Mr. Green
Информирам модератора, че от утре съм най-яростният СВЕКОПЛЮЯЧ, щом тъй ще ме наказват. Ама що си мисля, че и Рони ще се присъедини. newsm78
Впрочем ти нали тренираш за свекърва. Вероятно твоята просто иска да ти помогне, давайки пример. Тя затуй го прави жената - от добро. В името на качественото образование. Mr. Green

В тази връзка да кажа, че и на Ники свекървата по същия начин - за да я подготовя още от сега за свеки!
И така, както си бъбрим, Рита ще вземе да се уплаши и да се откаже да й ставам свекърва!

# 297
Рони, вие приключихте ли с жилищните уредби, щото и на теб ти мисля разни задачки? Ти като запален футболен любител, що не коментираш последните подвизи на Левски, а? Впрочем аз съм левскарка. Ама така, за идеята - иначе бъкел не разбирам от футбол. Laughing
Разучавам нова песничка - кой пере? Там-пере. Къде пере? И тук пере и Там-пере  Mr. Green
Утре ще ни доставят новото бюро за новия кът и моето любимо колело ще трябва да си търси ново пространство.  Cry

Иван наистина е перфектен. Много, много щастие им желая на цялата фамилия.

Две трениращи за люти свекърви одумват свекърви.  hahaha

Февър, прекрасни резултати от изследванията ти пожелавам.
Меги и Ани, къде сте?

# 298
  • Пловдив
Тук съм Mr. Green
Текът ми лигите по бебе Иван Heart Eyes

# 299
  • Виена
Много сладък тоя Иван!  Heart Eyes Още веднъж да пожелая да им е жив и здрав!   bouquet
А пък аз проблеми с моята свекърва нямам! Искате ли рецептата? Живеем на повече от 1000 км разстояние  Mr. Green
Рони, кво пЕрете пък вие?

Общи условия

Активация на акаунт