Ники , не се ядосвай,че бебчо ще страда!На мъжкото ще му е минало днес .Ние с мъжът ми сме пък двамата скорпиони и като се сдърпаме,гледай кво става.
Ясна,голямо гуш и от мен.

Аз днес и утре съм на работа по 12 часа и не знам как ще издържа.

. Аз обаче нямам проблеми със свекървата, живеем заедно от 3 години и мога да кажа, че не е имало сериозни конфликти. А пък и мъжа ми си я настъпва от време навреме, когато реши нещо да се меси, той винаги е на моя страна.

Толкова е нахален, че си позволява да ме пита кво толкова съм правела по цял ден, та съм уморена...
И аз каква да му отговоря на подобен въпрос, а? А нощем си слага тапи в ушите, за да не го буди детето. Пък Филип проплаква за малко между 3 и 4, нацоква се и пак заспива до сутринта! И това ако е неоставящо те бебе на спокойствие, направо не знам как ще реагира, ако беше някой врещящ каприз! И като ме раздруса качествено, неминуемо се отразява на детето!
И то става нервно и неспокойно, направо ми се къса сърцето, че позволявам да ми влияят подобни простотии. Върха на всичко е като се сговни тотално ситуацията - изчезва за половин час под душа и като излезе - все едно нищо не се случило - много ме обичал, какво щял да прави без нас, ние сме неговия живот... Егати и циклофренията!
И така сме всеки ден почти! Взе да отива към писване ситуацията, пък да видим докога ще я откараме с такъв режим! 
върна ме три години назад...и естествено сега казах на мъжо да ме вземе пак, че да има джумбаре..ама той не ще да се мамел втори път
а аз такова злато

И на двама ви не е лесно,но съм сигурна,че скоро ще свикнете с новия си живот,понеже /поне аз така си мисля,ако не-който смее да отрича/ след появата на нов човек в семейството,живота ти е обръща в съвсем различна посока. И сигурно е доста по-различно от представите ти... И докато ти все пак си жена и майчинския инстинкт ти идва отвътре,при мъжовете сигурно е по-друго и по-трудно свикват...Ама ще свикне,къде ще ходи...
, не ми се полага
Аги, има и по-гаден вариант с мобилния. Аз от Краси го научих. Просто пращаш тон "заето" и не се обаждаш изобщо. И така - 1001 пъти поне.
Ама че може нещо да има нужда за детето... ми какво от това! Който си има дете, да си го гледа! Освен това, съм безнадеждно тъпа, че не съм знаела немски и не съм можела да си говоря дори с доктора на детето. Не че това е език, който се знае от дългогодишни емигранти... А курсове не ми се полагат, щото човек, завършил висше (пък и не само едно!), нямал нужда от курсове. Е, опитах да посещавам точно три вида "изгодни" и резултатът беше, че ме напъдиха и от трите места... А "неизгодните" не си стрували инвестицията пак поради причина, че самоподготовката била най-добрият метод!
Страшна логика! Добре, че дойдох тука, да науча такива "истини" за нещата от живота!
От тоя интерактивен курс, ми идва
Една Бианка изобщо не ме пуска да мина напред докато не си направя упражнението без грешка, а когато поискам помощ, ми се отговаря, че за шест месеца хората не само проговаряли, ами и квободно общували и писмено и говоримо, пък аз още въпроси задавам... Е, в такива дни ми идва да се гръмна и се чудя кво точно търся на майната си от родните места! Както казва Лисицата от "Малкият принц" - "В живота няма съвършени неща!". Утре ще се включвам от Виена на живо в предаване по "Хоризонт" и ако продължавам да съм в подобно настроение, познайте как ще мотивирам хората да раждат деца например!
Много го обичам!