Август дойде, новини за бебета да донесе!

• 21 249
  • 713
  •   1
Отговори
# 255
  • Стара Загора
Еее, то или цицомани, или гъзари ще да са.  Mr. Green
Моето ще е от двете  Mr. Green

# 256
Ясна, голямо гушкане ти удрям.
 Hug

Електра е несериозно другарче. Чакам аз новини някакви от нея, а тя не се вяства.  Naughty

Кога ще се бирим да вземем да се видим?  Mr. Green

# 257
  • София
Малко чат? Чакаме ви в "стаята"  Mr. Green преди да съм почнала да гладя и да оправям багажа за морето да си поклюкаме малко.

# 258
  • София
Днес, е паднала бомба наистина, ама с този чат ...  ooooh!
Весенце, и ти се завърна на работното място , и не се мяркаш тук.
Тези бременни сънища ме побъркаха. Първо 4U сънува ...  Mr. Green
а аз нощеска сънувах , как майка ми ме изпраща към морето, и ми
казва да си крия корема , че ми се виждал. С лек намек, сещате се какъв.
Беше толкова реалистично, реших че вчрера като ме изпращаше от нас
може и да го е казала, и аз днес да съм се умопомрачила, и да не мога да
различа реалност, от сън. Ужас, ставам за смях.
Ники, да ме пращаш при мъж ти, да ми побае малко, че ще почне
да ми се разтроява личността скоро.  Mr. Green

# 259
Вържи му барем коланче на коремчето ти.  Heart Eyes

# 260
Най после качих снимките  Party и пускам линка СВАТБАТА НИ

# 261
Дари,страхотна булка си.
За пореден път се убеждавам,че тук сме се събрали само убавици. Laughing

# 262
Дари, много снимки с усмихнати и щастливи лица видях.
Както и преди бях казала, ти си неотразима. Съпругът ти е един много щастлив мъж.  married

# 263
  • Виена
Дари, много си хубава! Нямам думи... Отивам да си разглеждам още! Чак ми се дожени като ти гледам щастливото излъчване!  married
Още веднъж ви пожелавам да се обичате и да сте много, ама много щастливи! И да се радвате на толкова деца, колкото искате!  Hug

# 264
Дари,страхотна булка си.
За пореден път се убеждавам,че тук сме се събрали само убавици. Laughing

Абсолютно подкрепям Берни:)))

Мнооооого съм бясна. Не мога да се събера в кожата си. Свекито твори необмисленици,аз казвам на мъжа ми какво мисля по въпроса и какво се получава? Цял ден не ми се обади да ме пита как съм,прибра се чак преди малко/а трябваше да е на работа до 8,30 сутринта/ и ми говори само служебно-бил гладен...отказа да яде мойта манджа,яде тая на баща ми. Ей така от нищо ти излиза име,че си лош човек. А съм права. Нали,Рони? Понеже знаеш за какво става дума. Бясна съм ужасно.  Сигурно и хормоните ме палят допълнително...
 #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 265
Дари, чудна булка си! Много семейно щастие за напред!  bouquet и аз отивам да доразглеждам  Wink
KikiNiki, яяяя не се врягай! И на мен вчера ми идваше моя да го  #2gunfire ама днес се поправи  Mr. Green
А пък щом става дума за свекито... оправия няма! Прави си каквото си наумила и това е! Wink

# 266
Ники, като преспи, на Ники ще му мине.  Hug Явно е бил между два огъня и се е скатал (при единствения наоколо), за да премине бурята между жените.
Пък нали знаеш и за пътят до ада, който е осеян с добри намерения.  Wink
Понеже жените отговаряли за дипломацията в  къщи, ще трябва май ти да се жертваш а се разбереш със свекърва ти. С благодарност за добрите й намерения, но неефективността точно в този момент и икономическите конюнктури. 
А ти сега няма да си тровиш нервите. Важни са ти за по-значими неща.   Heart Eyes

Последна редакция: сб, 11 авг 2007, 08:07 от рони

# 267
Благодаря ви  Hug

Ники и аз имам такива проблеми със свекито, не е никак лесно, нали моя убавец им е едничък син... страна не може да вземе. От цялата работа се получава така ,че той си убира чукалата на някъде, а аз оставам да се тровя и да си рева. Това беше до скоро ,сега им намерих цаката ,гледам си тумбачето и си свиркам. Че сме и една зодия , хвърчат стрели от всякъде и никой не се дава.

# 268
Дари,да не сте и вие двамата стрелци:)) Щото ние сме и тука обикновено цари мир,ама като се нажежи обстановката и става страшно:)) Ама много ме е яд,че точно когато всичко върви ОК и се случва нещо подобно,което скарва нас... Тя свекито не е лоша жена,ама ей на-откак я познавам все по-радикалните действия,които предприема са едни такива,абсолютно недомислени... Миналата година с големия корем колко рев съм изревала. И много от нещата си и ги казах както ги мисля,ама какво от това. Сега се е ентусиазирала на друга тема и уж се разбрахме,че всиччко ще проучим,ще седнем да говорим и какво...изведнъж вчера разбирам,че отново си е предприела нещо на своя глава... И съм права да протестирам..и естествено,че на мъжа ми ще му говоря-нали той е при мен.  И той осъзнаваа,че съм права,и пак на мен ми се кара, задето съм му държала сметка на него за действията на майка му.  Айде,че нещо много се разписах, ама си беснея все още...
  Нещо май времето днес няма да е много хубаво. Ще оставям татето да си ходи сам на село,че не ми се мръзне там на дъжд. 
  Хубав уикенд на всички! Hug Hug Hug

# 269
Дари, страхотна си! много си красива! изглеждате много щастливи - пожелавам ви любов, късмет и незабравими мигове заедно!!!

Ники, недей, бе стрелчо! знам, че сме много емоционални и си говорим право куме в очи! това не винаги е подходяща стратегия - от личен опит говоря! положих големи усилия да се науча да си затварям устата...

ние с Марио така сме се разбрали - всеки озаптява собственото си родителско тяло! като има нещо да се казва - казва си го на собствените родители и нямаме никакви конфликти. По дифолт сме се разбрали, че са се пошашавили горките, но нищо не може да сенаправи - напротив, с възрастта ще става все по-зле, но е важно да са ни живи и здрави  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт