Август дойде, новини за бебета да донесе!

• 21 256
  • 713
  •   1
Отговори
# 240
Ха добър ден и от мен. Много съм застреляна,не знам как се борави с тоя чат. Влезох там,видях на Рони името,написах нещо и ми казаха,че такъв човек нямало... Ако някой пусне линк...или поне да обясни на тъпото как става...

Ехее,браво,Борянче:)явно пред декември ще ни се народят момченца. Пък на пролет се раждат момиченца в нашия форум:))) Да видим дали тази година ще продължим традицията. Весе, Марков не ти ли каза нещо за пол на бебето? Щом е преброил пръстчета, може и друго да се е видяло...

Днеска ми е много заспало и уморено и отивам да прилягам.

Хубав ден на всички  bouquet

# 241
аз съм в чата в момента, но няма никой
#rpz

Не се уцелихме нещо! отивам да приспивам Мия и после пак ще се появя

# 242
Аз бях и излязох.
Процедурата накрая даже и аз я разбрах, така че всеки ще успее.

1- влиза се в чат-канала (аз го правя оттук).
2- там, където пише вашето име си пишете вашето име  Mr. Green, ако някой друг бързак не го е направил вече. И ентър.
3- Като зареди, влизате в канали.
4- От канали, пишете в празното поле #Р.П.З.
5- Рони е там.  Mr. Green

# 243
Честито бебче на мама Роуз.Да е жив и здрав ,много късмет и усмивки.  bouquet

# 244
  • Виена
Рони лъже  Crossing Arms

# 245
Шъ тъ замола - питай Марги и Берни. Те да ти кажат.  smile3534

# 246
Не лъже там беше,и Марти може да потвърди  Grinning
Аз да ви се оплача как пострадах днес.Сипах си вода в шишето да правя мляко и както беше вряло като го раздрусах и като взе,че се отвори тва шише и всичко на корема ми.Сега имам прекрасни червени петна Weary ,дано не стана на мехури.Направо ужас.
Много скромно присъствие има днес тук,що така?Къде сте се покрили?
Отивам в чата,дано поне там има някой.
Гуш от нас  Hug

# 247
  • Пловдив
Берни дано да няма последствия  HugЦунки ма Марти Heart Eyes
Аз да докладвам беба не е чак толкова голяма 3650,но ако не излезе до другата неделя пак има опасност да ме резнат.засега всичко е нормално  и чакам само дето незнам какво е контракция,а и разкритие е нямам......

# 248
Меги,ти на това ли казваш не чак толкова голяма.Едро си е бебето,важното е да ти е жива и здрава,пък както дойде така да се роди.Аз също нямах никакво разкритие като ме приеха в болницата,и като ми шурнаха водите се оказа,че вече съм с 1.5см.

# 249
  • морето и сините вълни :)
Меги-аз да не те преваря бе мила..Мойто секцио е за 22-ри.Така решихме със съпружеското тяло Peace PeaceСя остава да каже и доки на 20-ти че става за дата.защото нали ми каза да си избирам дати от 21-ви до 26-ти.Та си заплщх последната лъвска дата Peace

Ами Меги-незнам на кое викаш едро бебе,ама мойто бебе  е толкоз голямо че ехографа неможа да хване размерите му..и  не отчете никакви размери #Crazy #Crazy #Crazy.Доктора се ошашави..на мястото на размери ехографа изкара въпростителни както и на гестационните седмици Mr. Green Mr. GreenТъй че не се шашкай
лек ден на всички

# 250
Берни, вземи си някакво мазило за изгоряното. И докато готвиш, дръж Марти далече. Hug
Миналата година си спомням, че открих една любима отчетна мама в болницата. Докато готвела (преварявала му вода), взела Ивчо при нея в кухнята, за да бъде под око и да не страда за нея. Но при ваденето на шишето от МВ-печка го изтървала и пръските вода отишли към детето. Слава богу, нищо по-сериозно не се оказа. Но тогава тя си знае какво й е било на душицата.  

Меги, стискам палци за теб, че още мъничко остана. Разкритие се прави бързо.  Hug

Едни малоумни пияндури до 2 часа крещяха и псуваха в заведението под нас. На по-нечленоразделни слова е способен само "любимия" комшия.
Досега не се беше случвало оттам да се чува каквото и да било.  

# 251
  • Стара Загора
Херка, а ти що се подвизаваш из болниците?  Добре ли сте всички?  И що черпиш само Рони,а? И ние пийваме. Mr. Green       
Аааа добре сме...просто ходех на една лекция за кърменето Mr. Green Аз не съм кърмила никога ама цедях като дойна крава три месеца...диването не засука въобще...ама на чужди цици налита...все още Mr. Green

# 252
  • Виена
...ама на чужди цици налита...все още Mr. Green
Ще информирам модератор! Mr. Green От такива приказки на нашите момчета от форума име ще им тръгне! Вики обичал големи цици, Слави налитал...  ooooh! Набедихте ми сладките момчета и това си е... Моето засега предпочита ако не спи, да има цица в устата  Whistling
Хайде, добрУтро на всички!  Hug

# 253
Еее, то или цицомани, или гъзари ще да са.  Mr. Green

Ники ме направи отново прекрасна.  Heart Eyes

# 254
Ето ме и мен. Аз тези дни много много не се вясвах щото нещо ми беше криво и не исках да ви развалям прекрасното настроение, особено на нашите бремелинки. Искам да ви кажа, че много ви обичам и ви гуша силно  Hug, а на скорошните бъдещи майки с лъвските бебета искам само да им пожелая много късмет и леко раждане, и накрая, но не напоследно място   ylinfant  smile3521

Та така, за сега това ......................,а и това Kissing Heart

Общи условия

Активация на акаунт