Август дойде, новини за бебета да донесе!

• 21 260
  • 713
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Дари,много сте хубави! Grinning
 Ники , не се ядосвай,че бебчо ще страда!На мъжкото ще му е минало днес .Ние с мъжът ми сме пък двамата скорпиони и като се сдърпаме,гледай кво става.
 Ясна,голямо гуш и от мен. Hug
 Аз днес и утре съм на работа по 12 часа и не знам как ще издържа. Sad

# 271
Благодаря  Hug
Дари,да не сте и вие двамата стрелци:))
Двечките със свекито сме стрелци и от там идва престрелката, всяка си държи на нейното и не отстъпва. Аз казвам "да, добре" и пак си правя каквото си знам ,иначе не става.

# 272
  • София
дари76, много си хубава и щастлива.
Аз казвам "да, добре" и пак си правя каквото си знам ,иначе не става.
и аз съм стрелец и отговарям същото на моята свеки. Тя е водолей, ама... - едно си баба знае, едно си баба бае. Ама аз си я обичкам и такава, няма как да ги променим.

# 273
  • Варна
Дари наистина си много хубава Simple Smile
Ники не се ядосвай, и аз съм стрелец и знам стрелците как избухват понякога като им прелее чашата Simple Smile. Аз обаче нямам проблеми със свекървата, живеем заедно от 3 години и мога да кажа, че не е имало сериозни конфликти. А пък и мъжа ми си я настъпва от време навреме, когато реши нещо да се меси, той винаги е на моя страна.
Днес да ви кажа много се ядосах. Поръчала съм маса и столове от преди един месец и днес случайно минавам да видя дали всичко е готово и установям, че масата, която са направили е друг модел от тая която си поръчах. Направо побеснях. Ще трябва да чакам още 40 дена, за да направят тази, която искам   Sad
Иначе днес най-после си пуснах назначениете ми изследвания и около седмица ще чакам резултатите, защото бруцелозата и листериозата ги правели в Германия.
И друго да ви кажа, оня ден се видяхме с Anichka във Варна, тя е изключително положително настроен човек и й благодаря, че успя да ми предаде от настроението си  Hug
От понеделник съм в отпуска и ще си походя на плажче Simple Smile
Чао ви засега и лек ден!

# 274
fever стискам палци за хубави резултати след седмица  fingerscrossed

# 275
  • Виена
Дам... Драми, драми...
Пък ние от няколко дни (разбирай - откакто сме се върнали от родилния дом) вкъщи ще се избием! Сигурно ме тресе следродилна проклетия и мен, ама и това мъжкото не се страе наоколо.  #Cussing out Толкова е нахален, че си позволява да ме пита кво толкова съм правела по цял ден, та съм уморена...  Crazy И аз каква да му отговоря на подобен въпрос, а? А нощем си слага тапи в ушите, за да не го буди детето. Пък Филип проплаква за малко между 3 и 4, нацоква се и пак заспива до сутринта! И това ако е неоставящо те бебе на спокойствие, направо не знам как ще реагира, ако беше някой врещящ каприз! И като ме раздруса качествено, неминуемо се отразява на детето!  Tired И то става нервно и неспокойно, направо ми се къса сърцето, че позволявам да ми влияят подобни простотии. Върха на всичко е като се сговни тотално ситуацията - изчезва за половин час под душа и като излезе - все едно нищо не се случило - много ме обичал, какво щял да прави без нас, ние сме неговия живот... Егати и циклофренията!  #2gunfire И така сме всеки ден почти! Взе да отива към писване ситуацията, пък да видим докога ще я откараме с такъв режим!  Sick
Оплаках ви се. Ама няма с кого да споделя... Ако кажа на нашите или на брат ми, ще започнат да ме мислят, горките... Омръзнаха ми провалите в живота. Остарях, а оправия не се задава!  ooooh!

# 276
  • Варна
Renny напълно те разбирам, за съжаление понякога мъжете въобще не могат да разберат как се чувстваме и няма и как да разберат, защото никога не могат да бъдат на наше място. Дано да се оправят нещата, все пак сега е времето когато трябва най-много да се радвате на детето, което толкова сте чакали. Трябва да се правят компромиси. Понякога когато се караме с мъжа и той не е прав отстъпва и после ми се извинява. И аз се извинявам, когато не съм права.

# 277
Ренче,  Hug Hug Hug Дано половинката да си даде обяснения за женската заетост около едно бебче и да бъде по-толерантен към новия начин на живот. Компромисите са до време защото.  Praynig

# 278
  • Стара Загора
Кой каза "свекърви"  Mr. Green моята е природно бедствие...незнам..думи нямам да изкажа каква отвратителна жена е Twisted Evil Тя козирог...аз близнета Twisted Evil
Дари много хубава булка си Hug върна ме три години назад...и естествено сега казах на мъжо да ме вземе пак, че да има джумбаре..ама той не ще да се мамел втори път Crossing Arms а аз такова злато Rolling Eyes Mr. Green
КикиНики и Рени  Hug

# 279
Нещо лошо против тази моята прекрасна зодия ли подушвам?  smile3536 smile3530
Искам МаФруд за компенсация.  Crossing Arms

# 280
  • София
Ренка, те мъжЕте никога няма да разберат какво е ... Аз на моя съм му се зарекла, понеже все на нас ни било "лесно", един ден да си изляза сутринта без да се обадя и да се оправя както може  Mr. Green Ще си изключа жИсИема и като се върна ще го питам - "Е, какво толкова правИ цял ден Shocked че не си сготвил и др. ??? Пусто сърцЕ за сега не ми дава, ама Ше видим  Sunglasses

# 281
  • Стара Загора
Нещо лошо против тази моята прекрасна зодия ли подушвам?  smile3536 smile3530
Искам МаФруд за компенсация.  Crossing Arms
Това как е  Rolling Eyes
Замазах ли очите ти или да бягам до избата отново Mr. Green

# 282
К`ва изба е това? Че в домашния склад този ни липсва. Пък и на винарката-близнак в нас нищо не му говори.  Laughing

# 283
Уф тия хормони-бременни,следродилни...ужас. Ренка,дръж се!  bouquet И на двама ви не е лесно,но съм сигурна,че скоро ще свикнете с новия си живот,понеже /поне аз така си мисля,ако не-който смее да отрича/ след появата на нов човек в семейството,живота ти е обръща в съвсем различна посока. И сигурно е доста по-различно от представите ти...  И докато ти все пак си жена и майчинския инстинкт ти идва отвътре,при мъжовете сигурно е по-друго и по-трудно свикват...Ама ще свикне,къде ще ходи...
 А пък моя от 3 часа се занимава с плажния чадър,който се счупи,понеже не издържа на вятъра...нали го ползвахме за платно в лодката.... Не смея да го погледна,че както още е подбъзикнат от вчера... Иначе малко поукротихме топката помежду ни,но утре ще се срещаме със свекървата и да видим какво ще стане...тръпна...
  Уф днеска ми е крив ден. Поне малко погобленясвах... А и Хера тука с тоя алкохол, може ли за мене сокче? или нещо тестено...леле мразя се,отидохме в Метро и аз по средата на пазара така прегладнях,че си взех един пакет с някакви хлебчета,отворих си го и изядох едно цяло...защо не ми се ядат плодове и зеленчуци,ами тесто:((((((((((((((((( Ейнджълче,още ли набиваш филийки?

Момиии,кога ще се виждамееее????????

# 284
  • Виена
Оффф, и на мене ми се пие Маврудец, ама... Поради Нищоправене -  breastfeeding , не ми се полага   Tired Аги, има и по-гаден вариант с мобилния. Аз от Краси го научих. Просто пращаш тон "заето" и не се обаждаш изобщо. И така - 1001 пъти поне.  #Cussing out Ама че може нещо да има нужда за детето... ми какво от това! Който си има дете, да си го гледа! Освен това, съм безнадеждно тъпа, че не съм знаела немски и не съм можела да си говоря дори с доктора на детето.  Не че това е език, който се знае от дългогодишни емигранти... А курсове не ми се полагат, щото човек, завършил висше (пък и не само едно!), нямал нужда от курсове. Е, опитах да посещавам точно три вида "изгодни" и резултатът беше, че ме напъдиха и от трите места... А "неизгодните" не си стрували инвестицията  пак поради причина, че самоподготовката била най-добрият метод!  #Crazy Страшна логика! Добре, че дойдох тука, да науча такива "истини" за нещата от живота!  #Cussing out От тоя интерактивен курс, ми идва  hit Една Бианка изобщо не ме пуска да мина напред докато не си направя упражнението без грешка, а когато поискам помощ, ми се отговаря, че за шест месеца хората не само проговаряли, ами и квободно общували и писмено и говоримо, пък аз още въпроси задавам... Е, в такива дни ми идва да се гръмна и се чудя кво точно търся на майната си от родните места! Както казва Лисицата от "Малкият принц" - "В живота няма съвършени неща!". Утре ще се включвам от Виена на живо в предаване по "Хоризонт" и ако продължавам да съм в подобно настроение, познайте как ще мотивирам хората да раждат деца например!
А иначе да знаете какво перчене е кой е творецът на Филип... Като че ли да го носиш, родиш, обгрижваш изцяло е нищо незначещо събитие.
Още гадости мога натворя, ма ще обърна малко внимание на Филип,че е буден и си се забавлява самичък в креватчето, махайки ръчички и крачета  Heart Eyes Много го обичам!  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт