Август дойде, новини за бебета да донесе!

• 21 278
  • 713
  •   1
Отговори
# 390
Каква е таз среща,кво е туй чудо бре?Няма с кой да си говоря  Sad
Меги,твойта мома много инатлива,хич не и се излиза май.

# 391
  • Пловдив
Берни аз съм тук,но ще изведа мъжо да ме поразходи та дано да има ефект.Цунки на Марти Heart Eyes

# 392
Прибрахме се де. Ей, че сте значи.
Даже направих голяма услуга на Аничка да ме достави до пред у дома.  Mr. Green

# 393
Меги,приятна разходка.Пораздрусайте я хубаво бебата,че да взима да излиза вече.
Рони,как са бременеещите Аничка и Ники?

# 394
Прекрасни, както винаги.  Heart Eyes Heart Eyes
И гладни като бременни.  Mr. Green И разсеяни като бременни, но още са далече от моите завеяни способности.
Ти кога ще дойдеш на някое виждане. От софийските госпожи само теб не те познавам лично. А, да - и Асето.
Приемам го много лично.  Crossing Arms

# 395
Ти кога ще дойдеш на някое виждане. От софийските госпожи само теб не те познавам лично. А, да - и Асето.
Приемам го много лично.  Crossing Arms

А недей така,нищо лично Hug и аз имам желание да се присламча на някоя среща,ама много далече ги правите.Преди с корема направо не ми се мислеше как ще се заклатя на среща.Нека порасне още малко Марти и ще го оставя на мъж ми и ще дойда обещавам.

# 396
Ами като минат първите 12 седмички на последните Софиянки записани в списъка може да си организираме среща около мис Пиги (мисля че това ще ти е по-близко, пък и ние ще оплакнем очички в големия бебешки магазин). Или пък може просто да си направим експедиция натам - специално нарочена.

Приятен последен работен ден от седмицата.

# 397
Най-напред да честитя бебока на Мегита и всички празници, които отминаха Embarassed.

Изгоря ни захранването на компютъра и два дни бях в немилост.

Рончо, имам грях към теб - изобщо не съм си чула телефона и чак сутринта видях, че си ме търсила. Нещо ми беше сплескано вчера и не можах да се организирам да дойда на срещичката, за което малко съжалявам, но нищо - другия път. Нещо ме хващат пак първи признаци - снощи съм заспала в 21ч.

Надявам се вече да имам компютър, по възможност и интернет, та да съм по-близо до вас, щото ми липсвате.

Меги, хайде, миличка - чакам я с нетърпение вече и твоята бебка.

Цункам ви всичките  Heart Eyes.

# 398
Здравейте и от мен. Много ме е яд, че немпжах да дойда ама вчера никакви хапчета или магнезии успяха да ме оправят  Sad
За това пък днес съм вече по-добре и да се надяваме, че поне на по-следващата среща ще успея да се включа, щото от понеделник излизам в отпуска и най-вероятно ще отпрашим на някъде  Crazy.
Сигурна съм, че сте си изкарали чудесно. Много гушки на всички  Hug Hug Hug

А, и да се извиня за грешката на Мегита. Не беше нарочно просто реших да те нарека по-галено  Heart Eyes пък то взе, че излезе друго......... hahaha Joy

# 399
Весе, при вас нечуването на телефоните май е семейно.  Mr. Green Да не съм чула вече, че милото ти не било чувало, когато му звъниш.  Laughing
Ани бани, къде зачезна?

# 400
Ани бани, къде зачезна?
И аз това се чудя от доста време. Чак притеснително става... Някой няма ли й телефончето?
_MEGI_ и аз вече нямам търпение. По принцип и моя телефон напоследък не го чувам, даже не винаги знам къде се намира  Grinning обаче тия дни все чакам хубавата новина Wink

# 401
  • Пловдив
Ани я гледам че се мъдри в Отчетните.Секциото и е за 22 или за 20.Може и да ме изпревари.
Междудругото днес ми е термина а признаци зас ега нямам.....

# 402
Меги,кво направи бе душа?Какъв е тоя уют дето си го създала на твоята беба,че не ще да излиза?
Ани-бани май беше за 22,поне така си спомням

# 403
  • Виена
Мацки, как сте?
Меги, и аз те чакам с нетърпение! И Филип също Wink
Берни, ти много айляшката я даваш!  Чак имаш време да пишеш Joy Да не си в почивка?  Mr. Green Щото аз успях да приспя диктатора и сега го давам малко разпускащо, но трябва да  newsm79 и  newsm75 , а кога ще стане...  ooooh!
И да ви се ожаля... Пипнали сме гадната млечница. От снощи е със свещички в дупето и един гел за мазане в устичката...  Tired

# 404
Ренка,малкия маймун ми спи в ръцете в момента,и съм едноръка   Mr. Green
А млечницата ние си я имаме редовно,мажа с гел изчезва и след известно време пак се появява.

Общи условия

Активация на акаунт