Август дойде, новини за бебета да донесе!

• 21 272
  • 713
  •   1
Отговори
# 405
  • Виена
Ама Филип се скъса от газове също... Аз сега си взех хомеопатично. И ако при него пак излезнат, вече ще го почвам и него хомеопатично. Гадното е, че тук хонорара на хомеопат е 70-100 евро... Но нали съм убедена в метода, ще ги дам, ако рецидивира... Макар че нощеска спа непробудно. Едвам го накарах малко да цокне, че щях да гръмна по едно време. А помпата, дето я имам (Авент) нещо не действа ли, аз ли съм с две леви ръце...  ooooh! Май ще трябва да си потърся друга...

# 406
Ренка, не може да не действа помпата! Нещо не правиш както трябва  Thinking Аз съм с нея вече почти 6 месеца. Номерът е да направиш вакум. Имай предвид, че кърмата не тръгва веднага. Като помпаш малко на празен ход тогава тръгва  Peace
Иначе газове всички бебчета имат, само дано нямате нашите проблеми с акането щото вече ми идва да се  #2gunfire Ужасно е! Като стана на 5 месеца бавничко започнах даи давам плодови пюренца като наблягам на разхлабващи и вярвах, че ще се оправи. Ама няма никакъв ефект за сега... Не знам какво чудо ще е като почна с зеленчуковите  ooooh!
Берни, има предвид, че след третия месец се очовечават бебетата и си сменят навиците  Mr. Green Вики първите 3 месеца само спеше и ядеше. Сега е нещо страшно  ooooh!

# 407
И аз за сладка новинка влезнах да проверя, ама няма още. Нищо, ще чакаме. С теб сме, Меги, няма страшно ще излезе. Те лъвиците са такива - своенравни. Нали си я отглеждам една такава вече 11 години почти. Ти гледай да не се изнервиш от чакането сега на финала, споко, когато реши - тогава.  Hug

# 408
Здравейте мацки,

обявявам публично ,че зачезвам.Излизам в отпуска и отиваме на обиколка към Рила ,Родопи.И аз незнам точно още къде ,защото не сме решили маршрута.

И като се върна искам само хубави новини да има еййййййййй.

Целувам ви.

# 409
Глори, приятна почивка. Да си заредиш много хубаво батериите.

# 410
Честито на мама Мегита! Жив и здрав да й е Валентин! Безгрижно и слънчево детство за него, а за мама и татко - всичкото щастие на света, споделено са мъничкия сладур!

Меги, айде бе милинка, кво направи ти? Искаш да ни държиш в напрежение, а?

Глоренце, слънчо, мнооого да си починеш и от сърце ти пожелавам да се върнете с един повече от почивката. Peace Вярвам в чудеса!

Рени,
и Вики имаше млечница като бебе кърмаче. За по-малко от седмица го оправихме с Нестатин. Не знам при вас дали се намира, но върши чудесна работа. Нацелувай Филип от мен!

# 411
Меги,стискам палци малката скоро да тръгва да излиза,че сигурно ти е много тежко вече,а и тая жега, и притеснения. Всички тук явно всеки ден чакаме хубавите новинки:)) Може да не знаем кога ще е,но едно е сигурно-скоро ще е:)) Въоръжи се с още мъничко търпение-тези дни ще се гушкате вече,няма начин:))
 Вчера пристигнах при новата козметичка и реших да и съобщя,че съм малко бременна,за да е по-внимателна,а тя веднага ми казва: Да,видях,че сте бременна!!!??? После и Рони ми каза,че си имам шкембенце... Много е рано още пъъък...То верно казват,че втория път по-бързо проличавало,ама чак пък толкова...Сега ако ми кажете и че втория път корема става по-голям...просто не знам Rolling Eyes Не че има значение де,важен е крайния резултат. Но си мислех,че след толкова фитнес коремчо ще се държи по-прилично..но явно който си е склонен нищо не може да промени.
 Ани Бани и нея я мисля,а защо се спотайва напоследък...ехооооооооооо!!!
 Глори,много хубаво да си починеш и много хубаво да си изкарате!!! И няма да повтарям Светлето,тя е казала останалото:))) Аз само пожелавам!
 Рени,не ми е ясно защо не можеш да се справиш с помпата. Нали Филип цока,значи би трябвало с помпата много лесно да тръгне. Аз нали щях да се взривя миналата година и помпата ме спаси. Обаче бях ходила на училище за бременни и там ни бяха обяснили. Може би Авент имат страница в интернет,не може да няма нещо нагледно по въпроса. Имаше май някаква мембрана вътре,която имаше значение за вакуума...не помня точно,Шерката да каже,че е по в час.
 Хайде честито ви петък smile3558. Аз останах без мъж и ми е мъчно,ама нямах избор. Не ми даваше сърце да го заключа вкъщи и да не го пусна... Сега 10 дни съм мома...
 newsm45

Хубав уикенд на всички/подплатен с поне една хубава новина за новородено бебе fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover/!!!
 Hug Hug Hug

# 412
Ники, слънце, защо си без мъж? `найш кво - заключи го следващия път. Сега кво ще правиш 10 дена. Много си ми добричка ти. Бичам си те.

И всички си ви обичам. Кво щях да правя без вас се пита в задачата? Сетих се. Щях да лудна. Не че сега не съм де.

ООООООО, Сетих се нещо много важно - аз най-сетне успях да направя сладко от смокини, което да няма вид на компот или да не може да излиза от бурканчето, щото е твърде гъсто. Стана си сладко!!!! bowuu bowuu bowuu
Щото по-миналогодишното само със сламка може да се консумира, а миналогодишното  ... за него Димитър каза, че може да ни арестуват . Щото първо, че не може да излезе от буркана, второ - толкова е стегнато, че ако праснеш някого с лъжица от него, ще го убиеш. Било хладно оръжие. Не цени той ква съм кулинрака, ама ще види.  Crossing Arms

# 413
  • морето и сините вълни :)
Тука съм момичета,просто само ви чета Rolling Eyes,без да пиша.Понеделник  съм на консултация при доки и той ще каже дали е съгласен за 22-ри за секцио.Понеже ми каза да си избера дата за другата седмица Peace

малко ми е нервно и това е около мен

честито бебче на мама Мегита
Меги ко направи ти бе душо newsm78 newsm78Таз твойта мома май и е добре вътре в тумбата  на мама Mr. Green

# 414
  • София
Глори,да си изкарате много хубаво!
 Никчо,моето коремче и то 5 минути пред мене върви. EmbarassedА за мъжо направо ти съчувствам,уж само 10 дни,ама така бавно минават.Не знам за теб,но на мен ми минава адски бавно времето,когато съм бременна. Crazy
 ani-bani  , гледай да си спокойна-още малко остана.Мисли ли как скоро ще гушнеш съкровището си и ще си мнооого щастлива! Heart Eyes

Светлеее,ако знаеш как обичам сладко от смокини.Майка ми също направи такова вчера и аз вече съм замислила да го пробвам на едни палачинки в Неделя сутрин. Laughing

А Ритка къде зачезна,пак ли е морска?Взе да ми липсва вече!  bouquet

# 415
А Ритка къде зачезна,пак ли е морска?Взе да ми липсва вече!  bouquet
Морска е тя. И се надявам да се върне с положително тестче в ръка,понеже й е ред и й се пада. Тоя месец още никой не се е похвалил ...  Praynig Praynig Praynigтози да се окаже нейния месец... И на още някоя друга...нали сме по двойки:)) Аз моето другарче го надуших още веднага,ама се изловихме взаимно в тоалетната в Поморие:)) Зори,гледай другия път като се срещаме да се домъкнете с коремчето,та да ги сравним:)) И Веселата пак се скъта...
 Ясна,мила Hug Hug Hug Hug Другият месец ще е твоя, скоро,скоро!!!
 Ани Бани,термина ти първоначално беше в средата на септември,що толкова рано ти планират секциото?Че то си е около 20 дена по-рано?

Hug Hug Hug

# 416
  • морето и сините вълни :)
на 9-ти ми е термина.
Ами защотот аз пожелах толкова рано.Доктора искаше да ми спре хапчетат на 19-ти и да ме оперира последните дни от месеца но аз казах че ще родя дотогава.Защотот аз сега пия най силните хапчета за контракции а като ги спра ще стане олялия.

А инъче също защото предната бременност родих 14 дена преди термин..бебо беше  голям за 14 дена преди термин..и сега се очерта същата работа че е голям бебока. и както е с увита пъпна връв около вратлето просто няма да мога да издържа до края на месеца.Притеснявам се адски много Sick.ами секциото долу горе идва към 16-17 дена преди термин

просто нейскам да слиза бебока в родовия канал...за да не стане някой фал..предния път беше слязъл и стана трагедията Cry..

# 417
Ани-Бани,не мисли сега за миналия път.Тозе път е различен и всичко ще е ок.Съвсем скоро ще гушиш малкия бебок. Hug
Мегиии,чакаме  Hug
Рени,помпата е много добра,на мен ми вършеше идеална работа за съжаление много за малко.Просто прави хубав вакум и се въоражи с търпение.Мен лично това цедене ме изнервяше яко.

# 418
  • Пловдив
Тук съм още но събота и неделя не ми се ражда.Така че в понеделник живот и здраве ще ида до болницата за да решим каквоо ще ме правят.

# 419
Хей, момичета, приятен уикенд ви желая! Хубаво да се напочинете! Hug На мен уикендът ми започна и с хубави, и с кофти емоции. Мисля да се концентрирам върху хубавите. В тази връзка ще цитирам една мисъл, която много харесвам:

"Двама души гледали през затворническата решетка. Единият видял калта, другият - звездите!"

Аз предпочитем да гледам звездите. Направете го и вие. Гушам ви всичките на куп. Hug

Меги, още ли не си родила? Явно ще ни поизмъчиш ти! Laughing Ама ние сме си търпеливи и ще те изчакаме. Peace Определено беба е дама с характер и собствено мнение по въпросите. Бравос!!!

Общи условия

Активация на акаунт