Август дойде, новини за бебета да донесе!

• 21 164
  • 713
  •   1
Отговори
# 45
Видях няколко снимки. Мноу съм доволна.  bowuu
Ники, кво рече за среща? Ако може да не е в събота само, че навън сви студ Mr. Green, а ние още не сме си монтирали новото радиаторче. Тогава ще си поправим пропуска.

# 46
Уф до сега циврих и сега ми е запушен носа... Рени, как само си го написала...

Не мога да повярвам,че последните ни две бебета- Марти и Филип, са толкова малки-изглеждат ми на снимките като на 2-3 месеца!!!! Особено пък Берни,къде го побра тоя голям мъж в това коремче,а???  Ама толкова са хубави и добре оформени, нямам думи /пу-пу/. Не знам какво да кажа,искам да ги настискам, нацелувам и т.н. А и таз Амалия и тя... Ламче, без Мия вече да не си дошла!

Не ви ли е срам,питам аз! Срещали сте се вчера,без мен!!! Веднага да ми се реабилитирате с незабавна среща в идните дни!!! Да видим дали ша ма познайте ква съм циганка станала през фактор 15.

И за оназ, мойта, спешната работа утре сутрин, нали  ще ми стискате палци? Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 47
Може ли аз да съм първа стискачка?  Mr. Green Heart Eyes

# 48
  • София
Добре дошла, Ники Hug
стискам палци, и крачешки също

А в сайта може да се гласува и по няколко пъти на ден, зависи от сървъра ви дали ви дава при всяко вкл. на компа различно IP. Аз лично мога да гласувам на всяко рестариране. Пробвайте!

А сега любопитството така ме е заглождило... Първо катнадийн спомена за адашката от Линдгреновия роман, а сега и Ники  Thinking

Последна редакция: чт, 02 авг 2007, 10:39 от 4U

# 49
  • София
и аз гласувах,дано всичко се оправи с малкото слънчице!
 Ники,имаш много силно стиснати палци и от мен! Heart Eyes

# 50
И аз да се запиша, дано е късметлийски месеца. И да се похваля, че вече не сме полубезработни (нали ви се бях оплаквала) - пу-пу-пу. И даже докторът каза, че всичко е OK и да се пробваме пак....миии, пробваме се  Mr. Green. Предния месец малко пропуснахме момента, ама вече няма прошка.

На Sladka mama и  angels_zg lovekiss

# 51
  • Пловдив
Ники добре се завърнала,ще чакаме морски снимки.
Аз по примера на Рени не спирам да се разхождам(дано да имама бързо раждане като нейното).
Ето пресни снимки на огромния ми корем..
http://images19.snimka.bg/003600201-big.jpg
http://images19.snimka.bg/003600202-big.jpg
беба май няма намерение да излиза скоро...

# 52
Здравейте и от мен!
Angels_zg,Sladka Mama, честито  EFP Много се радвам за вас!Желая ви лека бременност и здрави и пухкави бебчета за финал!Този път всичко ще бъде различно!Загърбете страха и мислете че след около 9 месеца ще бъдете най-щастливите мами! newsm51
Рени,просълзи ме с този разказ.Пожелавам на всяка от нас скоро да изживее това щастие.А на теб от сърце ти желая още много сълзи от щастие с малкия Филип....толкова е сладък....Гушкам ви! Hug Hug Hug
Кики Ники,добре дошла!Имаш и моите стиснати палци! Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
Между другото кръвопийцата Орнела и на мен ми изпи 4,77 литра кръв. Mr. Green
Аз малко се бях позагубила с тез истерии около изпитите и чакането на оценките.За СУ чакането беше най-дълго и най-напрегнато.Е,по литература съм доста разочарована -3.Сигурна съм че заслужавах поне малко повече,но...Все пак се радвам че не съм сред тези повече от 43 % двойки.А и знаех си аз че ще ме орежат с тез цитати-там субективизма е огромен.По история положението е малко по-добре-5,макар че и там очаквах малко повече,но темата беше лесна и критериите доста бяха завишени.Сега чакам класирането.Според статистиките от минали години ако не се повторят чудесата от 2002 или 2004 около 0,50 стотни няма да ми стигнат за право,но с милото решихме да запиша специалността която ме приемат и догодина да се прехвърля при правистите!В УНСС и ЮЗУ шансовете ми да влезна право са почти на 100 %,но аз все пак си държа на СУ.Така че ще се боря за там....
Гушкам ви!Утре ще пиша пак,че в петък заминаваме малко на моренце и ний към слънчева Турция! Heart Eyes
  bouquet  bouquet  bouquet

# 53
  • морето и сините вълни :)
само минавам да кажа едно ЗДРАВЕЙТЕ..отдавна не сам писала и сте пуснали нова тема.

честито на всички с радостните нивини Hug Hug

# 54
Електра,  Hug С мъжът ти мислите като мен -  за учене на право си има СУ. (Щото си падам сноб)  Laughing
И приятна почивка.

Никииии, още стискам.  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 55
Ники, и аз съм от стискачите!

И от мен на патерица - ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА РАДИ! ЖИВА, ЗДРАВА И МНОГООООО ЩАСТЛИВА!

# 56
  • Виена
Електра, и аз да се вклиня като черна станция с торбата със съветите!  Mr. Green
Значи, с присъщото ми високомерие на възпитаник на СУ, мога да заявя, че "СУ си е СУ!  bowuu "  Няма място за сравнение с други учебни заведения (нищо, че се наричат университети), когато става въпрос за право, хуманитарни и естествени науки... НО!!! Имай предвид, че прехвърлянето от специалност в специалност просто не става. Това е заблуда, която витае от години сред студенското общество и не знам защо като поне от 20 години е невъзможно такова упражнение, хората продължават да се заблуждават и да разчетат на, че ще им се случи. Много по-лесно е прехвърлянето от едно в друго учебно заведение. Така и така (и да си в рамките на същия ВУЗ), когато искаш да смениш специалността, държиш кандидатстудентски изпит. Държиш изипт и като кандидатстваш в ново учебно заведение. Ако те приемат на новото място, вадиш Академична справка с хорариума и оценките от положените вече изпити и по преценка на преподавателите, може да ти ги признаят, а може и да не ги признаят... Но ако ти признаят повече от половината положени успешно изпити, направо записваш следващата година и така не губиш време. Дакато при преместване в нова специалност задължително губиш вече изминалата година, защото освен 2-3 (а може и да няма толкова) изпита, всичко останало си е само по въпросната специалност.
На твое място, бих помислила добре след излизане на класирането. Виж каква е специалността, в която си приета в СУ. Ако не е нещо от педагогиките, бих те посъветвала да се запишеш. Това, което дава атмосферата на Университета, не можеш да го получиш никъде. Дори и да се откажеш да продължиш по тая специалност и да отидеш в право, контактът и общуването си остават отпечатък. Учила съм какво ли не, къде ли не. Няма такъв дух, какъвто съм срещала в СУ. Дори преподаватели, които са гостували като лектори от СУ в Аграрния университет например в Пловдив (там учих аграрна икономика  Crazy ), очевидно се разпознаваха сред останалите... Но специалностите от катедра Педагогика, освен, ако не си падаш да станеш даскал, направо са си загуба на време и жизнена субстанция. 
Все пак, дано ти стигне балът за  право в  СУ!!!  Peace

# 57
  • София
Много красиви тези бебета, искам да ги ям и аз, обещавам кръвта няма да им я пипам.  Mr. Green
Електра, стискам палци да ти стигне бала за "СУ". Кога се връщате от Турско за да записваме маникюрски курс?
Ники, стиснала съм ги и на краката.
На Весела-та пък са им спрели интернета, гръмотевичните бури им влияят зле, като на нета на Ники.
След бурята една седмица нямат контакт с външния свят.  Mr. Green

# 58
Ние на Веселата си знаем, че петък има планирано стископалцене.  Hug Mr. Green

# 59
  • София
аз вече нямам търпение да видя резултата от палцестискането за Ники. Heart Eyes

Последна редакция: чт, 02 авг 2007, 11:26 от angels_zg

Общи условия

Активация на акаунт