Август дойде, новини за бебета да донесе!

• 21 170
  • 713
  •   1
Отговори
# 60
Хайде вече да си признавам,че отдавна не ме свърта. За тези,които още не знаят/понеже някои ми зададоха директно въпроса и нямаше къде да бягам/ съвсем официално оповестявам,че на 17.07 видях  EFP. На път за морето отидох на д-р,обаче беше прекалено рано да се види каквото и да било. Днес пак ходих и видяхме едно съвсем мъничко тупкащо сърчице. Няма да ви казвам какво шубе ме гони,това баш на вас ви е ясно. Тоя път се чувствам доста по-бременна от предишния- сутрин ми се гади, вечер ми се гади, нощем ми се гади и изобщо щом започна да огладнявам и започва да ми се гади,та чак ако не хапна нещо ми става лошо. Тая нощ ставах в 3ч да ръфам солети...Изчанчи ми се вкуса,първите дни на морето си ядях всичко,последните като погледнех менюто и ми се отяждаше. А за миризми да не говориме... За 10 дни станах абсолютна лигла, мързелана- направо лоша съпруга...Ники ми изглежда доста по-загрижен от преди,макар да се стреми да не ми го показва. На нашите не искам още да казвам,обаче не знам как ще го скрия,като почна да кашлям и баща ми веднага ще ме разкрие,а и имам подозрения,че вече знае без да съм му казала. Снощи традиционно сипва ракия за добре дошли,и аз съответно си сипвам малко. И той ме поглежда и ми вика: А ти защо пиеш? Впоследствие тайно от тях,Ники изпи мойта доза,понеже аз съм решила,че този път няма грам алкохол да пийна/не че съм пила много миналия път/. Ако мога и кафето и колата да спра...
 Та така,споделих и ми олекна. И мерси за стиснатите палци и продължавайте да стискате да расте нормално дребосъчето. От сега мога да кажа,че ще бъде дама. Вътрешното ми чувство е такова. Нали знаете,че не искам честитки сега. Честитки ще приемам през март,живот и здраве:)
 Сега трябва да си потърся д-р,който да ми следи бременността. Колебая се в каква посока да се насоча. Дали Шейново,понеже ми е близо до нас, или Токуда-заради по-новата техника и избраните специалисти там... Ще разучавам,а ако някой с опит ми помогне,ще съм благодарна.

А днес следобяда съм свободна,ако някой иска да се среща с мен,аз съм на линия.

Много гуш на всички!

# 61
  • София
Никииии Heart Eyes ,радвам се че всичко е ок. HugОт сега си признавам,че аз бях онуй нахалното дето я застреля с въпроса. Embarassed,ама имах  предчувствие аз.
  Обаче и аз си мисля,че живот и здраве и аз пред март ще имам мома. Laughing

За прехвърлянето - Електра,моя приятелка направи точно така.Прехвърли се право след първата година.Изкара пълно 6 и двата семестъра по специалността дето я учи и после я приеха без други изпити.

# 62
  • София
А аз бях първото нахално със стрелкащия въпрос. Мила радвам се , че прегледа е минал както трябва. Сега бебата ще расте здрава и силна, и няма да дава мира на мама и тате после. Ще има да ви държи будни по цели нощи. Гуша те силно, и съм безумно щастлива.  Hug

# 63
  • София
Ники,аз мисля да съм в Токуда -лежах там 4 дни и това ми беше достатъчно,за да реше,че това е моята болница!

# 64
KikiNiki   Hug прекрасна новина! Стискам палци и за напред!

# 65
Ники, знаех си  Hug Обичам те!  Heart Eyes
Ти си втората завърнала се от море и похвалила се. Така, сега да видим следващата коя ще да е.

# 66
Ники,  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes!
На мен си призна без бой, щото други вече те бяха разстреляли с подходящия въпрос  Mr. Green  Но аз те бях планувала за забременяване, така че не ме изненада.  Hug
Тоест, беше съвсем очаквана и още по-съвсем приятно споделеното.
Благополучно включване в априлската линия.  Mr. Green Ламята знае защо.  Mr. Green

# 67
  • София
Рони, да не би да гласите някой да ражда на 1 Април?  Mr. Green
Рони мисли му, ти си наред. Както виждаме изпреварването още е в сила.
Останахме си само двете с теб на реда, редно е да се засрамим малко.
А за Ники имаше един червен конец вързан, с пожелание, което се сбъдна.
Сега да се пази много , и Март месец да си имаме една Мартина.

# 68
Ники, много се радвам за теб! Дори не мога да опиша колко много.

И умната. Ако се колебаеш за доктор - горещо препоръчвам моя д-р Димитър Георгиев. От една страна следи всичко изкъсо, от друга страна има властта да скастря който трябва в Шейново. В кабинета му никога няма да ти се наложи да чакаш и т.н. и т.н.

И вчера бях във Св. София на Мазнейкова на кардиолог - какво като имат техника като доктора беше леке (с извинение).

Това е от мен.

Честито и на Сладка мама. Стискам палци и на теб.
Анджи си знае че стискам палци.

Въобще много много се радвам за всички.

# 69
Ники, това моето слабоучие е от радост и връвоизсмудване.  Embarassed
Март исках да кажа (пиша), ама пуст акъл старчески.  Embarassed

# 70
  • София
Аничка, ти си луда за да ходиш при Мазнейкова. Да беше питала първо , а после да ходиш да си късаш нервите като ги имаш в изобилие.
Рони, ко каза за годинките, че не успях да чуя (прочета) ?  Mr. Green

# 71
Момичета,благодаря за съветите.Знам че СУ си е СУ.Така че ще се боря.И аз питах за прехвърлянето и ми казаха че трябва да имам издържани изпити по история или литература и успех над 5,50 през първата година.Лошото е че две години ще съм в първи курс,но...ще го преживея в името на целта да ставам правистка. bowuu Иначе доколкото смятах статистиките от минали години най вероятно е да ме приемат археология(това ми е най напред в списъка).
Кики Ники, Hug Имах аз някакво предчуствие за теб.Сигурна бях и дори снощи щях да пиша за моите предположения,но реших да си замълча.Радвам се че днес прегледа е минал добре.Гушкам те! Hug

# 72
Ники,  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes!
На мен си призна без бой, щото други вече те бяха разстреляли с подходящия въпрос  Mr. Green  Но аз те бях планувала за забременяване, така че не ме изненада.  Hug

И при мен стана тъй. Даже Ники каза, че не съм никва класна, щото не съм я изтормозила да ми се изповяда! Та от тук нататък съм строга класна, че като ми излезне има не добра, лелеее.

Ники, гушшшш!

# 73
  • София
Мацки , хайде в чата, направих канал #Р.П.З. не знам дали мога да дам линк.Който разбира да помага. Но там малко да си поклюкаме, ако имате желание.

# 74
  • Виена
Размазала съм се и си поливам детето със сълзи...
 Ники,  Hug

Общи условия

Активация на акаунт