Август дойде, новини за бебета да донесе!

• 21 178
  • 713
  •   1
Отговори
# 75
  • морето и сините вълни :)
4естита ти новина НИКИ,много се радвам Hug Hug Hugсега да се пазиш и без лоши мисли Peace Peace

# 76
  • София
Рони , къде зачезна мила? Чакаме те в чата, докато не съм изчезнала, за да не става тук такоз нИещо.

# 77
Имам работа, мооого бавен компютър и даже не мога да си пусна скайпа, за да не забие съвсем.

# 78
  • София
ми то аз не стига че съм руса,ми и бременна-ми де да знам аз от къде да се включа в този чат. Sad(не че много ме оставят на мира разни досадници в аптеката Crazy).

# 79
  • София
Аз влезнах от абв-чата. От Бг.мамма има бутон чат. От там си написах ника, и после от канали, най-отдолу написах #Р.П.З. и влизаш. И ний сме там и чакаме.
А , аз не съм по-малко руса да ти кажа мила .

# 80
  • София
ми уж съм там,ама виждам само моя ник-пак съм сгафила явно.

# 81
Ники, прекрасна новина! Гушкам те силно и разбира се - стискам палци. Аз пък имах силно момчешко предчуствие в началото, а сега по-вероятно е на мома да се радваме. Това не е важно обаче, само да е здравичко!

Аничка аз ходих на ехокардиография при д-р Спасов във Фемина и съм много доволна от прегледа там.

# 82
  • София
Снежи,на съм ми препоръчаха д-р Спасов .Миналият път не можах да стигна до него,но този живот и здраве,мисля към него да се насоча!

# 83
  • Пловдив
Ей че хубава новина  Simple Smile
Ники честито тупкащо сърчице!!!!Тия дни има бум на + тестове дано да продължава така.

# 84
  • София
Ники,  Hug честито, много се радвам. Всичко ще е наред!

аз не ехокардиография ходих при доц. Томова, Велковски е едино от най-добрите, също.

# 85
Снежи, аз ходих на кардиолог за мен - не за бебето.

Но здраве да е - по всичко личи че като оправя бъбреците си всичко ще си дойде на мястото. Simple Smile))  Аз съм най-големия оптимист.

# 86
Ето, знаех си. Нали ви казах, че като се позагубя за известно време и след това само бременни ме посрещат.
Ники, честито. Пожелавам ти много късмет и успешен финал в начинанието.

Simple Smile)

# 87
Niki -  ти си знаеш  newsm10  Hug Hug Ще си стискаме палци заедно !!! Пожелах ти го от сърце още преди морето.  Heart Eyes Дано да си избереш добър лекар .
Аничка защо мила ходиш при Мазнейкова ? Ходих на фетална ехокардиография при Велковски и съм много доволна. Ако имаш притеснения не се колебай да отидеш при него .
Много гуш на всички  Hug Heart Eyes  bouquet

# 88
  • Sofia
Включвам се в темата, за да честитя на КикиНики и на СладкаМама положителните тестове, и да им пожелая от сърце лека бременност, здраво бебе и щастливо майчинство!!!  Hug

Освен това ми се иска да благодаря на Рени за страхотния автентичен разказ за раждането й, и мен ме разплака, момиче!!!  Heart Eyes Мерси много за споделеното и ти желая всичко най-хубаво!!!   bouquet

На Светлето - мерси, че отвори ти темата този месец, обичам те!  Hug

Тук съм, вълнувам се заедно с всички ви!!!  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

С вас съм, момичета... Деси.  Hug

# 89
mcheuz и други преди това - Хора, вие май не четете както трябва. "Св. София" е на Мазнейкова, но там има и кардиологично отделение. Та ходих там на преглед за МЕН, не за бебето.

Общи условия

Активация на акаунт