. На път за морето отидох на д-р,обаче беше прекалено рано да се види каквото и да било. Днес пак ходих и видяхме едно съвсем мъничко тупкащо сърчице. Няма да ви казвам какво шубе ме гони,това баш на вас ви е ясно. Тоя път се чувствам доста по-бременна от предишния- сутрин ми се гади, вечер ми се гади, нощем ми се гади и изобщо щом започна да огладнявам и започва да ми се гади,та чак ако не хапна нещо ми става лошо. Тая нощ ставах в 3ч да ръфам солети...Изчанчи ми се вкуса,първите дни на морето си ядях всичко,последните като погледнех менюто и ми се отяждаше. А за миризми да не говориме... За 10 дни станах абсолютна лигла, мързелана- направо лоша съпруга...Ники ми изглежда доста по-загрижен от преди,макар да се стреми да не ми го показва. На нашите не искам още да казвам,обаче не знам как ще го скрия,като почна да кашлям и баща ми веднага ще ме разкрие,а и имам подозрения,че вече знае без да съм му казала. Снощи традиционно сипва ракия за добре дошли,и аз съответно си сипвам малко. И той ме поглежда и ми вика: А ти защо пиеш? Впоследствие тайно от тях,Ники изпи мойта доза,понеже аз съм решила,че този път няма грам алкохол да пийна/не че съм пила много миналия път/. Ако мога и кафето и колата да спра...Та така,споделих и ми олекна. И мерси за стиснатите палци и продължавайте да стискате да расте нормално дребосъчето. От сега мога да кажа,че ще бъде дама. Вътрешното ми чувство е такова. Нали знаете,че не искам честитки сега. Честитки ще приемам през март,живот и здраве:)
Сега трябва да си потърся д-р,който да ми следи бременността. Колебая се в каква посока да се насоча. Дали Шейново,понеже ми е близо до нас, или Токуда-заради по-новата техника и избраните специалисти там... Ще разучавам,а ако някой с опит ми помогне,ще съм благодарна.
А днес следобяда съм свободна,ако някой иска да се среща с мен,аз съм на линия.
Много гуш на всички!
,радвам се че всичко е ок.
От сега си признавам,че аз бях онуй нахалното дето я застреля с въпроса.
Иначе доколкото смятах статистиките от минали години най вероятно е да ме приемат археология(това ми е най напред в списъка).