Август дойде, новини за бебета да донесе!

• 21 223
  • 713
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Тарталета, честит рожден ден, само красиви моменти да имаш.
Полярна мечко, хубава новина е това за моите уши, да се пазиш и да растете живи и здрави с бебчо.

Аз се завърнах от море, много неразположена от всякъде от където го погледнем, и ужасно болна.Имам си всякакви гадории,
температура "рядко щастие", повръщане ... , много добре се наредих на това море.  Mr. Green Сега си чакам милия да дойде,
и съм една кисела, няма кой да ми оправи настроението.

# 511
И понеже съм патка-по-добре късно,отколкото още по-късно
 Честит рожден ден на Тарталета! Пожелавам ти всички мечти да ти се сбъднат-затова мечтай смело!!! newsm51

Браво на всичките бебоци,все така да растат и юмручета да показват:)) Чак ми е домъчмяло за моето,вече цяла седмица не съм го виждала,а ще го видя чак след 2,че и повече... Така е,като си нямам ехограф вкъщи...

И не мога да си обясня,как е възможно да слушаш едни и същи новини по всички канали и да не ти писва...Хем съм си затворила вратите,и за трети път чух,че щели да пускат цигани в Егида за конната полиция... Започнах да изперквам вече,а и тоя моя мъж никакъв не ми се обажда... Ще почна да призовавам разни познати на срещи,че вкъщи вече ми писна всяка вечер-пред компа,после с гоблена и в 10ч съм заспала...

Та като заговорих за излизане-тоя петък ще има ли повече сериозни хора за пиене на айрян и консумация на промишлени количества целулоза?

И черна точка за Рита. То верно,знаем,че е хубаво на морето,обаче тя обеща да си дойде в понеделник,а очеизвадно още не се е появила,поне във форума..
 Лека нощ на всички
 smile3524

Ха:))появила се,тамън за нея си мислех:)

# 512
Честит рожден ден на Тарталета и от мен   bouquet

Меги , чакаме утре сутрин появата на бебка  Hug

# 513
Тарталета. Честит Рожден ден и от мен! Сега те поздравявам, защото преди малко успях да сколасам с правенето на тортата.

Пожелавам ти всичко най-хубаво - здраве, любов, сбъднати мечти.

Ритке, добре си дошла. Оздравявай бързо.

Ники, за петъчната среща аз няма да се пиша - ще ходим на вилата и най-вероятно ще тръгнем още вечерта.

Веселке, продължавай в същия дух, но ако може без психясването.

# 514
  • София
Ники, определено добре ти се отразява бременността  Mr. Green . Ние снощи като се прибирахме имахме премеждие.
Спукахме гума на 50 км. от София, почакахме един приятел да ни докара резервна ... , но ми беше толкова зле, с температура не можех да си намеря място. Май ще пия антибиотик, преди да съм отишла на лекар.Знам , че не е много желателно самолечението, ама няма начин, хич не се оправям.

# 515
Их, Рита най-после си дойде. Добре си дошла, слънчеце мъничко!  bouquet Оздравявай, гушам те! Ако утре си по-добре, хайде да побъбрим в кю-то.

Веселче, ама и ти голям мъж си отглеждаш, а? Не се поддавай на паранои. моля те. Заради бебчо, заради мъжо, заради теб самата. А, да, и заради мен. Hug

Рони, аз още преди няколко дена подписах тази петиция, а сега накарах и Митко. Защо държавниците ни сякаш забравят, че има страдащи, че да си безпомощен е много, много страшно. Sad

Стискам силно палци на Меги. Представяте ли си - утре ще имаме ново бебе. Grinning

# 516
Най-накрая новини за Меги.Стискам силно палци

# 517
Стискам палци и аз .Дано всичко минава леко с ражданията момичета .Ани-Бани и теб те мисля ,малко остана . Hug

# 518
Ооооо, Негрита! Цун и мляс. Е бива ли така. Ние за какво сме ти разписали отсъствената книжка, а ти с какво се връщаш. Край с морето.  Naughty
Весенце, малък, а вече песничарко.  Mr. Green Нека те тресат сега лудите, но през февруари вече само усмивки и хубави мисли.  Heart Eyes
Ники, аз се ангажирах до петък с приятелката ми, която ме изненада снощи, че се е върнала от Ирландия. Но й е напечен графика и й казах, че ще бъда на повикване. Но ако се образува стройна организация - в края на работния ден мога да се планирам стратегически!
Светле, сигурно не само ти си я подписала тази петиция. Ако някой не я е видял, да заповяда.  Hug Аз само да подсетя.

Много скоро Мегенцето ще бъде мама! Да заминава операцията и да я вадят шишата.  Heart Eyes

# 519
Момичета, някой има ли новини от Меги. Предполагам, че подобен род интервенции се правят рано сутрин. Ако някой има инфо, да я сподели.

Аги, Hug

# 520
Здравейте,милички!
Още ли няма новинки от Меги?!Чакам с нетърпение! Wink
Весенце,я го зарежи страха някъде!Всичко ще бъде наред! Hug
Ритка, Hug Hug Hug
А за петъчната среща аз съм навита! Sunglasses

# 521
  • София
Меги, с теб сме.Сега ще се роди една голяма розова пупинка, и ще радва не само мама а и нас.

# 522
Ох, стискам ли, стискам палци!!! Меги, чакаме новини!!!

Момичета, заминаваме утре с малката ламя - малко да починем! В понеделник отново ще бъда на линия - да не се чудите какво става с нас!

Вкарала съм се в някаква лудница... чудя се как се оправям! Имам хиляди задачки, а и бебе, което е изключително бясно... няма на кого да се метне, горкото
Вече се научи да лази назад - оттласква се и направо препуска в кошарата  Joy А какво ще правим, когато наистина се научи да лази?  newsm78

Пазете се!

Рони, пусни един смс, когато има новинки от Меги, моля!

# 523
Цяла сутрин обикалям около компа и нищо.. И аз ще замоля някой да ми пусне смс,ако се появи хубавата новинка следобеда,че ще отивам да се трудя след малко...
 Ани,какво стана с прегледа?
 Рита,как си днес? Нали не си почнала антибиотик...

Hug Hug Hug

# 524
Преди малко телефотът на Меги беше изключен. След час ще пробвам пак.  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт