Август дойде, новини за бебета да донесе!

• 21 214
  • 713
  •   1
Отговори
# 525
Всичко ще е наред  Praynig и скоро ще си имаме розова новина  Peace

# 526
  • морето и сините вълни :)
Момичета,утре ме приемат в болницата Hug
в петък ще ме оперират Hug Hug...нямам търпение..Днеска бебо го изкараха 3800кг..

толкова се радвам че в петък ще ме  оперират..нямам търпение.Засега изобщо не съм се притеснила Peace Peace,ама утре сигурно вечерта ще се спека яко Sick

Дано с Меги всичко е минало..и ще наглеждам форума днеска яко Mr. Green  bouquet
лек ден мацки  bouquet

# 527
  • Добрич
Ани - Бани, и тук да ти пожелая всичко да мине без никакви проблеми и да си се гушкате в петък с бебето!  Hug

# 528
Ани-Бани, има ли по кого да ни уведомиш, като се появи бебо на бял свят? Че както виждаш, всичките ви мислим бремелинките. Още малко остана - кураж! Hug

# 529
Аз пък не смея да звънна на Меги. Писах и смс-че обаче. Оххххх дано всичко е наред!

# 530
  • София
Аз пък не смея да звънна на Меги. Писах и смс-че обаче. Оххххх дано всичко е наред!

като видях,че си писала,си помислих,че носиш добрата новина,пък то още нямало нищо ново.Нищо,важното е Меги и бебчо да се добре,силно вярвам в това! Heart Eyes

Ани - Бани,стискам палци мила! Hug

# 531
  • морето и сините вълни :)
Светле ,има има..Имам на февърчето телефона..по нея ще известя Peace Peace

Абе Къдрокоске къде ме откри чак тука бе Hug Hug

# 532
Ани, и теб те мисля!!! пожелавам ти всичко най-!!! ще чакам новини в петък Hug

# 533
Aни , успех в петък  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover и да ни известиш веднага  Hug

# 534
На Меги телефонът е изключен все още. Дано да е паднала батерията й от щастливи обаждания. В пловдивските болници секциото с каква упойка обичат да ги правят?
Ани-Бани, айде да идва петък, че сте голямо гайле за цялото ни форумско общество.  Hug

# 535
Досега спахме с малкия,но силно казано,че тия колики направо го разбиха.
Надявах се като стана да има новини от Меги,но не.Ох дано всичко да е наред.Много я мисля.
Ани-бани,само спокойствие ти трябва от днес. HugОстана наистина малко и ще гушкаш малкото човече.Ще стискам палци и да ни кажеш,веднага щом можеш,че гледай как я мислим Мегито сега пък нея никаква я няма.
Рении,дано не си ме забравила

# 536
  • София
Стискам палци за Меги и Ани. Praynig

# 537
На Меги телефона вече е включен Simple Smile

Маминка вече си почива и е щастлива Simple Smile Ще цитирам Simple Smile "Обожавам я вече" Simple Smile

Двете са добре. Бебка се е 4 050 гр и е дълга 53 см. казва се Мария Simple Smile  

Да е жива и здрава малката принцеса и много да радвам мама и тати Simple Smile

# 538
И е красива като тати си. Според мама Меги.  Mr. Green
Да е жива и здрава, добре похапваща си от мама и носена на ръце от всички, които са я нарисували.

Много, много се радвам за Меги.    bouquet

# 539
ЧЕСТИТО МЕГИ!ПОЖЕЛАВАМ ТИ МНОГО ЩАСТЛИВИ МИГОВЕ С ПРИНЦЕСА МАРИЯ!ДА ВИ Е ЗДРАВА И ДА ВИ НОСИ САМО РАДОСТ!  
ЕХА КАКВА ГОЛЯМА ДЕВОЙКА СИ ИМАМЕ
Бързо възстановяване на мама
Прегръщам те  :

bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт