Август дойде, новини за бебета да донесе!

• 21 209
  • 713
  •   1
Отговори
# 555
  • Виена
Честито на мама Меги!
Mного, много ЩАСТИЕ и здраве, мила Меги!!! Брво за голямата принцеса!  bigdance2  bigdance2  bigdance2

# 556
Интересно. Кога, как, какво?
Я оздравявай бързо, че ще ти забравя лешниковите очи вече.  Heart Eyes

# 557
  • София
... че ще ти забравя лешниковите очи вече.  Heart Eyes

newsm78, доказвам със снимков матРиял , че са друг цвят, освен ако нямаш предвид неузрели още лешници.  Mr. Green

# 558
Ани, как е Трекси, кога ще ражда тя? Това девойче ни забрави съвсем.

# 559
Благодаря на Берни и Рони,че направиха деня ми хубав:))

Честита принцеса на Меги!!! Много я чакахме,ама явно чакането си е заслужавало-я каква голяма мома се е родила:)) Да е здрава и много весела и палава за радост на мама и тате:))) На мама Меги бързо възстановяване!

Ани,сега се съсредоточавам върху теб и твоето сладурче с неизвестен пол:)) Което прави очакването още по-вълнуващо:) Много стискам палци още от днес! А от теб се иска само още малко спокойствие и търпение! Скоро ще се гушите с бебко!

Ритке,очевидно Рони вече е забравила цвета на очичките ти. Прави си изводите. Море та море...ааама ха... Доколкото си спомням и мен ме цанехте за моделка... Аз няма да се дърпам.

Гуш на всички!

# 560
Честито на мама Меги! Да им е жива, здрава, палава и дива малката кукла Мария! Много целувки от нас и  Hug

Аз за днешния ден чак сега успях да седна. Тотално съм разбита от бандата хлапета, която вилня днес следобед у нас. Моята вече голяма дъщеря днес навърши 11 години. По този повод да ви почерпя  cook beer3  party023
Утре ще разказвам повече, че ми е трудно дори седнала да стоя.
Ани  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 561
Бори, да ти е жива и здрава сладураната и много да те слуша и помага като дойде бебчо   bouquet

# 562
Честито на мама Меги! Бързо възстановяване, за да може да тича покрай малката Мария! А на нея - най-веселото и безгрижно детство! Да расте жива и здрава и да изпълва със щастие сърцата на мама и тати!

Боренце, да ти е жива и здрава мъничката принцеса! И скоро - най- грижовна кака!

Рита, то и аз си изпросих да моделствам! Да Мъ не забравиш, ей!

И аз да  внеса една свежа новина -  най-добрата ми приятелка от Карлово е станала мама. Тя е в Канада. Изпрати ми снимка на бебчо - невероятен хубавец. Казва се Кристиян. Мами, същататази моя приятелка дълги години ми обясняваше как тя няма да има деца и тем подобни. Никога не бива да губим кураж.

# 563
# 564
# 565
  • София
Честито бебе на Меги, да й е живо и здраво! bouquet
Ани, дръж се, стискам палци - още малко остана до срещата ти с бебчо Hug

Момичета, ние заминаваме на Доспат за около 5-6 дена. Да отморим, уж. Нещо ме друса нервата та не знам дали ще отморя, ама се опитвам да се настроя положително.

Само хубави новинки да има като се върна, еййй Naughty

Обичкам си ви  Heart Eyes

# 566
Днес моите хубавци са на изпит. Изпитвам ги аз. От сутринта. Първо устен, после писмен. Сега малко почивка за госпожата. Mr. Green Стискайте им палци да не ги накъсам набързо, че както не съм се наспалааааа. ooooh!

Аги, имаме уговорка, да не забравиш, ей!
Рони отсъства днес нещо. Хмммм, свършвам изпита и ще има:"строй се, преброй се".  Ай ся познавайте кой не е случир на добричка класна. Отговор: Вие. hahaha hahaha hahaha

# 567
  • София
Мимич, днес май не си закусвала, и ядеш не само буквите, а и цели изречения. Mr. Green

# 568
Мимич, днес май не си закусвала, и ядеш не само буквите, а и цели изречения. Mr. Green
Пък аз реших, че нещо нетът ми не у ред, та затова не виждам какво е писала.
Рита, ти оздравя ли вече?
Бомба е паднала тук....

# 569
  • София
Светле, май успях да преборя гадния вирус.Ама други неща ми е трудно да боря в момента  Mr. Green , ама тУй е друга тема на разговор.

Общи условия

Активация на акаунт